Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök a Keir Starmer brit árnyék-miniszterelnökkel való találkozója után élőben jelentkezett be a Facebook-oldalán.

Árnyék-minisztercsúcs a Brexit árnyékában: Dobrev Klára beszámolt tapasztalatairól
Kép: YouTube

Az élő videóban elmondta:

a találkozón szóba került az orosz agresszió után kialakult helyzet és a Brexit is.

Dobrev Klára elmondta: a magyar emberek a NATO-csatlakozás mellett döntöttek nagy többséggel, a Brexittel kapcsolatban pedig azt mondta:

Nagy-Britannia szenved az Unióból való kilépés utóhatásaitól, a Munkáspárt ezért több csomagot állított össze, hogy hogyan lehetne enyhíteni a káros következményeket.

Dobrev Klára szerint a magyaroknak sokat kell tanulnia a Brexit példájából.

A tárgyaláson az árnyék-miniszterelnökök végig vették Magyarország és Nagy-Britannia közös problémái közül a kint tanuló és dolgozó magyarok helyzetét, hogy hogyan lehetne könnyebbé tenni a munkavállalást és a tanulást. Dobrev Klára hozzátette:

az Árnyékkormány azért is utazott Londonba, hogy barátokat, szövetségeseket gyűjtsön, ezt a munkát pedig folytatni fogják.

Forrás: MTI-OS

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"az Árnyékkormány azért is utazott Londonba, hogy barátokat, szövetségeseket gyűjtsön, ezt a munkát pedig folytatni fogják."

Itt Magyarországon keressétek a szövetségeseket, mert különben marad a maffia...
justhpeter
Az árnyékkormány elindult az érnyékszékről. Dobrev szerint az árnyékkormány egy alternatíva. Szerintem az egypárti árnyékkormány nosztalgia visszaút az MSZMP-be. Sok sikert kívánok nekik, de szavazni nem fogok erre a csapatra, mert szerintem ez nem árnyák-, hanem délibábkormány.
Edebácsi
Csak a mai Magyarországon lehet meglepődni azon, hogy nem csak a kormánypárt, de az ellenzék is épít ki külföldi kapcsolatokat. Normális országokban ez teljesen természetes.
Már túlzottan hozzászoktunk, hogy "csak a Fidesz".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.