A kormányoldal meg fogja védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt és visszautasítja az Európai Bizottság "agresszív, durva támadását" az ügyben – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdai videónyilatkozatában.

Deutsch Tamás szerint a Fidesz az egyre erőszakosabb LMBTQ-aktivista támadásoktól védi a gyermekeket
Kép: YouTube

Deutsch Tamás emlékeztetett: tavaly áprilisban a gyermekvédelmi népszavazáson majd négymillió szülő és nagyszülő döntött úgy, hogy megvédi a gyermekeket a "genderideológiai" és az "egyre agresszívebb LMBTQ-aktivista támadásokkal" szemben, és kiáll a magyar szülők elidegeníthetetlen joga mellett, hogy csak ők dönthessenek a gyermekek szexuális neveléséről.

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője hangsúlyozta: elutasítják, hogy az Európai Bizottság "agresszív, durva támadást intéz" több millió magyar polgár demokratikus döntésével szemben.

Lassan mondom, hogy Brüsszelben és a magyar dollárbaloldal képviselői körében is megértsék: a gyermek szent és sérthetetlen. Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket. (...) Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt.

- hangoztatta.

Szégyenteljesnek nevezte, hogy "magyar dollárbaloldal képviselői" azért lázítanak Európa-szerte, hogy minél több ország kormánya támadást intézzen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Szerinte az is felháborító, hogy a "magyar dollárbaloldal" áskálódásának köszönhetően az Európai Parlament is beszáll a Magyarország elleni perbe.

Kijelentette: a "dollárbaloldal" "áskálódásával" szemben is megvédik a magyar gyermekeket.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
Már megint a kannásbor, meg az az átkozott koko.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Juhász István: 06:05 Asszem 1997-ben készült a gyermekvédelmi törvény,(nyilván előtte is létezett) persze a fidesz folyton toldozta foldozta azt is,mint pl a választási törvényt,és minden mást, a saját szájízük szerint. Egy biztos, hogyha a gyerekednek 18 éves kor alatt bármlyen műtétre van szüksége,alá kell írnod a beleegyező nyilatkozatot. Vagy ha a büdös kölök tetkót akar 18 éves kor alatt, abba is bele kell egyezned írásban. Na ezért volt a qrvasokba kerülő népszavazás egy óriási baromság, mert itt nincs--nem is lehet óvodásoknak nemváltó műtét,se semmilyen műtét. Ezekkel az idióta nyilatkozatokkal hergelik a népet, takargatnak valamit,pl völNER-ügy,és a többi aljas genyó dolog. És ameddig a jónép az ilyen gumicsontokon rágódik, nem foglalkozik a fidesz tetvedék dolgaival.
Juhász István
@csipetke... A humoristához kapcsolódok, aki anno azt mondta : " mintha csak magam mondtam volna... ". Amúgy : ÉLJEN a " Csipet Csapat.."
ómió
Efftársi és LMBTQ-aktivista támadásoktól!
balos
@gumikacsa: HA Ha HA...ezzel azt szeretnéd jelezni,hogy nem csak itthon veszed észre,hogy máshol nem vesznek észre?
Aki Én
@ómió: Te most az efftársakkal és pedofilokkal teli fideszről pofázol?

Ha nem ez az ember mondaná amit mond, én el sem hinném. De neki elhiszem, hiszen efftársad.
www.civilhetes.net/sites/default/files/kepek/tomy_0.jpg
ómió
@Aki Én: Az efftársakból és pedofilokból álló tetvesbolsi bandátokról beszélek, gyagyás! Ennyit se vagy képes megérteni? Tovább romlott az állapotod? Pedig az már eddig se volt semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.