Rogán Antal barátja és egy budapesti izraelita hitközség kezébe került Alput Vagyonkezelő Kft., ami azt jelenti, hogy ők irányítják a Inotal Alumínium- és Salakfeldolgozó Zrt.-t.

Rogán Antal barátja és az egyik izraelita hitközség tette rá a kezét a nagy alumíniumfeldolgozóra

Fotó: Inotal 

2023. március 16-án érkezett a Gazdasági Versenyhivatalhoz az a dokumentum, ami arról tanúskodik, hogy a Keter Investments Zrt. közvetlen egyedüli irányítást szerez az Alput Vagyonkezelő Kft. felett, és így közvetett egyedüli irányítást szerez az Inotal Alumínium- és Salakfeldolgozó Zrt. felett – szúrta ki az Mfor.

Az Inotal az egyik nagy hazai alumíniumfeldolgozó Várpalotán, a két másik cég pedig Rogán Antal barátjához, illetve egy fővárosi izraelita hitközséghez tartozik – számol be a 444.hu.

Az Mfor információi szerint a 2006-os alapítású Inotal tavalyelőtt közel 45 milliárd forint árbevételt és 167,2 millió forint nyereséget könyvelt el. Ehhez jut az Alput Vagyon kezelőn keresztül a Keter Investments. A Ketert alig egy éve, 2022 februárjában alapított három másik, fővárosi gazdasági társaság 6 millió forintos törzstőkével.

A cég többségi, 75 százalékos tulajdonosa a 2015 óta létező és működő Oloesz Kereskedelmi Kft., mellette 20 százalékos tulajdonrésze van a PSM-Technik Zrt.-nek, 5 százalékot pedig a Konbud Holding Zrt. birtokol. Ügyvezetője pedig az a Bodnár Dániel, aki az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetőségi tagja és a Milton Friedmann Egyetem elnöke – részletezi a 444.hu.

Az Oloesz tulajdonosa egyébként az EMIH Budapesti Hitközség, legutóbbi beszámolójuk szerint a Kft. kicsivel több mint egymilliárdos bevételt ért el, nyeresége pedig meghaladta a 240 millió forintot.

Rogán Antal barátja és az egyik izraelita hitközség tette rá a kezét a nagy alumíniumfeldolgozóra

Rogánnal nincs üzleti kapcsolat? Fotó: MTI

A Keterről pedig azt tudni, hogy 2021 novemberében alapították, egyedüli részvényese és egyben vezérigazgatója is pedig az izraeli-grúz Michaeli Shabtai, akit ahogy az mfor.hu írja, felvállaltan baráti szál fűz Rogán Antalhoz. Legalábbis egy 2021-es interjúban ő maga fogalmazott úgy: „Rogán Antal már több mint tíz éve barátom (...) ez egy magánemberi kapcsolat, soha semmilyen közös üzleti ügyünk nem volt”.

Shabtai tulajdonolja 50 százalékban a 168 órát és az ELLE Magazint kiadó Brit Media Kft-t, és érdekeltségébe tartozik nemcsak a Pesti Hírlap, de a Jazzy és a Klasszik Rádió is. Ezek mellett pedig teljesen véletlenül a Keter egy másik tulajdonosa az a Konbud Holding Zrt., aminek vezérigazgatója és többségi tulajdonosa az a Budai János Gergő jogász, aki korábban a Vodafone vezérigazgató-helyettese volt.

Vagyis Rogán Antal izraeli-grúz barátja a fővárosi izraelita hitközséggel közösen szerzi meg a többségi tulajdonosként Alput Vagyonkezelőt, ami egyedüli birtokosa az alumíniumfeldolgozónak.

Forrás: 444.hu, Mfor.hu
Fotó: Inotal

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gumikacsa
Mert a zsidó háttérhatalom nem létezik Matyarországon.
Orbán felmutatta a Soros tervet, amin a családja pénzköltési kivonata volt (részlet).
Emiatt... ettől a sok náci nyilas hungarista megzavarodott.
Nem kell több a hungarista náci nyilasnak, hogy megzavarodjon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gumikacsa
Mert a zsidó háttérhatalom nem létezik Matyarországon.
Orbán felmutatta a Soros tervet, amin a családja pénzköltési kivonata volt (részlet).
Emiatt... ettől a sok náci nyilas hungarista megzavarodott.
Nem kell több a hungarista náci nyilasnak, hogy megzavarodjon.
dr. prédikátor
A ZSIDÓK MEG AZ ARROGÁNS TONYÓ MINDENHOL FELBUKKAN AHOL LOPNI CSALNI HAZUDNI LEHET!!!
Horizont
Hitközség és aluminiumfeldolgozó ...bravó. Csak baráti kapcsolat.
Dőlök a röhögéstől, ha nem sírni kéne.
KisTehen
most mondja valaki, hogy magyarország antiszemita

HAHAHA
ómió
A Motimra meg Böszme efftárs! SK!
Eladott Ország
Ha Rogán fogja üldözni a korrupciót, akkor akár Kövér is indulhat a műveltségi vetélkedőn. Üldözni fogja ,de soha nem éri el . Mennyi eset van és mindenki lapít ! Ezekkel az emberekkel soha nem lehet tisztességes országot vezetni, sajnos így általánosítanak bennünket .
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281337969_1346906752455895_4143512346776166277_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=p7VJuvognYsAX8qwXQS&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBkG0a8TvoPOm_Ns02bWX9kbmEZr2Dfy76NQlhtESj_Mg&oe=6421C21D
Íme a parasztgyerek, aki két lopás közt szennypropagandát gyárt. Rogán repülni fogsz, de nem helikopterrel.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305304980_2572282726236438_1796390645319111073_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=GiLvL6-n3G4AX8djDa6&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD3TssV2GihOk95wbLIekj--xDZqmNY51iYC7JuswuFIg&oe=64212D87
Háromszintes budai házba költözött Rogán AntiLOP
s.24.hu/app/uploads/2020/05/73966987.jpg
Gülüszemű szarzsák, nem csak a többmilliárdos sikkasztásért fogsz felelni, hanem Nacy meggyilkolásáért is! Nem elég hogy kurválkodsz, még ilyen rohadék is vagy, te ganéláda'!
Nessy
Bravó! Még szerencse, hogy nálunk nincs összefonódás pár kiemelt egyház, a kormány között! XXI.? század kis hazánkban! Vagy XVII.??
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:35 ♦ Milyen KISZ vagyonról ugatsz, hülyegyerek?! Ki államosított mindent, nem a fidesz idióta gecije, aki még jelenleg szabadlábon van?!
KisTehen
@Eladott Ország: emlékeim szerinte az mszp és az szdsz
Aki Én
@Shikari: Látom megzavart, hogy belekerült a képbe az izraelita hitközség.
KisTehen
@Eladott Ország: és nem államosítás, hanem privatizáció
Maccska
@Eladott Ország: a kisz vagyont Gyurcsány köre privatizálta.
Orbán meg államosított.
Remélem tudod mi a különbség.
simmering73
@Shikari: És kis nyilas. A zsidók meg már a spájzban vannak.
Shikari
@simmering73: Aki magyar az hungarista! Ez a lényeg! Nekünk magyaroknak első Magyarország!
SÍva
Á! Nincs itt semmi látnivaló! Elprivatizáltak mindent amit a háború után felépítettek azok akik itt maradtak. Akik viszont eltávoztak a vészből visszajöttek és rátették a kezüket mindenre! Szép új világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.