Korábban egyébként a Fidesz tette lehetővé, hogy 18 évesek létesíthessenek szexuális kapcsolatot akár 12 éves gyerekekkel is, erről most nem beszélt a miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Tessék már ezt az igazságszolgáltatásra bízni!!! Már unalmas hogy mindig ennek van hírértéke, csak hogy tereljünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Galway
@Aki Én: "Egyébként is, mit akarnak a 15 évesek, amikor vannak még bizonyos alfelek, amelyek nem kapták meg mindazt, ami nekik jár...?!" - mondotta GuGeri
Csak Norisz és senki más
Tessék már ezt az igazságszolgáltatásra bízni!!! Már unalmas hogy mindig ennek van hírértéke, csak hogy tereljünk!
Dr. Proktor
Kaleta ezért nem szexelt, csak a nyálát csurgatta kézimunka közben?
drrotf
Most a 45 évest ítélik el, vagy a 15 éveset is, aki még gyerek?Én láttam már 15 éves lányt aki felnőtt méretekkel rendelkezett, de lelkileg biztos nem érett meg a szexuális életre, de mondja már meg aki kritizál, hogy ilyen esetben megérdeklődi a szex előtt , hogy lelkileg Te felkészültél a közösülésre, vagy csak úgy kinézetre választja ki azt akivel szexelni akar?Ne legyünk már egyébként naivak, nagyon sok 15 éves már szexuális életet él, még akkor is ha mi idősebbek azt nem tartjuk normálisnak!Nem kellene ennyire prűdnek lenni, az élet sokkal változatosabb és sok minden előfordul,olyan is amit mi abnormálisnak tartunk.Szerintem is annak elbírálása hogy valami bűncselekmény vagy nem , a bíróság dolga elbírálni, és az soha nem vezetett jó eredményre, ha ezt a jogot elvitatták a bíróságoktól!A bíróság a hatályos törvényeket alakaslmazza, é azt figyelemebe véve dönt, ezért bízni kellene az igazságszolgáltatásban ilyenkor is!
Giovanni Alba
Én azt elhiszem, hogy valahogy korlátozni kell a jogokat, és erre a legegyszerűbb módszer az életkor szerinti besorolás, de azért álljunk már meg egy szóra. A 16 éves leány férjhez mehet, a 15 éves nem, de ma május elsején született, akkor április 30-án még 15, másnap meg már 16 éves. Mi változott egy nap alatt? Varázsütésre érett lett?
G. Geri most azon rugózik, hogy az ő elképzeléseibe nem fér be az eset ami megesett, de kérdem én, törvénytelenség történt? Ha nem, és még mindig berzenkedik az ő bársonyos lelke, akkor írják át a törvényt, a fideszkának ez bakkfitty, de olyan jól esik háborogni, igaz, Geri?
Hány olyan eset van, amikor a pógár háborog, mert szerinte sunnyogás folyik, a P. Petya meg az ő kisdiákos vigyorával kijelenti, hogy nem lát bűncselekményre utaló nyomot, F. Florin esetében sem, pedig ott már Balog páter is erős kijelentéseket tett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.