Aki nem ért egyet a magyar kormány álláspontjával az úgy jár, mint most David Pressman amerikai magyar nagykövet, és persze hasonló kegyben részesült elődei.

Bayer Zsolt reagált az amerikai nagykövet "ugatására": ideje kussolni

Bayer Zsolt blogján így szólott a diplomatához:

„A magyar külügyminiszter -teljes joggal és okkal- felrótta az Egyesült Államoknak, hogy az milyen alapon minősítget más országokat, milyen jogon avatkozik be bármely más ország belügyeibe.Erre Pressman nagykövet visszaugatott, miszerint ezt ismeri, mert a Kreml szokott így beszélni.Nos, akkor Mr. Pressman, ezt mi is ismerjük. Már akkor ismertük, amikor nemrégiben maga hazament panaszkodni, hogy nagy mifelénk az »Amerika-ellenesség«.

Bayer szerint az amerikaiak most pontosan ugyanazt teszik, mint a szovjetek.

Belepofáznak a világ és abban bármely ország dolgaiba, minősítgetnek, jelentéseket irogatnak, büntetgetnek, szankcionálnak, s ha kedvük szottyan, bárkit visszabombáznak a középkorba, bárhol meggyilkolnak százezreket

- fogalmaz a fideszes publicista.

Majd sorolja az USA vélt vagy valós bűntetteit "Szerbiától Irakon át Afganisztánig".

Maguk, mint egy hajdani Szovjetunióhoz hasonló, recsegő-ropogó, egyre agresszívebb és utálatosabb és elviselhetetlenebb birodalom, azt képzelik, megtehetnek bármit. Abu Graib és Guantanamo jelzi a maguk elszovjetesedését, Pressman

- írja Bayer Zsolt, aki intelemmel is szolgált a nagykövet felé:

Úgyhogy ideje kussolni.

A szösszenet teljes egészében itt olvasható.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
bajert idézve, bajernek szól a figyelmeztetés: "ideje kussolni!" mert mindig a magyarok szégyenkeznek, ha ez a faragatlan tuskó megszólal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Bayer mindig tűpontosan fogalmaz. Ez most sincs másként! Szóval libsikuss!
vacsi
@Shikari: Amit mond, az helyes, de a mód, ahogy mondja...
Sámannus
@izéke: Tudod mi alaplán ismered fel ezt a kotonfoltozók szégyenét setétben? Büdös a pofája, mert nem mos szájat.
Németh István
@vitriol: téged kell pusztítani te genyaláda!@Istenakinincsen: @Sámannus: @Edebácsi: >ti egy barom amerika-nyalós geci bigott hülye, alávaló nemzetáruló moslékok vagytok! Ebből mindegyik a jellemzőtök buzi, pedofil gender-génkezelt söpredékek lévén kártékony állatjai vagytok e Földtekének!
A lényeg hogy >> az usa-nató világbéke harcos háborút gerjesztő moslék aramada takarodjon Európából; a számára idegen Földrészről pucolja ki a moslék angol-kamadai-usa érdekszövet-ség aljas végrehajtóit >armadáját !!! AZTÁN > az Eu.vezetése takarodjon a börtönbe, mint az usa-t aljasul kiszolgáló szemét rabszolgává tetett német vezetéssel együtt!! ÉRTHETŐ??? persze az akasztásról nem feledkezhetünk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.