Hogy a címben megfogalmazott két tény között van-e összefüggés, nem tudni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A gyár vízigénye hozzávetőleg akkora mint Debrecen vízigénye.

Azt még egy patakjuk sincs.
Nessy
@Peller Anikó: De ezt leírni főbenjáró bűn! Pintér alapból kirúg, szankcionál, fenyeget! Értelmes párbeszéd, érvek meghallgatása nála ismeretlen fogalom! Igazi fidesz miniszter!
drrotf
A vízügyi szakember megírta, hogy a tiszta ivóvíz az folyélony arany ,a régi mondás szerint, s nem helyeselte többek között azt hogy ezt a folyékony aranyat veszélyes anyagokkal elpároltassuk aminek hatása lehet a környezetre!Nem tetszett ez a főrendőrminiszterúrnak ezért a szolgáltból elbocsájtá a renitens ,de a szakmájához értő szakembert!, azt gondolván hogy ő aki csak egy rendőr a vízgazdálkodáshoz jobban ért.Neki nincs szüksége olyan emberre aki a szakmát részesíti előnybe, és nem Orbán giga tervét, hogy az ország akku nagyhatalom legyen, akkor is ha a fene fenét iszik, és Debrecennek meg az országnak majd vizet kell fakasztani valahol mint ahogy Szent László tette, ha az ott lakók inni akarnak!Csak az a baj hogy már nem a szentek országa , hanem Orbán országa vagyunk, és nem biztos hogy a vízfakasztáshoz értünk!
Peller Anikó
@drrotf: Én bízom orrbábnban, ő ért a fakesztáshoz meg mindenhez. És nagyon bízom benne, hogy addig fakaszt míg megfakad. Mert őszencsége maga a fake.
SÍva
Jelszó: Mindenkit kirugunk aki nem a mi nótánkat fújja! Szegény ő is a meteorológus sorsára jutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.