Baranyi Krisztina tette közzé a Facebook-oldalán.

Mészáros Lőrinc-vudubaba tűnt fel Budapesten, és nincs jó állapotbanMTI/Koszticsák Szilárd

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere osztotta meg azt a Mészáros Lőrinc-vudubabát, amit a IX. kerületben fotózott. 

Ferencváros nagy barátja a köztéri kortárs művészeteknek. Rendszeresen írunk ki pályázatokat fiatal művészeknek Public Art és óriásplakát kategóriákban és az alkotásokat ki is állítjuk köztereinken. (...) A képen látható alkotás ugyan nem a pályázatunkra készült, de nagy örömmel tölt el bennünket, hogy lakóink öntevékenyen is alkotnak és alkotásaikat a köz számára is elérhetővé teszik 

– írja a bejegyzésben kissé szarkasztikusan a politikus.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Nyírfa: Azt szokták mondani a ferencvárosban,hogy szemet szemért,na ezért a szemétért én is belenyomnám a vasvillát,csak hogy örüljön a törődésnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ez nem vicc. Értem a Lőrinc felé áradó gyűlöletet, magam is elszörnyedem tőle. De a fekete mágia arra is hat, aki él vele. Úgyhogy ne tegyétek!
balos
@Nyírfa: Azt szokták mondani a ferencvárosban,hogy szemet szemért,na ezért a szemétért én is belenyomnám a vasvillát,csak hogy örüljön a törődésnek!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: sajna, ha birka a nép, marad ez...
Nyírfa
@balos: @Pálinkás Pál: Fiúk, nem az indulattal van bajom, hanem azzal, ha nincsen kontrollálva. Mi nem lehetünk olyan alulszocializáltak, mint ők! Amit mi akarunk létrehozni, az meg kell, hogy haladja a barbarizmust, a primitív megoldásokat. Nem vasvillával és nem voduval mutatunk példát, hanem az értelmünkkel, a jellemességünkkel,
Ez az egyik. A másik az, hogy a fekete mágia nem játék, nagyon vissza tud ütni. Igazából erre reagáltam.

Az egészen más, ha közvetlenül törnek az életünkre, és élünk az önvédelem törvényével.
karma1
@Nyírfa: Teljesen felesleges ellene voodoo-t bevetni - elintezte o sajatmagat, amikor andikanak hagyta magat behalozni!
Mar csak az nem vilagos elottem, hogy andika mit akar elerni, mert hogy annyit orokolni nem fog utana, amennyit o remel, hiszen a milliardok nem a lolo penze, hanem a tuggyuk kie... A vajna timikenek is milyen soka tartott valamennyit megsporolni Andy oroksegebol, - nagy valoszinuseggel csak vajna sajat penzehez juthatott hozza - igaz, az se volt keves!
sunoge
@Maccska: Tudod, mondanám, hogy igazad van pajtás, de akinek a csapatában a bayer pubi a szószóló, az nem makogjon színvonalról.
sunoge
Amúgy elnézve a fotót, a stróman bácsi rajzszögek nélkül is elég lehangoló látvány. Csúnya DNS!
sunoge
@Nyírfa: A fekete mágiához nem elég egy figura és fotó, így csak egy amorf bábu, lőrincke arccal...meg némi rajzszöggel.
Nyírfa
@karma1: tegnap, 23.25

Így van. Lőrinc , azzal, hogy meg akar felelni az ő szintjénél magasabb társadalmi elvárásoknak, úgy billen ki az egyensúlyából, mintha neki ment volna egy teherautó. Szerencsétlenre csak rá kell nézni.
Andikáról vagy jót vagy semmit.
ómió
A Bite wudu meg már az iskolákban van?
NKF
Na,ez a Bányarém Krisztike Ez még nagy arc!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.