De lehet, hogy ez csak egy tévedés Orbán Viktor részéről, hiszen a NO GENDER-felfogás nem tartozik éppen a sajátjai közé.

Orbán Viktor üzenete botrányosan félresiklott: a miniszterelnök a gendersemlegességet hirdeti

Orbán Viktor jelenleg épp Brüsszelben van, ahol uniós csúcs zajlik. A miniszterelnök a Facebook-oldalát már teleszórta kontenttel, de a Twitter sem maradhatott ki, ahol az alábbi, erősen kérdéses és zavaros posztot osztotta meg:

A három kijelentésből a NO WAR! a leginkább érthető, hiszen nem csoda, hogy a magyar miniszterelnök is mihamarabb véget vetne a háborúnak. (Bár ehhez itt lenne az ideje, hogy befejezzük az Oroszország és az EU között folytatott kockázatos hintapolitikát.)

A NO MIGRATION! már felvet némi kérdést, hiszen nem teljesen érthető, hogy Orbán itt mire gondol. A mondat arra utal, hogy összességében legyen vége a migrációnak – azaz senki ne jöjjön Magyarországra és innen se menjen el senki. Ám az eddigi kommunikációja alapján a kormányfő inkább arra gondolhat, hogy a migránsokat állítsuk meg a határnál, hogy illegálisan senki ne jöhessen be az országba. Ez utóbbi esetben tehát egyszerűen hibás a mondat.

A leginkább felzaklató üzenet mégis a NO GENDER!, amivel Orbán mintha arra utalna, hogy szüntessük meg a társadalmi nemeket – nagyon leegyszerűsítve a nőkkel és a férfiakkal szemben támasztott általános, megbélyegző társadalmi elvárásokat. Ez erősen szembemegy a kormány eddigi kijelentéseivel, ezért már alig várjuk, a miniszterelnök hogyan javítja a bakit, ha egyáltalán javítja. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!
gina
Nem normális ez a zsiros pedofil disznó, a saját fia is egy kis meleg de ez nem baj, az egy orbán faj !!!
Qqberci
Csak a szokásos híres angoltudásával villog...
gina
@KisTehen: Te alkesz proli nem értetted a cikket, dehát csak románul ugatsz te szerencsétlen alja
vacsi
Ez mutatja, hogy a magyarok ezeket a baromságokat nem is értik...
Nyírfa
Mondanám, hogy elképesztő műveletlenség, de már unalmas , úgyhogy megragadva a lényeget, egyszerűsítek: ez a röfiszellemiség, ami érthető az ólban, de elfogadhatatlan egy ország miniszterelnökénél.
justhpeter
Orbán mára már nem tud felemelkedni abból a mocsárból amibe a mérhetetlen tahósága miatt süllyedt.
jáger laszló
NO ORBÁN
Ezt kihagyta pedig ez a leglényegesebb illiberális gondolat!!
Csak emlékeztetni szeretném
barátilag
J.L.
Juhász István
Ha ezt olyan személy irta volna, aki életében NEM TANULT ANGOLUL, meg is érteném... DE... Miniszterálnok urunk SOROS ösztöndijasként tanult " angolországban... ", és ezen a nyelven szokott felszólalni is. Tehát : TUDJA, MIT IR LE. Magyarul : NO GENDER...
Pálinkás Pál
mit várunk egy buta cigánytól..?...ő csak fajtája jellemzőjét, a lopást űzi profi szinten..
balos
@Sakk Matt: Reggel ő a seggbe,este öt a seggbe kurják!Így könnyű le-eresz-kedni a nép közé!
Csizmás Kond
A gender egy félresikerült egyed. Hajlamai vannak de normális felfogása nincs, ezért veszélyes és kártékony.
A róla elszaporodott elméletek pedig épp a maga zavarosságát teszik még érthetetlenebbé. mert amikor azzal áll elő a genderelmélet, hogy senki nem születik se férfinak sem nőnk hanem csak azzá lesz ezzel meghazudtol minden létező fizikai és biológiai törvényt. A gendertan a félkegyelműek gépkönyve.
Aki Én
@Csizmás Kond: te meg veszélyesen buta!
archive
@Csizmás Kond: neked (és a hozzád hasonló fidesznyalóknak) fogalmad sincs, mit is jelent a gender.
Az emberek az esetek nagy részében fiúként vagy lányként születnek. Ehhez a biológiai nemhez kapcsolódnak szerepek és önkifejezési módok. Társadalmi elvárás "A kisfiúknak nem szabad sírni, hiszen katona dolog". Felnőtt korukban is nehezen tudatosítják az érzelmeiket, ezzel szemben a lányok nem lehetnek vagányok, belevalók, az nem eléggé hercegnős.

A genderelmélet tehát azzal a céllal száll síkra, hogy a szükségtelen nemi különbségtétel helyett az egyén (ezáltal pedig a társadalom) boldogulását szolgálja.
A genderelmélet alapfelfogása az, hogy a nemünk nem határozza meg kötelező jelleggel a viselkedésünket. Tehát, ha valaki fiúnak születik, attól még betölthet olyan munkákat, amik az elmúlt időszakban inkább nőkre volt jellemző. Így tehát lehet fodrász vagy éppen óvodapedagógus. Hasonlóképpen egy nő is betölthet vezetői pozíciót, lehet rendőr, katona, vagy éppen programozó.
Érted???
Csizmás Kond
@archive: ...már azzal kimutatod a visszacsökevényesedett intelligenciádat, hogy egyből és ismeretlenül ledorobgolsz valakit...amúgy a gender egy mestereséges marhaság, ugyanis csak a félkegyelmű egyedeknek kell megmagyarázni, hogy ő kicsoda más mindenki tudja és úgy is viselkedik, anélkül hogy valaki fiuként katonásan viselkedne vagy lányként pesztra vagy mosonőt játszana...ezek mind-mind idegbeteg értelmek.
...ja és még az...hogy az a társadalmi elvárás amit itt előbb ecseteltél azt nem a társadalom találta ki hanem néhány szexmániás ütődött aki esetleg a gyerekeit is ugyanúgy kezeli...hát az legyen a ti dolgotok de nem lesz a büdös életben társadalmi.
Nyírfa
@archive: 07.59

Nem érti. Leragadt a nemi jellegnél, ez az origo és minden dolgok végkifejlete, az élet esszenciája. Százszor és ezerszer elmondhatod neki(k), lassan, tagolva, hátha elér a tudatáig, de nem fogja siker övezni a fáradozásodat, mert a szemellenző és a füldugó, amit visel(nek) egyfajta menekülést jelent: nem akarok gondolkodni, ne akarjátok, hogy értsem a világot, mert az veszélyes, az értelem és a saját vélemény egyben támadhatóságot jelent. Állj be a sorba, és nem lesz bajod, a csoport megvéd. Egyszerű csoportdinamika, ezt , a félelmek által motivált társadalmi mozgást használja fel és ki minden diktatúra.
Aki Én
Már azt sem értem, miért foglalkozik a témával. Mi köze hozzá?
Erről, meg a mindenféle nemátalakító műtétekről kizárólag ők pofáznak, hazudoznak szünet nélkül.
ómió
Ne "genderezzetek", efftársak! Anélkül is megvan a bajotok!
Nessy
@Nyírfa: Azért a XXI. században, nem érteni egy olyan fogalmat, ami egyidős az emberrel. szomorú. Ősközösség: a férfiak vadásztak, anők gyűjtögettek, őrizték a tüzet a barlangban, és nevelték a gyerekeket! majd a megfelelő korban a fiuk vadászni tanultak az apjuktól, a lányok a női szerepet az anyjuktól.Csak akkoriban még nem nevezték se gendernek, se más egyébnek!
Nyírfa
@Nessy: 13.40

Nekik a gender nemváltó műtét, homoszexualitás pedofíliával fűszerezve.
És akkor kezdjünk beszélni a genomról. :)

Ahogy növekszik , terjed a butaság köreinkben, úgy van kedvem egyre inkább gúnyolódni.
Nessy
Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott ! Mondá Lucifer Ádámnak.
Galway
Hát ijjjjen ez! Akinek nem mén a zángol, az ne próbákozzik, mer' csak a zégés lesz a vége!
Nanya
Vannak opciók. Bizonyára sokan tudjátok ,de csak elmondom egy mondatban.
- 1672 ben a holland tömeg a hágai börtön közelében elfogta a nép elárulásával vádolt de Witte miniszterelnököt,lábbal felakasztották,megnyúzták,testrészeit széthordták és megették !
Hát ,hogy is mondjam...rühellem a zsíros cigányhúst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.