Sem Magyarország, sem Törökország nem kapott meghívást a demokráciacsúcsra.

Magyarország megint nincs meghívva a demokráciacsúcsraMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Egyesült Államok március végén rendezi a demokráciacsúcsot, ahová Magyarország és Törökország nem kapott meghívást. A Foreign Policy úgy értesült, hogy a két NATO-tag meghívásának elmulasztása, amelynek tényét három amerikai tisztviselő is megerősítette,

a törökországi és magyarországi demokrácia visszaesésével kapcsolatos növekvő aggodalmat tükrözi.

A mostani helyzet valószínűleg tovább szítja majd a feszültséget Washington és Budapest, illetve Ankara között, valamint növelni fogja a távolságot a két ország és a többi NATO-tag, valamint az Európai Unió között is – szemléz a 24.hu.

Nem ez az első alkalom, hogy ez a két ország nem kapott meghívót, már 2021-ben sem voltak ott, pedig akkor is mintegy 110 ország tanácskozott. Akkor a meghívottak listáján Oroszország és Kína sem szerepelt, ott volt viszont Tajvan.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánéknak nincs helye a civilizált világban. Akkor sem, ha a Toporzékmanó óránként rendeli be a külföldi nagyköveteket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: A válasz a demokráciára több mint egyszerű: démosz azaz a nép uralma...
Ez nem azt jekenti amit az ötvenes években tanítottak neked, ruszki mintára, hogy a többség uralma a kisebbség felett!
Amúgy az a többség se volt többség, eza többség sem az.
justhpeter
@Shikari: Ami nálatok van az az elmebaj !!! Annak is a reménytelen fajtája !
ómió
Jobb is! A "demokratikus" hazudozás amúgy se a "kenyerük"!
Németh István
@justhpeter: @m73: >> hogy a ti nagybarom agyatok némi felvilágosodást kapjon a fentiekben leírt bevezető hozzászólásokat is olvassátok el! Aztán tudományos alapon lassú megfontolt lépésekkel ballagjatok a büdös tehénvalagba, de csak a szar ürítésekot keményen szembe szállva szaráram-lattal! Ez való nektek! Ez majd megygőzi a nagyon seggfej agyatokat, s midőn szemeteket is kitudjátok nyitni majd a fényesség honol az agyatok perifériáján! Tetvek!
A lényeg az USA-NATO aramada takarodjon a kurva anyjába Európából, az Eu. aljas vezetése a börtönbe > akasztásilag! Az usa nagykövetének rongyosra kell rúgni a seggét - csak így zavar-ható el az országunkból!
Németh István
Egy sokkal fontosabb dolog! > AZ A KÉRDÉS HOGY VALYON AZON NEMZETEK AKIK HÁBO-RÚ PÁRTIAK, akkor is háború pártiak lennének ha a SAJÁT HAZÁJUK TERÜLETÉt lőnék, bom-báznák szana-szét és SAJÁT MAGUK A GYEREKEIK A CSALÁDJUK PUSZTÚLNA HALOM-RA, MIND AZ MELLET, HOGY AMIT ÉVEKIG, ÉVSZÁZADOKON KERESZŰL ÉPÍTETTEK ÉS BECSBE TARTOTTAK A PUSZTULÁSÉ LESZ!?? Ez itt a kérdés válaszoljatok moslék ganajok! balliberrnyák koszos zsidók és felesküdött hazaárulók >@justhpeter: @m73: @csa kúgy; @ aki én..; marnyeluka keggemluka;@ gina; stb. a ganajok mind!
Aztán kell nektek a moslék betolakodott usa-nato armada, hogy tönkrevágja Európát, kell nektek a moslék az Eu. nemezetket eláruló és diktatúrában ellehetelenítő moslék Eu vezetés? Tudjátok csak a gebe lenge szervének kóstolgatására van jogosítványotok - rohadjatok meg!
Alfa
a kecskebaszók legaljai...@Shikari: @Németh István: @Shikari: @Shikari: @KisTehen:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.