Gyengült péntek reggelre a forint.

Gyengült a forint péntek reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben, ugyanakkor a hetet jelentős erősödéssel fejezheti be.

Az eurót reggel hét órakor 384,01 forinton jegyezték az előző esti 383,20 forint után, a dollár jegyzése 354,47 forintra emelkedett 352,33 forintról, a svájci franké pedig 386,88 forintra 385,09-ről.

Péntek reggeli jegyzésén a heti kezdéshez képest 3,6 százalékkal áll erősebben a forint az euróval, 4,8 százalékkal erősebben a dollárral és 3,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
A forint...már megint megszemélyesítve ! Bunkóság ez, a javából ! Lássuk be ! Egy kötözött rabszolga, egy vontatmány ! Nem ébredt fel ! Meghalt !! Meghalasztották !Kellene egy jó kis pénz ennek az országnak, egy olyan, ami értékmérő, stabil, általánosan elfogadott ! Az ilyent nem a Jóisten adja ám ! Újat mondtam volna ? Holnap írjátok azt, hogy orbán nem ébredt fel ...
jáger laszló
Öröm az ürömben
Orbán Viktor ma is felébredt
csak ennyi
barátilag
J,L.
ómió
"Óriási" a baj, efftársak! A fejetekben!
csak úgy....
@ómió: ezt pont te mondod efftárs, akinek nagyobb a légüres tér a fejében mint az 56 ban ledöntött sztalin szoborba? :)
ómió
@csak úgy...: Most meg már a nyakadon hordott dinnye légüres terét hazudnád másra, bolsiék fajkreténje!? Csak nem az "efftársiasságod" az, idiótája, ami téged ennek dacára nem hagy nyugodni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.