Ahogyan azt a hvg.hu is megírta, a köztársasági elnök két napot tölt Somogyban; az elsőn a gyerekvállalásról osztotta meg gondolatait a világgal, többek között kijelentve azt is, reméli, az esetleges nehézségek sem tántorítják el a szülőket attól, hogy adott esetben újabb gyereket vállaljanak.

"Meggyőződésem, hogy a testvér a legnagyobb ajándék, amit a gyermekeinknek adhatunk”

– fogalmazott. Azt is hozzátette: neki háromszor adatott meg

„a gyermekáldás öröme és csodája”.

Szerinte

„a nőknek ezzel olyan privilégiumot adott az Úristen, amit semmiért nem adnék, amiért hálásak lehetünk”.

Novák Katalin hátulról jövően ismét a szülésre bíztatja a magyar nőket

Fotó: Facebook/Novák Katalin

Novák Katalin somogy vármegyei látogatása alkalmával örömmel adta át a felújított fonyódi Szaplonczay sétányt a "Fonyódi Kishuszár Bandérium legkisebbjeinek közreműködésével." Kiemelte, a fonyódi Várhegyi kilátóhoz vezető sétányról páratlan kilátás nyílik a Balaton északi partjára, a tanúhegyekre.

Amikor valaki a Balaton szót hallja, éljen bárhol a világon, hogyha magyar, akkor úgy dobban meg a szíve, ahogy senki másnak. A Balaton közös pont a magyaroknak. Ez a sétány pedig nem pusztán a természeti gazdagságra hívja fel a figyelmünket, hanem az emberi értékekre is, a közösség értékeire, hiszen ezek együtt adják Magyarország gazdagságát.

Forrás: HVG.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Jelentkezzen, akinek ettől a propaganda szövegtől szülhetnékje támadt. Mert az súlyos elmebeteg, és inkább ne szaporodjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Katyi,Katyi,még mindig hülye vagy lyányom... Kiabüdösnyavalya fog gyereket szülni ebbe a pusztulatba?! Az oktatás összeomlóban, (ha ma csinálják azt a gyereket,mire megszületik,már össze is omlik az oktatás), az egészségügyet évek óta próbálják teljesen szétverni, úgy tűnik,sikerrel is fognak járni. Kórház,ahol délután kettőig lehet szülni? Az maga a röhej. Ha kettőig nem ér oda szerencsétlen kismama,mehetnek még úgy 50-80 kilométert,mire találnak másik kórházat. Ennyire dilettáns,töketlen,semmitérő kormánya még nem volt ennek az országnak,se az átkosban, se a gengszterváltás után. Az emberek számára a két legfontosabb dolgot cseszték szinte teljesen szét.--az oktatást,és az egészségügyet. De ezek pont leszarják,hogy az egyszerű nép gyerekével mi lesz, a fidesznyákok purgyéi magánorvoshoz járhatnak,magánóvodába-iskolába. Ide gyereket?!
Emmersson71
@justhpeter: Ne..NEE! Elképzelni sem akarom!
Terminátor
Ha nem lennék olyan öreg, vagy olcsóbban mérnék a Viagrát, tán még engem is bepalizhatna...!
ómió
Az efftársak még abortuszra bíztatták. Épp ideje volt a "váltásnak"!
kereső
Balaton? Kati, hiszen már az is csak a tiétek- éppen eléggé megdobogtatta a "sziveteket", hogy kisajátitsátok- ti "mimagyarok".Tényleg maradtál, aki voltál- az "OV"fülön fúggős fideSS prosti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.