Ahogyan azt a hvg.hu is megírta, a köztársasági elnök két napot tölt Somogyban; az elsőn a gyerekvállalásról osztotta meg gondolatait a világgal, többek között kijelentve azt is, reméli, az esetleges nehézségek sem tántorítják el a szülőket attól, hogy adott esetben újabb gyereket vállaljanak.

"Meggyőződésem, hogy a testvér a legnagyobb ajándék, amit a gyermekeinknek adhatunk”

– fogalmazott. Azt is hozzátette: neki háromszor adatott meg

„a gyermekáldás öröme és csodája”.

Szerinte

„a nőknek ezzel olyan privilégiumot adott az Úristen, amit semmiért nem adnék, amiért hálásak lehetünk”.

Novák Katalin hátulról jövően ismét a szülésre bíztatja a magyar nőket

Fotó: Facebook/Novák Katalin

Novák Katalin somogy vármegyei látogatása alkalmával örömmel adta át a felújított fonyódi Szaplonczay sétányt a "Fonyódi Kishuszár Bandérium legkisebbjeinek közreműködésével." Kiemelte, a fonyódi Várhegyi kilátóhoz vezető sétányról páratlan kilátás nyílik a Balaton északi partjára, a tanúhegyekre.

Amikor valaki a Balaton szót hallja, éljen bárhol a világon, hogyha magyar, akkor úgy dobban meg a szíve, ahogy senki másnak. A Balaton közös pont a magyaroknak. Ez a sétány pedig nem pusztán a természeti gazdagságra hívja fel a figyelmünket, hanem az emberi értékekre is, a közösség értékeire, hiszen ezek együtt adják Magyarország gazdagságát.

Forrás: HVG.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Jelentkezzen, akinek ettől a propaganda szövegtől szülhetnékje támadt. Mert az súlyos elmebeteg, és inkább ne szaporodjon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Jelentkezzen, akinek ettől a propaganda szövegtől szülhetnékje támadt. Mert az súlyos elmebeteg, és inkább ne szaporodjon.
Emmersson71
@Törölt Nick: Pláne a Balaton posványában ;)
justhpeter
@Törölt Nick: @Emmersson71: Novákkal gondoltátok vagy van szabadon választott is ?
csipetke
Katyi,Katyi,még mindig hülye vagy lyányom... Kiabüdösnyavalya fog gyereket szülni ebbe a pusztulatba?! Az oktatás összeomlóban, (ha ma csinálják azt a gyereket,mire megszületik,már össze is omlik az oktatás), az egészségügyet évek óta próbálják teljesen szétverni, úgy tűnik,sikerrel is fognak járni. Kórház,ahol délután kettőig lehet szülni? Az maga a röhej. Ha kettőig nem ér oda szerencsétlen kismama,mehetnek még úgy 50-80 kilométert,mire találnak másik kórházat. Ennyire dilettáns,töketlen,semmitérő kormánya még nem volt ennek az országnak,se az átkosban, se a gengszterváltás után. Az emberek számára a két legfontosabb dolgot cseszték szinte teljesen szét.--az oktatást,és az egészségügyet. De ezek pont leszarják,hogy az egyszerű nép gyerekével mi lesz, a fidesznyákok purgyéi magánorvoshoz járhatnak,magánóvodába-iskolába. Ide gyereket?!
Emmersson71
@justhpeter: Ne..NEE! Elképzelni sem akarom!
Terminátor
Ha nem lennék olyan öreg, vagy olcsóbban mérnék a Viagrát, tán még engem is bepalizhatna...!
ómió
Az efftársak még abortuszra bíztatták. Épp ideje volt a "váltásnak"!
kereső
Balaton? Kati, hiszen már az is csak a tiétek- éppen eléggé megdobogtatta a "sziveteket", hogy kisajátitsátok- ti "mimagyarok".Tényleg maradtál, aki voltál- az "OV"fülön fúggős fideSS prosti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.