Az elhunyt barátjára akarta kenni a felelősséget Balogh Levente abban a büntetőeljárásban, amelyet azért rendeltek el, hogy tisztázzák az 1996. október közepén, Kecskeméten bekövetkezett halálos közlekedési baleset körülményeit - derül ki az 1999 őszén, a Kecskeméti Városi Bíróságon tartott tárgyalások jegyzőkönyveiből. Az akkor 26 éves Sz. Balázs utasként ült az RTL „sztárja”, a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa által vezetett Alfa Romeóban, amely - nagy sebességgel - egy villanyoszlopnak csapódott. A személygépkocsit vezető Balogh ittas volt. Nem kicsit. A leggazdagabb magyarok között emlegetett nagyvállalkozó azóta sem kért bocsánatot tettéért az életét vesztett férfi özvegyétől és közös - a tragédia időpontjában mindössze 3 éves - gyereküktől.

Forrás: privatkopo.info
Feltöltő: KapaZozo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KapaZozo
Szégyellje magát! Tönkretett egy családot, aztán szépen elfelejtette őket. Gyalázat!
KapaZozo
"Levente soha egyetlen forinttal sem támogatott bennünket. A temetés költségét sem vállalta magára. Marcellnek egy tábla csokoládét sem vett a tragédia óta eltelt 26 és fél év alatt. Egyszer sem érdeklődött, nincs-e szükségünk valamilyen segítségre. Nem érdekelte őt, élünk-e vagy halunk-e. A legmegdöbbentőbb, egyben a legfájdalmasabb az volt számomra, hogy bocsánatot sem kért a tettéért. Sem tőlünk, sem Balázs szüleitől. Sőt, úgy vettem észre, mintha kifejezetten kerülne engem, hogy ne juttassam eszébe azt a borzalmas estét. Képtelen volt elénk állni és vállalni a felelősséget azért, amit ellenünk elkövetett” - mondta a Privátkopónak az életét vesztett férfi özvegye, akinek mondatait több, a családhoz közel álló barát, ismerős is megerősítette a bűnügyi portálnak." (Privátkopó)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.