Tegnap volt a lengyel-magyar barátság napja, és megjelent az egyik legnagyobb lengyel közvélemény-kutató intézet, a CBOS új felmérése, amiben azt vizsgálták, mit gondolnak a lengyelek más nemzetekről, például a magyarokról. Nem sok jót. A felmérés szerint egyébként a magyarokkal mégis leginkább szimpatizáló lengyelek azok a fiatal - 18 és 24 év közötti - férfiak, akik legalább 500 ezres nagyvárosokban élnek, és legalább középfokú végzettségük van; ellenben a 45 és 55 év közötti, kisvárosi, alacsonyabb végzettségű lengyel nők ki nem állhatnak minket. Az talán nem meglepő, hogy a legnépszerűbbek az amerikaiak, a legrühelltebbek pedig az oroszok lettek idén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
13 év kemény munkája beérett Viktornak. Már azok is útálnak minket akiket pár éve még buszokkal és vonatokkal járta ide éltetni a Viktort.
szegény hazám
Szerintem ártunkat, és ormányunkat utalják elsősorban, élén a zsírosbödönnel. Természetesen ez az utálat ránk is kisugárzik, de ha valami csoda történne, és megvalósulna egy kormányváltás, akkor az új kormányfőnek először a világtól kéne bocsánatot kérni a karmelita malac agyament uralkodása miatt.
Aki Én
Szomorú vagyok, mert így békétlenmenet sem lesz.
Legalábbis párezer ember nem fog kivonulni.
human
@szegény hazám: A Kétfarkú Kutyapárt már bocsánatot kért. Volt ilyen plakátkampányuk.
usin.files.wordpress.com/2015/09/tumblr_inline_nrhybmsy7q1t5ld5u_1280.jpg
kereső
"A lengyel-magyar barátság napja alkalmából az egyik legnagyobb lengyel közvélemény-kutató intézet, a CBOS által megjelentetett friss, meleg felmérés eredményei – amelyben azt vizsgálták, mit gondolnak a lengyelek más nemzetekről, például a magyarokról – nem azt mutatják, hogy lengyelek mélyen megvetik a Moszkva szekerét toló Orbán Viktort. Aki nem Moszkva háborús bűneit ítéli el több mint egy éve naponta tizenháromszor, hanem a háborús bűnös által fenyegetett Európa, háborús bűnös ellen szankciókat kivető vezetőit mocskolja, az ország nyugat-európai és transzatlanti szövetségesein gúnyolódik és Brüsszel ellen hergeli a magyarokat. Nem, a lengyelek nem Orbántól és kormányától, hanem a magyaroktól viszolyognak, nem az ő megítélésük romlott. Pedig nem mind élve perzselik a disznót, nem istenítik valamennyien az uniós pénzből összehozott lombkorona nélküli lombkoronasétányok kormányát, nem mind döngetik a mellüket fél téglával, hogy ők az 48-as, 56-os szabadságharcosok büszke örökösei, miközben már ott tartanak a kormányzati propaganda súlya alatt nyögő szellemi zsibbadásban, hogy úgy tudják, 1956-ban valójában az ukránok jöttek be az országba, és ők verték le a forradalmunkat."

kolozsvaros.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.