Kiss Ambrus szerint ha a főváros aláírta volna a villamosenergia-szerződéseket, nem lenne baj.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Erdekes Ukrajna eseteben egesz mas velemenyed. Ott mintha nem zavarna, hogy nem az agresszort figyelmeztetik, es az agresszio elszenvedojet okoljak. Vagy ez is az orbani kettosbeszed resze, amit remekul nyomtok ti illipsik?
Shikari
@Yoda69: Remélem, olvastad a háború kirobbanásának körülményeit. Az oroszok nem tűrik, hogy a Nato még közelebb kerüljön hozzájuk. Nem tartotta a Nato az igéretét és Oroszországot körbe rakta támaszpontokkal. Oroszország nem rakta körbe az USA t.
Így ez az egy lehetőségük maradt, hogy nem engedik a további lopakodó agressziót elhatalmasodni!
Egyszerű a képlet. Amerika provokálta ki a háborút.
Szólj, ha valami nem világos! :-)
Nessy
@Shikari: Bele olvastam. Valóban van néhány fórumtárs, akit a kihalt utca nevelt. Azért írtam neked, (pardon grácia árva fejemnek) mert másnak ismertelek meg. Muszáj az ő szintjükre lemenned? De, ha te így érzed, ám tedd.
Shikari
@Nessy: Igazság szerint belefáradtam az udvarias rendre utasításokba és abba, hogy kikérjem magamnak az agresszív mocskolást! Igen kevesen vannak itt, akikkel normális hangnemben tudunk társalogni és látod, nem rajtam múlik. Nem személyeskedek, csak ha velem is azt teszik és bizony, elégtételt veszek, ha valaki tahó, paraszt velem! Nevezhetjük faragatlanságnak, de ez részemről a tartás és a büszkeség. Nem hagyom magam és ne a következményeket kritizáld, hanem az okozókat!
Yoda69
@Shikari: Ez csak az orosz propaganda álláspontja. A NATO vedelmi szervezet, igy putinnak semmi felnivaloja sem volt.
putin mar regota hangoztatja a volt szovjetunio visszaallitasat. Ukrajna lerohanasa is a tervet szolgalta, csak nem jott be.
Shikari
@Yoda69: Akkor ezt miért nem fogadták így az amerikaiak a kubai rakétaválság idején. Majdnem világháborút indítottak. Vagy azt mondod, Amerikának lehet, de Oroszországnak nem? Mert most ezt az álláspontot képviseled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.