Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor elhagyja az országot
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő az e heti uniós csúcstalálkozót előkészítő videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint a görög, a szlovén, a szlovák és a lett miniszterelnökkel Budapesten, a Karmelita kolostorban 2023. március 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A megbeszélés témái között szerepel

Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei

- mondta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A vektor iránya Belgrád
Nagyság/,hatása nem ismert!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lendkerék
Tavaly nyáron egy szerbiai társasutazáson az idegenvezető elmondta, hogy a vucic kisfarkast jelent, de a "barátai" csak úgy hívják, hogy pinaszáj.
terlasz
Az igazi hír az lenne, ha örökre eltakarodna.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: tegnap, 09:49 ♦ Aki 12 év alatt EU koldusházat, nyomortelepet csinált az országból, ahol a lakosság egyharmada a létminimum alatt él, a többi meg vegetál, annak az országnak a vezetője ne urizáljon, dőzsöljön, hanem takarodjon 3,14csába! A rendszerváltáskor Magyarország volt a szocialista tábor "vidám barakja", mára már a románokat is ánuszrózsán csókolhatjuk, ehhez nem kis "teljesítmény" kellett! A román bűnöző és politikai kurva dagadt cigányodnak és bandájának, fideszes baromállat a börtönben van a helye, vagyonelkobzás mellett!
evacica
Az nem baj a baj az hogy visszajön és nem tűnik el örökre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.