Érzékelve a nemrégiben kirobbant lombkoronasétány-ügyek kínosságát Tasó László Hajdú-Bihar megye 3. számú választókerületének országgyűlési képviselője Szilágyi Edinával látogatta meg a Debrecentől 30 kilométerre fekvő Dinnyési kilátó melletti pihenőt, ahol egy olyan lombkoronasétányt mutatnak be, amit fák is vesznek körül. Hirtelen sürgős lett ez a kirándulás.

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: csapoistvan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezeknek a történeteknek az adja meg az igazi savát, borsát, hogy az életükben soha egyetlen percet nem dolgozó, az országnak soha egyetlen fillér hasznot nem hozó, sőt inkább az országot lejárató, százmilliárdokat lopó orsós, rogán, tasó stb. patkányok olyan luxusban élnek a hazudozásból, lopásból amilyet még elképzelni sem tud egy tisztességes ember. És mindezt farháton tengődő, műanyag protkót csattogtató idiótáknak köszönhetik akik a havi rezsijüket is alig bírják kifizetni, de ezek a férgek elhitetik velük, hogy ez így van rendjén. Bégessetek birkák, rágcsáljátok a moslékot, bandukoljatok önként a vágóhídra és éltessétek továbbra is ezeket az élősködőket.Tasó Lászlónak bizalmat kelt és szakértelmet sugároz a tekintete, igazi Nyíradonyi értelmiségi. Igazi nép nemzeti gerinc a kenyéradó gazdájával együtt. No, de legalább nem a komenyisták lopják el a pénzt ja, mégis. A fenébe. Az ilyen "Tahókkal" van tele a vidék, jól magukra húzták ezeket a népnyúzó gazembereket. „Nyíradonyban és környékén Tasó László fideszes képviselő az erős ember, most, hogy unokaöccse indul a polgármesterségért, egy nyíradonyi alapítvány 332 milliós kormánytámogatást kapott. Aminek az elnöke korábban Tasó volt.” Egy darab alapítvány kapott 332 milliót, de Magyarországon közel 60 ezer civilszervezet van, csak szólok...
Eladott Ország
Ennyire indulatba jött a nyírmártonfalvai lombkoronás polgármester rokona csak azért, mert az Átlátszó munkatársaival fényképeket mertünk csinálni a fideszes politikus 50 milliós "vendégházáról". A vendégházon semmilyen látható tábla nem hirdette az EU-s projektet, pedig az kötelező. A polgármesteri rokon végül duzzogva kitett egy zsebkendőnyi táblácskát a szúnyogháló mögé. Persze a tábla hiányánál jóval nagyobb gond, hogy maga a polgármester szólta el magát egy azóta eltávolított posztban, hogy a "vendégházban" még egyetlen turistát sem láttak vendégül. A háború óta kárpátaljai magyarok laknak bent, ami szép dolog, de a "vendégház" az azt megelőző években is üres volt. Gyakori elkövetési mód ugyanis, hogy a tűzhöz közel álló fideszesek felveszik a 40-50 milliót "vendégházakra", amit csak papíron működtetnek (vagy úgy sem). 5 év után viszont azt csinálnak, amit akarnak vele.
www.facebook.com/hadhazyakos/videos/639250754634360?locale=hi_IN

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.