Gyurcsány Ferenc szerint "a gyermetegség nem erő, hanem éretlenség, gyengeség, dac". Többek között erről is írt közösségi oldalán.

Gyurcsány keményen beleállt Orbánba: "Múló ficam a magyar történelemben"
Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. MTI/Kovács Attila

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Balázs felsorolta, miért blokkolja a magyar kormány a svédek NATO-csatlakozását.

A magyar kormány most már bevallottan azért késlelteti Svédország csatlakozását a NATO-hoz, mert svéd politikusok korábban bírálták a magyar kormányt ebben vagy abban

- emlékeztetett Gyurcsány Ferenc. Mint írta, "aki összetéveszti a politikát a történelemmel, az alulmarad."

Kiemelte: A politikát a politikusok csináljak, a történelmet a népek. És a nép hosszabb távon erősebb bármely politikusnál.

A politikusi görcs, bosszú, értetlenség, gőg, hatalmi vágy vereséget szenved a történelmi népakarattal szemben.

Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországon is ez fog történni.

Mert nem a pillanat uralja az életet, hanem az élet a pillanatot, függetlenül attól, hogy az adott pillanat fényt vagy sötétséget hoz

- fejtette ki véleményét.

Svédország NATO tagország lesz. A magyar kormányfő meg múló ficam a magyar történelemben

- vélekedett Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az a szörnyű, hogy Gyurcsányéktól egy olyan ügyet nem láthattunk az elmúlt években, ami a maffiózók bűncselekményeit mutatná be.
Amiből Hadházy heti szinten konfrontálódik a maffiózókkal.
Gyurcsány és a DK csak úgy általánosságban nagyokat mondogat, konkrétumok nélkül.
Ez így már unalmas és kevés is.
Nem Londonba kell járni az árnyékkormánynak, hanem Tápióretyerutyára, mert a választás ott fog eldőlni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az a szörnyű, hogy Gyurcsányéktól egy olyan ügyet nem láthattunk az elmúlt években, ami a maffiózók bűncselekményeit mutatná be.
Amiből Hadházy heti szinten konfrontálódik a maffiózókkal.
Gyurcsány és a DK csak úgy általánosságban nagyokat mondogat, konkrétumok nélkül.
Ez így már unalmas és kevés is.
Nem Londonba kell járni az árnyékkormánynak, hanem Tápióretyerutyára, mert a választás ott fog eldőlni!
kereső
Ennyire nem "világos" , hogy mi is történik itten? Bagatellizáljátok! a történéseket, a helyett, hogy világosan és egy értelmúen kimondanátok- Magyarország nem köztársaság, Magyarországon fasiszta egyeduralom épül, orbán feudális nagyúrként osztogatja a köz vagyonát a húbéreseinek, morális csődbe vezeti az országot.
Ti meg ehhez asszisztáltok a "játszóházban". A "történelem" meg elmegy mellettünk, miközben orbán 150 évvel veti vissza az országot.- intellektuálisan. Orbán nem egy "múló ficam",hanem egy rákos daganat- amelyet ki kell vágni, mert megmérgez, és elpusztit mindent- szellemileg, erkölcsileg, és kiirt minden együttérzést, humánumot- és az egész ország beteljesiti a "genetikusan alattvaló"- történelmileg alattvaló létet. Azzal sem kint, sem bent nem vagyunk- ha néha posztolsz egy-egy filzófikus eszmefuttatást, amelyben Te sem mondod ki a valót Elnök úr. Itt a "remény" már elkésett.
Terminátor
@kereső: Valószínűleg igazad van.
De felmerítem a kérdést, mi lenne, ha ők sem lennének?
Jelen pillanatban csak ők vannak, ha nincs jobb, kénytelenek vagyunk elfogadni őket.
Tudsz jobbat? Ha igen, akkor már egy támogatód van.
Terminátor
@Maccska: Orbán egy múló ficam Európa futóversenyében.
Hamar mindenki lekörözött.
A Böszme egy tüske O1G maffia cipőjében.
Fék a lopkovicsok bringáikban.
Béla333
Feri! Ti nem elhozzátok a reményt, hanem elviszitek!
Ti megfojtjátok az ellenzéket, de valós alternatívát nem adtok a maffiózók leváltására és elszámoltatására!
Veletek csak marad a posvány!
Aki Én
A legkevésbé sem múló.
Olyan károkat okoztak már eddig is, annyit loptak már eddig is, hogy azt el nem felejti a magyar nép, de még Európa sem.
jancsipapa
"A politikusi görcs, bosszú, értetlenség, gőg, hatalmi vágy vereséget szenved a történelmi népakarattal szemben." --Ezzel nem lehet vitatkozni . Ezért nem rúg Feri labdába immár bő tizenöt éve...
jesz
A Gyurcsány által elvett -8% nyugdíj, és a Bajnai által megvont 13. havi nyugdíj nincs ám elfeljtve...lehet bohóckodni a mi pénzünkön, de a tüske akkor is megmaradt, és sok ezer embernek fáj...(akik talán már nem is emlékeznek miért)
simmering73
Ez nem hogy múló ficam, hanem egy emberöltő is kevés lesz ahhoz, hogy az ország kiheverje azt a rombolást amit ezek csináltak.
simmering73
@Maccska: 11:12 A főnököd jött abból a közegből, szőrmebunda.
kereső
@Terminátor: Legyenek- de ne igy. Mindenkinek- minden ellenzéki pártnak (kivéve a tihazátokat. mert az nem ellenzéki), tudmásul kellene venni, hogy itt és most "helyzet van"- és a pártpolitikai érdekeket be kell rakni a "sutba"- és az ország érdeket kell előtérbe helyezni. Csináljanak "alternativ" parlamentet a Kossuth téren- amikor ülésezik az ogy. És legyen teljesen nyilvános, hivják meg rá a nemzetközi sajtót- ott reagáljanak az orbáni rendeletekre, az ogy elé kerülő témákra. Ott tegyék fel kérdéseiket orbánnak és mamelukjainak- nem baj ha nincs válaszadás, az orbáni játszóházban sincs érdemi válasz.Ott mondják el, hogy mi a valós oka az élelmiszerek 47%-os inflációjának.Mondják el- , hogy nem Ukrajna támadta meg az oroszokat, hanem forditva, mondják el, hogy milyen károkat okoz az Erasmus+/Horizont program felfüggesztése- és ennek melyek a valós okai. Szavazzák meg a fonnek és svédek NATO tagságát. Agylobot kapo, amikor olvasom közösségi oldalakon ellenzéki szavazóktól, hogy "brüsszel az oka az inflációnak", és putyinnak van igaza.
Ez a "langyos'" állóviz- ez a pártérdekek mentén történő politizálás nem elhozza a "reményt"- hanem lehetetlenné teszi.
Ez a parlament hivja meg az ellenzéki EP képviselőket- tartsanak "európa" napot- és Ők mondják el, hogy mit tesz az EP...etc. Ez a sehova nem vezető "parlamenti=orbán játszóháza bohóckodás semmit nem ér - hiszen orbán, a fideSS nem biztositja annak közel 1900000 embernek a képviseletét, az érdekeik érvényesitését.
És nem kell "gyurcsányozni"- mert aki nem tud különbséget tenni orbán és gyurcsány között- politikusként, emberként- az csak "koca" politikus- az üljön be a sarki kocsmába, és ottan mondja el . És talán el kellene jutni moinden ellenzéki politikusnak addig. hogy ne azt figyeljék-és ahhoz szabják a mondandójukat- "mit szól a fideSS, mit szól orbán".

És a legfontosabb- el kell kezdeni tanitani az istenadtát, hogy mi a demokrácia- hogy annak hiánya okozza orbán teljhatalmát, az ország kifosztásá
kereső
@Terminátor: ...az ország kifosztást, hogy a "dva bratanki" is utál már bennünket.
Felnőttként kellene kezelni a demokratikus szavazó bázist- és odafigyelni arra, amit mondanak-mert igy lesz 1%-os a pm, az mszp, az lmp. Hogyan történhet meg, hogy a momentum átengedi a fiatal szavazókat toroczkaiéknak? - és engedni, hogy terjesszék a nyilas /náci eszméket. Nem a dk-val szemben kellene harciasnak lenni, hanem dúróékkal.
kereső
@Béla333: Bélám, ne vedd el Hadházy munkáját- hiszen kiválóan csinálja/ csak látszólag egy személyes az a vállalkozás/.A pártoknak első sorban mostanság az "ellenzék" megszervezese lenne a feladata- pártoktól függetlenül. És elhajtani az ellenzék közeléből a kerékkötőket.
Az "árnyékkormánynak meg lenne létjogosultsága, ha tudnák a népek, hogy mi is az, miért van-és mi a funkciója. Sokszor -é sokan mondják, hogy "szakértői kormány" kell. Mert a kormányzás egy szakma- arra , ha tényleg komolyan akarja valaki venni az ország érdekét , arra akkor készülni kell. Ezért nem értettem az ellenzéki pártok ódzkodását ettől, és a tiltásokat. Mert vannak az "árnyékkormány" tagjai- akik szakmájuk felkészült szakemberei- nem jolly dzsokerek, mint anno draskovits- de mögöttük ott egy szakértői gárda-civilek!!, nem politizálók- akik formálják, hogy milyen lehetőségei vannak az országnak egy-egy konkrét kérdés kapcsán. Lehet fikázni Dobrev -t/meg gyurcsánynézni/, de senki sem vitathatja el a szakmai hozzáértését, felkészültségét. Én őszintén sajnálom, hogy nem formálódik ez az "árnyékkormány" az ellenzéki ellenállás egyik hajtóerejévé. Kisstilú, önző érdekek mentén politizálkkal-"koca" poliitikusokkal- nem is fog menni. Majd, ha ezeken túllépnek/felülemelkednek, akkor talán lehet "némi" reményünk- addig meg orbán uralkodik.
NKF
Fletó!Ne lüktessél annyira! Egy bukott fasz vagy.Klárikáddal együtt mehetsz a picsába!
A saját táborod is azt mondja,hogy mehetsz a búsba!
kereső
@NKF: Ollan nagyon szeretném olvasni, amikor te /ti ezt irjátok orbánról, orbánnak. Hiszen még ahhoz is egysejtúek vagytok, hogy kritikával merészeljétek illetni. A véleményetek meg "Fletóról", Kláráról, Cseh Katiról, Donáth Annáról, Hadházyról, ...egyáltalán nem érdekel. Sepregessetek a saját portátok előtt. És nyaljátok ki lieblingjeitek hátsóját- mert csak arra vagytok alkalmasak.
Clavigo
@Maccska: Remélem addig szétqrja a koleszterin,,azt dagadt görényt.
kereső
@Maccska: Most akkor mire is "válaszoltál"??? Mert én nem irtam választásról- ami nem választás, esetleg szavazás, az is elcsalva- hiszen orbán a választási kampányban szakmányban hazudott. Márpedig a választási kampányban hazudni az választási csalást jelent.
Na, de nem ez volt a téma macsek- egészen másról van szó.
Terminátor
@kereső: Jó érzés vót olvasni!
Ebból köll 3 milla!
ómió
Húsz év, Böszme efftárs, azért, túlságosan is túllóg egy "múló ficamon"! Vagy a magad "elkúrtukos" öt évéről deliráltál? Mert az stimmel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.