Facebook oldalán számolt be arról a független képviselő, hogy az RTL Híradó is foglalkozott azzal a különös véletlenről, hogy 15 kilométeren belül három fideszes politikusnak is az jutott eszébe, hogy 65 millió EU-s pénzért lombkorona ösvényt csinál a saját erdőjében.

Fideszes lombkorona mutyi – 15 kilométeren belül három politikusnak is behúzta a pénzt, de az erdőt csak egy vágatta ki

Elmondása szerint, akkor is abszurd, ha a három jómadárból “csak” az egyik vágatta tarra az erdőt az “attrakció” körül, a másik kettő ”erdei szabadidő park” körül legalább van egy csenevész akácos.

Sajnos még az elherdált EU-s pénzek emlékművének sem lesznek jók, mert olyan gyatra minőségűek, hogy pár éven belül úgyis összedől.

- tette hozzá.

A politikus korábban arról számolt be, hogy lehet fokozni a szemtelenséget, avagy a fideszes polgármester újabb érve a lombkorona néllküli lombkorona sétányra:

A pályázati kiírásnak ez nem volt feltétele, hogy hány méter legyen az erdő. Ha egy csemete ötven centi, az már akkor is erdő, ha 50 méteres, akkor is. 

A nyírmártonfalvai, erdő nélküli „lombkoronasétány” már önmagában is elég abszurd, de a propagandagépezet bugyraiban még ezt is tudják fokozni: meglepő módon a „Pesti Srácok” nevet viselő revolveroldal is beszámolt a történetről, de a nyúlfarknyi hírből kifelejtettek két fontos információt: először is azt, hogy az Átlátszót sztoriját szemlézi, másodszor pedig azt, hogy az uniós támogatást elnyerő Filemon Mihályt fideszes színekben választották polgármesterré.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Gondolom, az ilyen pofátlan csicskának jó az anyja is romantikázni. Nem volt feltétele a dugásnak, hogy ne legyen rokon...a p!na az p!na akkor is, ha az anyjáé vagy a lányáé...esetenként a kecskéé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
Gondolom, az ilyen pofátlan csicskának jó az anyja is romantikázni. Nem volt feltétele a dugásnak, hogy ne legyen rokon...a p!na az p!na akkor is, ha az anyjáé vagy a lányáé...esetenként a kecskéé.
szegény hazám
Én tudom a megoldást, hogy ne tűnjön ilyen csupasznak a lombok nélküli környék. Olyan fidssssssssssss-es módon született meg az ötletem. Van egy nagyon komoly találmánya Gábor Dénesnek. Nem tudom mennyibe kerülne a készülék telepítése, de talán nem túl drága már manapság. Ezzel lehetne különböző típusú erdők lombozatát kivetíteni az éppen arra tévedt sétálóknak. Így még erdőt sem kéne telepíteni, és akár még az esőerdő is megmutatásra kerülhetne. A turisták kölcsönözhetnének esernyőket, akiket közben a közmunkások slaggal locsolnak az eredetiség kedvéért. A vízdíjhoz ártunk és ormányunk a malac hozzájárulásával fedezetet biztosít. Természetesen az esernyő kölcsönzési díja az önkormányzat lerabolt kasszáját gyarapítaná. Aztán ötletem igazi fidsssssssssss-es haszna most jön!!! Erre pályázatot lehetne beadni úgy egymilliárd értéken. Hú ebből mennyit sikerülne lenyúlni. Nem kérek %-ot az ötletért, mert imádok baromságokat megfogalmazni. Csak nehogy megvalósítsák. Még annyit tennék hozzá, hogy az alföldön megépített sípályára, vagy szánkózódombra, vagy mi a bánatra meg hócsináló gépre kéne pályázni. Itt is van lenyúlási lehetőség.
Yoda69
Van egyaltalan olyan fideSSes politikus az orszagban, amelyiknem nem tapad korrupcios penz a kezehez?
Ugy latszik a korrupcio alap kovetelmeny a NER-ben.
Emmersson71
Patyomkin (Потёмкин, hogy orosz barátainak is tessen) erdő? A lombkorona sétány anyagából pont kijönne.
ómió
A "független képviselő", bizony, már oly sokszor meghazudta nekünk...!
ómió
@m73: A bárcáskurva anyádat emlegesd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.