15 százalékkal 280 milliárdról 320 milliárd euróra nőtt a mostani hétéves EU-költségvetésben több közvetlen, nem a kormányokon keresztül elosztott forrás.

Itt a megoldás: milliárdokat küld Brüsszel, fideszes csak távolról nézheti ezt a pénzt

Brüsszel új módszert talált a közpénz tolvajok ellen. Forrás: Pixabay

Cseh Katalin momentumos európai parlamenti képviselő a HVG-nek elmondta, hogy a pénzek elnyeréséért részben közvetlenül a brüsszeli intézményeknél lehet pályázni, más részüket a 27 tagállamban működő közvetítők osztják el.

Ilyen Magyarország esetében az az 1,6 milliárd forint keretösszegű Közös értékeink program, amelynek első kiírására a hétfői határidőig 310 pályázat futott be – írja az RTL

A pénzt a fideszesek által különösen gyűlölt Ökotárs Alapítvány több másik civil szervezettel osztja szét a demokrácia, az emberi jogok és a jogállam mellett elkötelezett civil szervezetek közt.

Az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz forrásaira már önkormányzatok is pályázhatnak, szintén közvetlenül Brüsszelnél. Budapestnek egymilliárd forint értékben vannak folyamatban lévő pályázatai, de vidéki települések is sikerrel pályáztak. Szombathelyen például környezetvédelmi, a főváros VIII. kerületében pedig óvodaprogramra költik az összegeket – HVG

Forrás: RTL, HVG
Fotó: Pixabay

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbán úgy fog ettöl fölrobbanni mint az imént shikari! :) - a tolvajok elöl el kell zárni még a lehetöséget is,hogy lophassanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
icegygenabro
Többek között ezért szopatnak Brüsszelből benneteket agyhalottak:

propeller.hu/itthon/3913371-hutlen-kezeles-birosag-allamtitkar
Korrupt geci maffiakormány...
KisTehen
@icegygenabro: legalább addig bölcsnek tűnnél, amíg tele van a szád
icegygenabro
@KisTehen: le vagytok szoptatva! Tudod mi az a "szopol"?
www.youtube.com/watch?v=1GHcgeRQSIg&ab_channel=zsiraf0s

Kajakra...:-))))))))))
Nyírfa
Küldöm uniós polgári köszönetem! :))
Németh István
@Nyírfa: ha nem tudsz véleményt mondani akkor mi a faszt akarsz, ha a hazugsághoz amit a cikk ír a hozzászólásod a "gratulációd" akkor meg szopd le a dobrev férje farkát! > @csak úgy...: @icegygenabro: olyan mosllékok vagytok és nagyon hülyék mint a segg! És nagyon fontos a trágyadomb levének ívászatát ha túlzásba viszitek béfulladtok > na nem sajnálnálak benneteket, de csak pocsékba menne a lé!
A lényeg továbbra is az usa-nató armada takarodjon Európából, a moslék Eu. vezetés a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.