Megrázó bejegyzést tett közzé Tóth Gabi Instagram oldalán. 

Mint az a posztból kiderült, napokig voltak kórházban kislányával, ami érthető okokból nagyon megviselte az énekesnőt.

„Kérlek titeket, hogy mindig hallgassatok az anyai ösztöneitekre! MINDIG! Én is hallgattam, és milyen jól tettem”

– kezdte a bejegyzést.

Szívszorító! Tóth Gabi kislánya nagyon betegen került kórházba: „Kérlek titeket, hogy mindig hallgassatok az anyai ösztöneitekre! MINDIG!" – üzeni az énekesnő

Fotó: Facebook/Tóth Gabi

 Az énekesnő akkor kezdett el komolyabban aggódni náthás kislánya miatt, amikor napokkal később csak kezdett gyógyulni, és egyre furcsábban vette a levegőt. Hiába nyugtatták az ismerősei, érezte, hogy nagyobb baj van háttérben:

"De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha."

Akkor igazolódott be az édesanya aggodalma, amikor hirtelen felindulásból megmérte a kislány a szaturációját, rögtön tudta, hogy az eredmény nagyon rossz, így Gesztes Évához, a Gyermekmentő Alapítvány igazgatójához fordult segítségért, aki megerősítette: Hannarózát rögtön kórházba kell szállítani. A blogbejegyzés szerint 5 napig voltak kórházba a kislánnyal.

„Ezek a napok a teljes kétségbeesésben teltek. Volt, hogy Hanni kihányta az antibiotikumot, máskor meg annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban.”

– olvashatók a megható sorok a csalad.hu oldalán.

A betegség végkimeneteléről a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Loksmith
A kisdedet több okból is sajnálom és gyors felépülést kívánok neki, de ez mellett a celeb mellett nehéz élete lesz.
Már számtalanszor anyaságára hivatkozta próbálta elfogadhatóvá tenni magát. Csak, hogy tudja, a szülők ha betegnek látják gyermeküket, orvoshoz fordulnak és nem a nyilvánosság felé.
jáger laszló
Hát ez szörnyű lehetett,de ez már a múlt és az aggodalomra semmi ok remélem!!,
További gyógyulást kívánok a kislánynak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.,
Borsó
Én is mindig magamat fotózom sírva a kisgyerek betegágya mellett. Aztán természetesen gondosan posztolom is a képet. Ez a szuka még örült is, hogy kórházba került a gyerek, így megint van mivel sajnáltatnia magát. Ő az áldozat, akit bántanak a magyarsága, a kereszténysége, a vidékisége, a tájszólása, a fideszessége miatt, plusz még adósságba verte magát a házvásárlás miatt, ráadásul még a babóka is beteg. Ajj, szegény drágám, hogy bír ennyi sorscsapást?
Loksmith
A kisdedet több okból is sajnálom és gyors felépülést kívánok neki, de ez mellett a celeb mellett nehéz élete lesz.
Már számtalanszor anyaságára hivatkozta próbálta elfogadhatóvá tenni magát. Csak, hogy tudja, a szülők ha betegnek látják gyermeküket, orvoshoz fordulnak és nem a nyilvánosság felé.
archive
Én azért csak nem osztottam volna meg, hogy ennyire hül.e vagyok, hogy a beteg gyermekemet nem az orvoshoz (vagy azonnal kórházba) viszem, hanem egy alapítványi igazgatótól kérek diagnózist.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.