Pontosan 20 éve történt hogy lezuhant Röszkénél egy mentőhelikopter, aminek a fedélzetén egy makói mentőtiszt is tartózkodott – írja a Makomentok.hu közösségi oldalán. A személyzet közül, a mentőápoló kisebb, karcolásos sérüléseket szenvedett. A helikopter annak a kamionosnak a segítségére sietett volna, amelyik a röszkei határállomás közelében az E-75-ös úton borult árokba. A kénsavszármazékot szállító tartálykocsi vezetője súlyosan megsérült, és beszorult a fülkébe, őt mentőautóval szállították kórházba.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Kapanyél
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Hú hogy rohan az idő... még ma is beleborzongok, ha visszagondolok rá! Az orrom előtt történ az egész. A mentők kiérkezéséig én tartottam a lelket szerencsétlen sofőrben, aki magánál volt és fejjel lefelé lógott ki a kamionból. Sajnos meghalt szegény a végén. A helikopter felakadt a villanyvezetékbe, majd az oldalával csapódott be a földbe. A rotor mint a filmekbe tört le, egyik másik darabját a kocsim fogta meg! Nem sok kellet hozzá, hogy besz..., na mindegy. Szerencsére a helikopterből mindenki épen mászott ki. Aztán elindultam hazafelé, jöttek a tűzoltók... basszus kitört a bal hátsó kereke, és direktbe jött velem szembe... nem sok kellett, hogy telibe kapjon, alig tudtam kikerülni! Hát reggel nyolckor nem is hiányzott más!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.