Tovább gyűrűzik a Horn Gyula sétány miatti botrány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha orbán lehet miniszterelnök, Horn miért ne lehetne sétány?
kereső
Nem is értem- XX. századi önkényuralom az indoklás. Akkor hogyan lehet horthy szobor sok közterületen, és még az országházában is. Annak a horthynak- aki felelős minimum egy millió magyar haláláért, aki szemrebbenés nélkül átjátszotta a hatalmat a nyilasoknak, és aki felelős a német megszállásért. Sára botond gondolkodhatna egy kicsit- Horn Gyuláról konferencia termet neveztek el az unió székházában, a németeknél utcát. Ő volt az a magyar külügyminiszter , aki miniszterelnökével Németh Miklóssal a legtöbbet tett a vasfüggöny lebontásáért, és a német újraegyesitésért, az orosz csapatok magyarországi kivonásáért. Nem volt az oly régen, hogy ne emlékeznénk rá.
Nessy
@kereső: Pártunk és kormányunk igyekszik is elfelejteni, inkább "átírja" a közelmúlt történelmét is! Lásd Nagy Imre esetét! Újra temetés: Orbán beszéd, majd Orbán kormány: éjszakai Nagy Imre szobor eltüntetés a Kossuth térről!
drrotf
A főespán úr azt hitte ,hogy ő a kormány meghosszabbított keze és az önkormányzatokat utasíthatja.Biztos emlékszik még mindenki a" A kőszívű ember fiai" című nagyszerű magyar filmre ahol a császár megízottat Básti Lajos játszotta, és ha lement a megye gyűlésre akkor az ott megjelent magyar urakat úgy utasítgatta, mintha ő lenne a császár meghosszabbított keze.De ez már akkor sem sikerült, mert voltak vármegyék ahol ellenállásba ütközött.Ugyan ezt akarja eljátszani mosz a XXI.-ik században Orbán Viktor és főispán csapata.A helyi helyhatóságok akaratát , törekvéseit ez a rendszer is semmi veszik, ahogy a népakaratot is, mert a ma már az országban arról hogy a lakosság hogyan , milyen körülmények között akar élni, hagy a termőföldet akkumulátorgyárakkal telepítsék-e be és ne haszon növényeket termeljenek rajta népszavazással nem lehet eldönteni, mert olyan törvényi feltételei vannak a népszavazásnak, hogy annak meglétéről a bíróság dönt és a törvények és a bírósági gyakorlat nem az embereke oldalán állnak.Egy szóval ez a kormány az 1848 előtti császári uralkodás állapotait állította vissza, mert neki ez a haladás, a társadalmi fejlődés, a polgárosodás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.