Egy újbudai lakásban akart megerőszakolni egy 15 éves lányt egy 27 éves román állampolgárságú férfi néhány héttel ezelőtt.

Csak beszélgetni akart, kis híján megerőszakoltak egy budapesti lányt

A lány szerencsére megmenekült, a támadó több év fegyházat kaphat. Forrás: Pixabay

Az ügyészségi vád szerint a férfi február 28-án este a XI. kerületben, a Költők Parkjában találkozott a kiskorú sértettel, beszélgettek, majd felmentek a férfi XI. kerületi lakásába, ahol alkohol fogyasztása mellett folytatták a társalgást. Egy idő után lány úgy döntött, hazamegy, a férfi azonban erősen megragadta, és közölte, hogy nem mehet sehova, majd az ágyra rántotta, és erőszakoskodni kezdett vele – írja az Index.

A lány próbált védekezni, a férfi azonban erőfölényét kihasználva lerángatta a nadrágját, és megpróbálta megerőszakolni. A sértett továbbra is kitartóan védekezett, megrúgta a vádlott fejét, majd meg is harapta a férfit, aki végül felhagyott a támadással.

A tárgyalás eredményeként a tettét beismerő férfit a Budai Központi Kerületi Bíróság a váddal egyezően, 18. év alatti személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt bűnösnek mondta ki, és 4 év fegyház büntetésre ítélte, valamint

végleges hatállyal eltiltotta a kiskorúakat érintő valamennyi foglalkozástól. A bíróság ügyészi indítványra fenntartotta a vádlott letartóztatását is a másodfokú eljárás befejezéséig. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és a védő fellebbezést jelentett be.

Forrás: Index
Fotó: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez Semjén újmagyarja, aki ilyenkor román?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig ez a korosztály Bite efftársnak "fenntartott"!
Aki Én
@ómió: Ő a fiúkat szereti, mint te. Ez a román testvéreiteknek ,,fenntartott", te buta balfasz.
Aki Én
@Pegero: Végülis ha felmegy hozzá egy nő, azt már jogosan erőszakolhatja meg. Igaz, suttyó?
ómió
@Aki Én: Ne hazudd rám a fiukat, szarkupac efftárs! Még akkor se, ha Bite efftársaddal karonfogva jártok! De még akkor se, ha a "prájdotokon" nyilvánosan szopjátok egymást!
Aki Én
@ómió: Ne hazudd rám a fiukat, szarkupac efftárs! Még akkor se, ha bármelyik aberrált efftársaddal a sok közül karonfogva jártok! De még akkor se, ha a "prájdotokon" nyilvánosan szopjátok egymást!
Nézd a jó oldalát. Válogathatsz, tapló buzeráns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.