A Gazdasági Versenyhivatal elnökének javaslatára online árfigyelő adatbázist hoz létre a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM). 

Csodafegyverre bukkant Nagy Márton, vagy csak simán nem ismeri az árgépet?

Feltalálta a spanyolviaszt. Forrás: MCC

A feladatra egyből közös munkacsoport is alakult, a GFM gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkárának koordinálásával – írja az mfor.

A fogyasztói árak összehasonlíthatósága fokozza a versenyt, ami hosszú távon is mérséklő hatással lehet az árakra, erősítheti a vásárlói tudatosságot. Ezt figyelembe véve

a munkacsoport és az online árfigyelő szolgáltatás célja, hogy a lakosság számára elérhetővé váljon egy olyan adatbázis, mely lehetővé teszi a fogyasztói árak alakulásának átlátható módon történő összehasonlítását, valamint megakadályozza a túlárazást, egyúttal fokozza a piaci versenyt is a hazai kiskereskedelmi szektorban.

Az árfigyelés a tervek szerint első körben a kiskereskedelmi szektorban megjelenő élelmiszer-típusokra fog összpontosítani. A felek közös célja, hogy lehetőleg az év második negyedévének végére működjön az elektronikus árfigyelő-rendszer. Ezzel újabb elemmel bővülhet a kormány infláció elleni 20 elemből álló intézkedéscsomagja.

Forrás: mfor
Fotó: MCC

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Te is ilyen hájfejű vagy, mint a bolsi imádottjaid?
Szád szélét is nyalogatod, elmebeteg bolsi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ez a Nagy Márton baromi okos lehet...az oskolában tiszta kitűnővel végzett...

...nade ez az élet...jónapot kívánok.
csak úgy....
rézmozsarat vegyenek,mí bübájosan ántik..
Pálinkás Pál
ez teljesen hülye...nem véletlen lett miniszter...
csipetke
Ha ebben a kormányban mutat valaki egy olyan szakértőt, aki valóban ért is ahhoz, amire kinevezték,az nyer egy hangszórót.
Ez a banda nem úgy lett összeválogatva,hogy értsenek is valamihez, hanem úgy,hogy vakon kövessék orbán minden agyament ötletét. Amikor orbán kinevezte nagy mártont, ő elmondta,hogy az ársapkák károsak,ki kell vezetni őket. Két nap múlva már dicsőítette az ársapkákat. Azaz, itt kizárólag az történik,amit orbán kiagyal. Miután ő nem ért a világon semmihez, na ez látszik az ország állapotán, és megmagyarázza azt,hogy miért vagyunk az eu-s országok utolsó helyén, fej-fej mellett Bulgáriával. Nemsoká ők is mindenben leelőznek, mert nekik legalább már lesz eurójuk,mi meg itt szívunk a szart se érő forinttal. Úgyhogy ha nagy márton hülyeséget mond, annyira azért nem kell csodálkozni...
balos
Szeretném jelezni,hogy a zár sapkánk az autón már jól működik!Viszont a nagy úúr agy-sapkája alatt a foson kívül már csak a hülyeség vert tanyát!KURVÁRA!
Emmersson71
"online árfigyelő adatbázis"

Ejnye, Marci! Pár ilyen hiba és nem sok jövőt jósolok számodra :) Először is: NEMZETI, bazmeg! Bármilyen új szervezet, liga vagy szövetség minimum Magyar, de leginkább NEMZETI!
És nagy kezdőbetűkkel, mert úgy komolyabbnak hat a legnagyobb baromság is.

Nemzeti Online Árfigyelő Adatbázis
Nessy
Nagy Márton pár millióért munkacsoportot hoz létre, hogy feltalálják a langyos vizet! Aki a neten keres valamit, az az "árgépet" nézi meg, ahol árakat, minőséget, paramétereket etc. hasonlíthat össze.
csipetke
@Nessy: 15:51 Ez hasonló,mint ahogy rogán felvesz havi pár milliót a találmányáért, (asszem elektronikus aláírás) ami már akkor,amikor ő "feltalálta", létezett,de nem védette még le akkor senki. Ez a nagymárton is, ahogy írtad, "feltalálja" ami már van. De hogy nincs körülötte egy normális ember se,aki szólna neki, hogy helló,ez már létezik.
Nessy
@csipetke: Nincs! Aki értelmes, az vagy ott hagyja magától ezt a színtársulatot, mielőtt még őt is hülyének nézik, vagy kirúgják. Lásd azt a vízügyi vezető szakembert, aki le írta, milyen problémákat okoz Debrecenben az akkugyár vízigénye.
ómió
Pedig, hát, az "árgép", az, ugye, már "ősi"!? Csak nem Cseh efftársnő "nyerte" vele még az uniós pénzt!?
Aki Én
@ómió: Te is ilyen hájfejű vagy, mint a bolsi imádottjaid?
Szád szélét is nyalogatod, elmebeteg bolsi?
ómió
@Aki Én: Visszaestél, bolsiék elmebetege!? Már megint nem ismered fel az efftársaidat, a magadéit, gyagyás!?
Már Internacionálé-éneklés közben se!? Akkor, nincs más: igényelj magadnak új donor kutyaagyat - tudod: az mindig felismeri az övéit! Addig is, szedáltasd magadat ott az elmeosztályon! Addig se teszel kárt semmiben!
Aki Én
@ómió: Már a suttyó bolsiságodat is másra hazudnád, bolsiék elmebetege!?
igényelj magadnak új donor birkaagyat. Addig is, szedáltasd magadat ott az elmeosztályon!
csipetke
@Nessy: 09:41 De orbán nem vetemedik olyasmire,hogy elhallgattatják,akik nem értenek velük egyet. Nem elhallgattatják, hanem manapság kirúgják. Kiváncsi lennék,hogy Fürjes magától mondott le,vagy szóltak neki,hogy le kéne mondania. Vagy az van,amit írtál, otthagyja a kondát,hogy ne nézzék hülyének.
ómió
@Aki Én: Már a lopóbolsi "vénád" is előjött, bolsiék fajkreténje, ott az elmeosztályon!? Kevesli a tetvesbolsi egód másrahazudási kapacitását? Szóval, már Intternacionálé-éneklés közben se vagy képes az efftársaid, a magadéi felismerésére!? Akkor, az új donor kutyaagyat magadnak igényeld, bolsiék elmebetege, ne másnak ajánld! Agymaradékodnak már ennyi is "magas"!?
Aki Én
@ómió: Lassan megújulhatnál, te elmebeteg kotorék.
ómió
@Aki Én: Ha elmebeteg kotorékot látnál, abból a "szétszórt" fajtából, bolsiék szarkupaca, nézz a tükörbe! Ott lesz az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.