Ukrajna is támogatja a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indított eljárást, ez pedig a kormánypárti Mandiner szerint "hergelésnek" számít – derül ki a portál cikkéből.

Bayer Zsolt az ukránokat cikizi: "ott lehet, hogy nincs is háború", nyuszómuszók?
Fotó: Youtube/Hír TV

„Ukrán civil szervezetekként felszólítjuk az Euró­pai Unió tagállamait, hogy avatkozzanak be az Európai Bizottság által az orosz propagandaellenes törvény magyar változata ellen indított perbe. A törvény azt a pusztító és gyilkos ideo­lógiát terjeszti, amelyet a Kreml évtizedek óta hirdet”

– hangsúlyozzák a közleményben.

Bayer Zsolt, a Fidesz 5. számú pártkönyvének tulajdonosa sem maradt ki a buliból, blogján így kommentálta a hírt:

Ennyi idejük van az ukrán nyuszómuszóknak? Akkor ott lehet, hogy nincs is háború? Lehet, hogy itt ülünk a Truman showban?

- írta a Fidesz házi publicistája.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Zsóti, te emberszabású faszkalap! Téged kéne kitenni golyófogónak, hogy megtapasztald, milyen is az, amikor rádtámadnak!...
justhpeter
Nem értem miért nem megy Ukrajnába önkéntes orosznak ez a barom ?
polgarb
@Shikari: 6:32 Álmodozzál csak tetves muszka!
troppauerhumer
Jóvanna kreténkeltető takonynáci Zsóti ,Orbán náci magyar hangja ,tuggyuk ,jó pénzért -megrendelésre megmondtad
„Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja"
Imádjuk a még több seggfejet ..
Ajjaj: van, amiben már Ukrajna is lehagyott bennünket!
Abban nincs változás, hogy a februári adatok alapján készült európai inflációs körképünk alapján Magyarország az Európai Unióban továbbra is tökutolsó
Azt tekinthetjük a sors furcsa fintorának, hogy..pont az az Ukrajna került elénk, amely tavaly február vége óta az orosz inváziót szenvedi meg (a háborús agresszor inflációs rátája kevesebb, mint a fele az ukránnak
privatbankar.hu/cikkek/makro/ajjaj-van-amiben-mar-ukrajna-is-lehagyott-bennunket.html?fbclid=IwAR1JhNDHkd2Zbls8Yyy8ZAEtbQfiY80pJgizUsWv1nZFgUcn13ZlY5p1-zQ

Megdőlt az orosz hadsereg legendája, gagyi kínai felszereléssel estek neki az ukránoknak
promotions.hu/orszagos/elet/2023/03/17/orosz-ukran-haboru-kinai-dron-cnn-riport-gagyi-fegyver-wish

Az megfigyelték már, hogy minél nagyobb kretén valaki annál lelkesebben magyarázza, hogy milyen elvek alapján kretén és, hogy másoknak mit kellene csinálnia, hogy az egész világ olyan kretén legyen mint ő..
Erre mondom ha nem lenne ennyi iskolázatlan ,magát elhülyíteni hagyó hülye ebben az országban nem lenne Orbán és a FideSSmaffia sem..
troppauerhumer
@Shikari: Szeressük ám a kreténkeltetett orbán -putlerszopony seggfejeket ..-
Jó hír az ukránoknak. Rossz hír az oroszoknak és a Kreml európai propagandahálózatának, köztük szoponcainak-
Elbaszták ezt a helyzetet, elbaszták ezt az országot. mind kibaszott bűnözők!” – durván szidalmazza az ország vezetőit két befolyásos orosz
Az orosz elit kiszivárgott „őszödi beszéde” megmutatja az uralkodó hangulatot a háború második évében.
Orosz és ukrán online platformokon is felbukkant egy beszélgetés, ahol Joszif Prigozsin (aki csak névrokona a Wagner vezetőjének) és Farkhad Ahmedov, egy azerbajdzsáni üzletember, volt oroszországi politikus társalognak az oroszországi helyzetről.Ahmedov: Amíg mentek felfelé az energiaárak, ezek fürödtek az aranyban. Láthatatlanok voltak. Aztán amikor nehézre fordult a helyzet, előbújtak, és sorban bizonyították, hogy használhatatlanok, inkompetensek, észszerűtlenek és alkalmatlanok.
Ahmedov: Egymás húsát eszik. De ez nem fogja megmenteni -Putyint-, ő a felelős mindenért. Köztársaság vagyunk, egy szövetségi, elnöki állam. Ezért felelni fog az államfő. Mindenért. Kérdőre fogják vonni.

Ahmedov: Tönkretettek minket, a gyerekeinket, az ő jövőjüket, a hitüket, látod?

Prigozsin: Hogy őszinték legyünk, mind kibaszott bűnözők.

Prigozsin: -Putyin-egy senki.

Ahmedov: Senki. Egy kibaszott senki. Bizonytalan, mindkettő -Putyin és Medvegyev-. Kibaszott törpék. Mindekit utálnak, és mindenki utálja őket. A kérdés az, hogy mikor lesz ennek vége?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/elbasztak-ezt-a-helyzetet-elbasztak-ezt-az-orszagot-mind-kibaszott-bunozok-durvan-szidalmazza-az-orszag-vezetoit-ket-befolyasos-orosz/
-ahogy következetesen - mint az ökör -napszámban szarrá alázzák magukat.
Sámannus
Zsótika ne hergeld magadat, csak sűríted a szart ami vissza hull rátok. Inkább oboázzál, vagy tubázz, az jobban áll neked.
balos
Elképzelem a fajkretén zsótit ahogy ráharap az orosz atomputyin bránerére!Micsoda sívalkódás lesz ott!
Sámannus
@troppauerhumer: A gecik már imittt-amott elkezdtek rosálni. a főni is készülhet Hágába, egy kiadós vizitre, szórnak majd DDT-t a seggébe is mielőtt leüli a az életfogytiglant.
Pálinkás Pál
remélem bayer köcsög, valahol,egy sötét pincében már betárazták neked az ólmot...a pártkönyvedet mad feltolják neked, mielőtt bedobnak a dögkútba.../ elnézést az elhullott állatoktól..
troppauerhumer
@Maccska: Ez a hülyegyerek minden megszólalásával beleszalad a faserdőbe ..

Így takarítják ki az oroszokat gránátvetővel a lövészárkokból az ukránok
A Twitteren terjedt el a videó.
A 67. különálló gépesített dandár egységei SZPG-9-es gránátvetővel szedik le az orosz gyalogságot a lövészárkukban – olvasható egy háborús tartalmakkal foglalkozó Twitter-oldal bejegyzésében.
twitter.com/NOELreports/status/1640045463389843460?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1640045463389843460%7Ctwgr%5E1e30a9af5257d3ab0cda56c58bce7128d3fb2244%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fcikk%2F20230327_kulfold_haboru_ukrajna_loveszarok_oroszorszag_granatveto

és nemcsak ,hogy tátott szájjal rohant be a faserdőbe, de ott még jól el is élvez..
troppauerhumer
@Maccska: Majd deákgoebbelsdani,csótánybogárdani,a megafon ,a KESMA jó pénzért ,megrendelésre megírja höhö...mint a megvágott MZP ,Gyurcsány ,Bajnai videók ,a dollárbaloldal höhöö..

A dollárbaloldal ..., te is szeretsz sétálni a f... szerdőben tátott szájjal. Nem baj híres leszel, most már tudja a fél ország azt, amit eddig csak a rokonaid tudtak. Konkrétan azt, hogy hülye vagy.
Konklúzió :"a rendelkezésre álló adatok szerint a Márki-Zay mozgalmát támogató amerikai szervezet semmi olyat nem követett el, ami akár az amerikai, akár a magyar törvényekkel ellentétes lenne, ..Úgy tűnik tehát, hogy az A4D támogatásai körül mindent lepapíroztak,

nincsen arra utaló nyom, hogy a szervezet a támogatásgyűjtő tevékenységével és a pénz Magyarországra utalásával bármilyen amerikai vagy magyar törvényt megsértett volna.
Mindezt úgy, hogy a magyar szolgálatok által azonosított 3 milliárdos A4D-támogatás eltörpül a kormány és a Fidesz által politikai üzenetek célbajuttatására költött pénz mellett. A Fidesz ugyanis nemcsak a közmédiát és szinte minden állami szervet állított át saját üzeneteinek közlésére, de elmosta a határokat a Fidesz kampánya és a kormányzati kommunikáció között, és az olyan közérdekű, állami kommunikációs csatornákat is politikai kampányra használja fel, mint például a koronavírus-járvány híreit összefoglaló weboldal és az ahhoz kapcsolódó információs rendszer vagy a NAV tájékoztatólevelei. Emellett pedig ott van a CÖF-CÖKA is, ami nemcsak fideszes kinevezettek által irányított állami cégek támogatásait fogadja, hanem olyan, a Fidesz üzeneteinek megfelelő kampányokat szervez, amikkel a Fidesz képes kikerülni a pártokra vonatkozó, szigorúbb kampányszabályokat (már ha esetleg nem lenne elég, hogy ezeket a „kormányzati tájékoztató plakátokkal” is ki tudja kerülni)."
hvg.hu/itthon/20221221_origo_metropol_birosag_koranyi_david_action_for_democracy?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202302
csipetke
Nyuszómuszózsóti! Ha az ukránoknál nincs háború,akkor a gazdád miért tartja fenn emiatt a veszélyhelyzetet?Másrészt a magyar gyermekvédelmi törvény, ami több évtizede létezett, úgy volt jó,ahogy azt megcsinálták a fidesz előtt. Ez tartalmazta azt,hogy az óvoda-iskolavezetők engedélye nélkül senki nem mondhat el a gyerekeknek még egy mesét sem, 18 év alatti fiatalnál bármilyen műtéthez,(akár egy apró tetkóhoz is szülői beleegyezés kell. De sokmindenre kiterjed a régi törvény,ami a gyerekeket védi. A fidesz ezt fújta fel a saját elmebeteg baromságaival, a nemátalakító műtétekre való rábeszélés, és a hasonló idiotizmusok hozzáadásával. Az meg,hogy ezek mennyire dilettánsak,és töketlenek,az a Holdról is látszik, nemcsak Ukrajnában. Ilyen az,amikor nincs szakértői kormány,hanem kizárólag díszletnek való izééék gyülekezete, hogy elmondhassa orbán,hogy van kormány,bár egyszemélyes kormányzás folyik
Ábel
@troppauerhumer: Nincs itt semmi csoda. A fidesz banda képtelen elviselni hogy más kapta a dollárokat, nem ők. Ezért dühöngenek, hogy azt a pénzt ők is zsebre vághatták volna, ha nekik címzi az adományozó. A közpénzből már nem nagyon van mit fosztogatni.
Havanagi
Ez egy mocskos alak,egyszer ez is elnyeri a méltó büntetését.
Dr. Proktor
@csipetke: Nem kormány ez hanem kurmány...
Vezetője az, aki mindent tud, márpedig tudjuk hogy aki azt hiszi magáról hogy mindent tud az semmit nem tud!
A lopás is a génekből jön...
ómió
Péniszvirtuózék szerint a normalitás már "orosz propaganda"!? Ez, ám, a "haladó módi"!
Macskaszem
@Maccska: Nem sül le a bőr a pofátokról? Orbán csak a legutóbbi nemzeti manipulációra több pénzt baszott el, mint amennyi külföldi pénzt kapott teljesen legálisan MZP.
Mellesleg választási kampányra is százszor annyit költ a fidesz mint amennyire legálisan lehetősége lenne. Úgyhogy pofád lapos szőröstalpú román.
namihami
Persze, hogy nincs! Biztos, csak néhány felelőtlen suhanc pufogtat néhány szilveszteri petárdát!
De majd jön a Pintér, törvényt hoz (ahogy azt itthon is megoldotta(!!) és ott is minden rendben lesz! Mint itthon!?!?!
csipetke
@Dr. Proktor: 08:48 Ez még csak kurmány se. Egy teljesen szakértők nélküli,pofára összekukázott banda. Nem véletlenül vagyunk leghátul,a bolgárokkal fej-fej mellett, mert vannak dolgok,amiben már megelőztek bennünket. Nekik már eurójuk is lesz,mi meg továbbra is szívhatunk a sz@rt se érő forinttal.
Aki Én
@Shikari: @Maccska: Na mi van, te skizofrén balfasz, megtámogatod magad?
@ómió: Rád még szüksége volt, nélküled nem látszott igazán balfasznak.
Ez így teljes, csicskák :)
Picit kevesen vagytok, picit kevesek vagytok, de legalább apu anyu tesók.
szép új világ
Ennek a Bayer Zsótinak olyan tenyérbemászó képe van... Vagy csak Én látom így?
Amúgy meg ez is olyan bátor, hogy ha kidurrantanak mellette egy papírzacskó összefo$$a magát. Olyan mint a gazdája...
ómió
@m73: Dugd már meg a bárcáskurva anyádat! Mire vársz!?
ómió
@Aki Én: Amikor szedálás után feleszmélsz ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje, mindig ilyen "magvas gondolataid" vannak, vagy ez csak az agyhiányod "terméke"!?
Toller Béla
Ne tudom, miben ülünk, de ez a gazember nem ott ül, ahol neki tulajdonképpen kellene ! A szegedi Csillagban, talpig vasban !
Dr. Proktor
@ómió: CV-nek ez a beírásod ( ma 10:24) bőven több mint elég...
Józsipapa
meg a kurva anyád nyuszómuszô...
szarházi zsótika...
Nessy
Lovagelvtárs! Maga egyedül ilyen ostoba, tisztességtelen egyed, vagy segítenek??
jáger laszló
Bezzeg nálunk tart a háború médiaszinten a jobb és a baloldal között,továbbá a orosz-ukrán helyzet miatt is vészhelyzetben élünk hazánkban
Ezt vegye figyelembe BZs ,ha ilyen humorosan fogja fel a helyzetet...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@m73: Ne impotenskedj már, bolsi szarkupac! Dugd meg már végre a bárcáskurva anyádat!
ómió
@Dr. Proktor: A "megkeresés" meg, ugye, ami azt kiváltotta, "efftársilag teljesen rendben" van!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.