A kormány folytatja az együttműködést a Roszatommal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orosz pénzből magyar atom sugárzó a hangulatom.
m.blog.hu/ka/karvalyokfoldje/image/orban_putyin_atom.jpg
Vigyázó szemetek Zaporizzsjára vessétek! Ui.: "Aszódi nertársot Moszkvába toloncolni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." Továbbra is lehet ebből a projektből is még többet lopni, mert már eddig is ugye repkedtek a milliárdok a semmire. Elképesztő, hogy a szar közepén is mennyire gátlástalanul, leplezetlenül nyomják ezt a tolvaj munkát. 12 billó Ft + Áfa 400ft/euroval számolva, mert nem 10 millárd euro hanem min. 30 lesz oszt megyünk a faszba+Belgrád vasút+szálloda megmentés +Vodafon felvásárlás+Autópálya koncepció+stb. Aki marad itten annak The End. Irány a poszt Nyugat míg nincs HUNEXIT. A pedagógus-fizetésemelést is miért nem Moszkvától kéritek, Petike? , oda vagytok bekötve, nem az ellenséges Brüsszeltől kéne. Jelenleg ,Paks-i blokkoknál mért hütöviz höfok (Duna ) is necces . A világ a felmelegedés fele halad . Aszályok ,kevesebb folyóviz . Azt is elöfordulHAT , hogy Paksot le kell állitani . Namost, akkor még egy Paks2 is? Nem Paks 2 a gond, hanem Paks 1. Anno közvetlen rákötötték a Dunára, hogy "úgyis lesz benne mindig elég víz" és nincs hűtőtorony a rendszerben. Paks II.-n lesz. Most sem azért van gond a mennyiséggel, mert nem lenne, hanem az alacsony állás miatt a hőmérsékletével. Ideális esetben egy üzemből kifolyó víz a bemenő hőmérsékletével egyenlő vagy alatta van, ha van rajta hűtőrendszer. A kiégett fűtőelemek majd a még megmaradt fideszes családoknál megy a vegyestüzelésűbe, amolyan örök zsarátnokként. Négy kerék, három szoba, három gyerek két közös lábon, egy seggel. Szép lesz. És az oroszoknak van már terve, hogy mit építenek oda? A finnek azért (is) állították le az építkezést, mert az oroszok nem tudtak bemutatni egy épkézláb tervet.
Eladott Ország
Szijjártó: "azt a feladatot is kaptam, hogy gyorsítsam fel a paksi beruházást" És hát ehhez is értek, ahogy a külügyhöz, az energiához, az oltásokhoz, a lélegeztetőgépekhez. Minden "családban" van egy problémamegoldó ember. Az oroszok most nem jutnak hozzá a nyugati technikához,de saját fejlesztésű ultramodern precíziós műszerekkel egyengetik a talajt. Az nagyon fontos ám egy törésvonalra épülő erőműnél! A jelenlegi szankciós helyzetben szó szerint teljesen ki van zárva, hogy az oroszok meg tudják építeni az erőművet, ugyanis egy nagy rakás műszer, berendezés, alkatrész, stb.nyugati cégektől jövő nyugati technológia, amit az oroszok képtelenek pótolni saját gyártásban. A debil magyar kormány mégis fullba nyomja a kretént. Aszfalt tömörítés orosz módra, tektonikai törésvonal ellen..
uploads.disquscdn.com/images/af3d9fa8f36e27625fe24634133f87edc110b4d0ddea7b0b7197733fe7626af8.gif?w=800&h=344
Törésvonal: nem áll szilárd lábakon Paks 2
hu.euronews.com/2021/10/01/toresvonal-nem-all-szilard-labakon-paks-2
A két építésvezető orosz főmérnök nyilatkozik az engedély megszerzése után a Putyilov gyárból, az Auróra ágyúlövése után:... ezután már bizos harangoznak is.
img-9gag-fun.9cache.com/photo/avAQbPE_460svvp9.webm
Tiszta buli ma oroszokkal üzletet kötni, tök stabilak meg megbízhatóak. Szeretném megkérdezni az elvtársakat, ha a Síemens, és a General electric, nem szállít, hogy a pék [email protected]ába lesz ebből, működő erőmű? Köszönöm a választ. A beton a lényeg. Abból jó sok kell. Hatvanpuszán kellene tesztelni a minőséget. A pedagógusok fogják tekerni a generátort. Másodállásban. A lábukkal. Mert a kezüket az OMSZ Gmk hasznosítja tenger korbácsolásra. Majd Mészáros legyártja a vakcinagyár épületében kialakítandó üzemben közmunkásokkal. A hitel lehívása és elköltése a lényeg, nem a működő erőmű, ami ebben a konstrukcióban szerintem nem lesz.
uploads.disquscdn.com/images/b7b5af19a1cbd0f82d9f060fadf6165c6556561094a8647f63de4394a5569d55.jpg?w=800&h=325

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.