Az már nem veri ki a biztosítékot, bár néha röhejes, hogy amikor a magyar fociválogatott labdába rúg és veszít, akkor a regnálókörüliek megmagyarázzák, hogy ez azért jó, mert majd a visszavágón harci szellem járja át a fiúkat. Ha döntetlenre sikeredik a meccs, akkor az győzelem, hiszen nem kaptunk ki és, ha nyer a válogatott, akkor "miniszterelnöki szintig ér az őrjöngés", aki számít, az előtte-alatta-utána a helyszínről posztol őrjöngtében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
„Kicsit azért szégyellem, hogy én sem emlékeztem meg arról, hogy hazai pályán elpicsáztuk a világranglistán 35 hellyel mögöttünk levő, 23 év átlagéletkorú Bulgáriát. Lehet nem is vagyok igazi magyar? Na, mindegy! (…) A tegnapi siker a sportolóké, nem a politikusoké, nem a kormányé, hanem a csapaté. Azé a csapaté, mely kulcsemberei nem ebben a posványban tanultak meg focizni, hanem külföldön. Ez az olasz edző vezette gárda mindent képvisel, amit a Fradi, Vidi, Puskás és a magyar bajnokság legtöbb csapata nem tud. Ezért ilyen sikeres és ezért ilyen népszerű! Na, hajrá magyarok!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.