Nagy nehezen, hosszú huzavona után végül 182 igen és 6 nem szavazattal elfogadta a magyar parlament Finnország NATO-csatlakozását. Helsinki bő nyolc hónapja nyújtotta be a kérelmet, Svédországgal együtt, utóbbinak azonban még várnia kell a csatlakozásra. A magyar kormány lényegében Törökországgal egyszerre jelentette be azt, hogy egyelőre nem támogatják a Svéd NATO-csatlakozást. A Finn Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatója keményen beleállt Orbánban, és kritikus hangvételű üzenetet fogalmazott meg a magyar kormányfővel szemben. 

Hétfőn, majdnem tízhónapos halogatás után, 182 igen szavazattal, 6 ellenében a magyar parlament elfogadta Finnország NATO-csatlakozását. Svédország belépéséről azonban még mindig nem szavazott az Országgyűlés. Így nem kizárt, hogy Finnország a szomszédja nélkül csatlakozik majd a NATO-hoz, ha a finn csatlakozást egyedüliként még nem ratifikáló törökök is hasonlóan döntenek.

Ez "undorító volt Orbán részéről" – Hatalmas maflás érkezett Helsinkiből, a finnek nem felejtik el, hogy krízishelyzetben packázott velük a magyar kormány

Orbán Viktor miniszterelnök felszólal az Európai Néppárt kongresszusán a Messukeskus Kongresszusi Központban, Helsinkiben 2018. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Bár a finn politikusok megköszönték a hétfői döntést, a finn kereskedelmi kamara vezetője arra figyelmeztet: nem felejtik el, hogy egy veszélyes biztonságpolitikai helyzetben Orbán Viktor majdnem egy évig szórakozott velük, mígnem az Országgyűlés – az északi vélemények szerint egyértelműen a törökökre várva – végre jóváhagyta NATO-csatlakozásukat. Az északi sajtó jó része számára is világos, hogy nem a Fidesz és a KDNP parlamenti frakcióján belüli állítólagos megosztottság (amire korábban Kocsis Máté frakcióvezető hivatkozott), hanem a törököknek való megfelelés szándéka állt a finn csatlakozás halogatása mögött, és

amint a törökök jelezték, hogy csak a svédekkel szemben vannak kifogásaik, hirtelen a Fidesz is különbséget tett a két ország között, és jelezte, hogy a finn csatlakozást támogatja.

A Financial Times idéz egy név nélkül nyilatkozó „északi” politikust, aki azt mondta:

nem gondolnánk, hogy bármi problémánk van Magyarországgal, ez a játék szerinte csak arról szólt, hogy Orbán Viktor egy opportunista, aki azt nézi, kihozhat-e bármit ebből

Juho Romakkaniemi, a Finn Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatója sokkal keményebb hangon írt Magyarországról a hétfői döntés után:

Sokan dicsérik Magyarországot a finn NATO-csatlakozás ratifikációja után. Ám kevés alapja van annak, hogy hálásak legyünk. Valójában undorító volt Orbán részéről, hogy Finnország biztonságával játszott majdnem egy évig, méghozzá azért, hogy „opportunista előnyöket szerezzen. Ne felejtsük ezt el

– tette hozzá Romakkaniemi.

Forrás: 24.hu

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"nem gondolnánk, hogy bármi problémánk van Magyarországgal, ez a játék szerinte csak arról szólt, hogy Orbán Viktor egy opportunista, aki azt nézi, kihozhat-e bármit ebből"
a gyöngébbek kedvéért : opportunista (melléknév)

" Gerinctelenül alkalmazkodó (személy), aki a pillanatnyi haszon, előny érdekében, félelemből vagy önző érdekből könnyen lemond elveiről, korábbi ígéreteiről. "
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"nem gondolnánk, hogy bármi problémánk van Magyarországgal, ez a játék szerinte csak arról szólt, hogy Orbán Viktor egy opportunista, aki azt nézi, kihozhat-e bármit ebből"
a gyöngébbek kedvéért : opportunista (melléknév)

" Gerinctelenül alkalmazkodó (személy), aki a pillanatnyi haszon, előny érdekében, félelemből vagy önző érdekből könnyen lemond elveiről, korábbi ígéreteiről. "
Sziszifusz
@csak úgy...: 11:12

A lókupecek már csak ilyenek.
qunta
Na és ők a svédekkel 1ütt mennyit packáznak velünk ? azt lehet?
Sziszifusz
@qunta: 11:34

Kérlek mond el nekünk, hogy a svédek és a finnek packázása ( pimaszkodás, szemtelenkedés, szórakozás, arcátlankodás) miként valósult meg.
Konkrétumokat várok, nem pedig a Fideszes bla-bla szöveget.
Libbantölő
Kussolj te finn gecibéka! Annyit mondjatok, hogy köszönöm a többi agyhalott dumádat mondd el a kurvaanyádnak!
csak úgy....
@Libbantölő: ismét megtudtunk rólad valami lényegtelent! :)
sunoge
@Libbantölő: Most jobb, hogy ezt kibüfizted? Nem fáj már a pocid? Kudarcos életed jobbá vált?
vitriol
... és újra szégyenkezhet a magyar, lassan már szünet nélkül egyfolytában ég a pofánk!
bfeco
@Libbantölő: Azt tette, anyád nem mondta?
bfeco
@qunta: Ugyan miben?A fidessbirkákkal lehet, de velem nem.
simmering73
@qunta: Te a gyapotföldről jöttél, idegen?
go on
Orbán részéről MINDEN undorító, amit csinál!
Ne azt nézd, amit mond hanem, amit csinál...
Nos, Orbán undorítób dolgokat tesz, mint amiket mond. (az előbbi elmélet alapján ennek fordítva kéne működnie) Orbán, egy sáros-szaros-disznóvéres gumicsizma az ünnepi asztalon...
Így visszagondolva, az egész eddigi életében MINDIG az volt!

És nem csak Orbán a lókupec, hanem egész Magyarország - jobbról-balról-középről-viccesen-szakszetrvezetek-az meberek részéről szolidaritás hiánya miatt -, hogy addig hagyták dúlni vaddisznóként ezt az eszementet állatot, amíg visszafordíthatatlanná vált folyamat!

Azt észrevetted, hogy a hungarista nyilas nácik elkezdetek nyomulni óriásplakáton a fiatalokat lenyúlva - a fiaitokat, a lányaitokat?
Itt tartunk!

Ha Ukrajnát hétszer nácítlanítani kell, akkor Magyarországot hetvenhétszer!
KisGenyo2
Még egy fokkal ocsmányabb, amit a svédekkel csinálnak.
Nessy
Na, külügyérünk lehet toporzékolni, több tiszteletet követelve a finnektől! Ha a kormányfrakciónak lenne szégyenérzete, akkor most nagyon szégyellhetnék magukat! Az egész országot járatják le, ezzel a kutyakomédiával, amit Orbán kedvéért felvállaltak!
Aki Én
@Libbant Lölő: Ugye nem kell már rákérdezni, hogy nagyon buta, elmebeteg suttyó vagy-e?
go on
@Nessy: Szijjártó diplomáciai érzéke a nullához konvertál és az évek során sem fejlődött semmit. Egy rendes állásból már régen kirúgták volna a szar teljesítmémnyéért.

A fideszes hülyegyerekek egy gumiszobát csináltak Magyarországból!
A sok bolond meg szereti ezt, mert védva van a külső behatásoktól - elég nekik a belső behatások.
Törölt Nick
Orbán egy telhetetlen, pénzéhes, lopós, elmebeteg náci geci.
ómió
Eszerint a finn tetvesbolsi is olyan, mint a magyar! Ha megkapta, amit akart, a hála helyett a szar - mi lényege - tör fel belőle!
gina
Semmibe kell venni ezt az elmebeteg pojácát, csak cirkuszt csinál hogy mindenhol ö legyen a téma, annyire beteg és nárcisztikus hogy nem veszi észre, hogy mindig jobban lesüllyed a mocsárba ez a nivótlan proli nulla,ugyan onnan jött és oda is tart
Béla333
Mocskos szemét hazaáruló banda, itt van az orosz haverjaitok reakciója:
" Orosz nagykövetség: Svédországot „legitim célponttá” teszi a NATO-csatlakozás
A svéd külügyminisztérium szerdán berendelte Oroszország stockholmi nagykövetét, hogy kérdőre vonja a nagykövetség honlapján megjelent nyilatkozat miatt.
Eszerint a NATO-csatlakozás „legitim célponttá” teszi a skandináv országot."
24.hu/kulfold/2023/03/29/orosz-ukran-haboru-elo-kozvetites-percrol-percre-marcius-29/

És ti még véditek a svédekkel primitív módon kötözködő maffia kormányt ebben a vészes időszakban?
Szégyen és gyalázat, hogy ilyen kormányunk és annak ilyen szavazói vannak!
Csizmás Kond
..na nehogy má...mostanig farhámban ültek mert szerettekvollogni a semlegességükkel és így tudtak basztatni mást, most hogy berezeltek a kirobbant konfliktustól mindenki akit mostanig baszogattak térdet kéne hajtson előttük ?...na húzzanak a szőrmebundás picsába...
csipetke
Ez orbán részéről csak amolyan farokvillantás akart lenni. Megmutatni,hogy a kis csóringer országocskának a még kisebb diktátora is tud gáncsoskodni. De a NATO megoldja másképp,orbán nélkül is. másik lehetőség, hogy putyin most engedte meg orbánnak, hogy rábólintson, esetleg ez a két dolog így együtt
csipetke
@qunta: 11:34 Nem velünk packáztak a svédek, hanem orbán maffiakormányával, teljesen jogosan. Orbán nem egyenlő Magyarországgal.
Gazella
@m73: libbantólö és qunta egy személy shikari kinézetben
ómió
@KisTehen: Látod, 2 bolsi szar közül is megvan a "preferálhatóbb"!
Toller Béla
@Csizmás Kond: Tahókám, a finnek soha, semmilyen formában sem basztattak bennünket, de nem ám ! Meg sem fordult a fejükben ilyesmi !
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...neeem ?...hát akkor szopd le őket ...amúgy is divat náluk a buziság...
..ja és tahó az a berbécsbaszta gyapjas anyukád...
Pálinkás Pál
@Libbantölő: mi van [email protected]árnak rátok majd a sztyeppék...ihatjátok majd a kumiszt a türk testvéreitekkel...
Félix
@csak úgy...: Ahhoz képpest hogy a minden tekintetben példamutató Finnországra sokáig rokonainkként barátsággal tekintettünk illetve a példamutatóan toleráns Svédország is nagyon sok magyarnak adott biztonságos és élhető otthont ez a szarházi banda jól alájuk vágott ebben a fontos ügyben! Nem mondom azt hogy szégyenlem magam miattuk hogy magyar vagyok! Inkább ők szégyelljek magukat hogy így lejáratják Magyarországot! Nagyon remélem hogy ez a két nagyszerű ország nem veszi egy kalap alá a mostani magyar kormánnyal az egész magyar népet!
fergeteg
Valami finn idióta senkiházi szarember.
A VEZETŐIK MEG NEM GYŐZIK KÖSZÖNNI !
fergeteg
Bunkókáim ! Miféle krízishelyzetben? Most lesz az.
jáger laszló
Ezután ,már csak a svédeket szívatjuk szívószálon keresztüll1 darabig!!!???
Nem tudom mit élvez ezen O1G!!??
csak ennyi
barátikag
J.L.
go on
A magyrok seghülyék. Ha holnap bevezetnék a rabszolgaságot, akkor is csak néznének bután kifelé fejükből.
Ezt az elbaszott népet !!!
Hű...
meg
Ha...
Mondanák.
Ez velünk történik?
Most?
És itt?
De tényleg?
Hű...
meg
Ha...
balos
@go on: Arra tendál a vérmegyéket vissza állító gecik maffiája!A nemzethy csattanó maszlag és a turáni átok kombó jól működik a génhibások táborában!
Edebácsi
Nem valószínű, hogy ez Felcsút Géniuszát kicsit is megütné, az viszont valószínű, hogy válaszhatások érni fogják a magyar kormányt.
nezelodo
Kedves finn tesó, velünk már tizenhárom éve szórakozik ez a politikai szélkakas, és egyfolytában játsza a veszélyhelyzetet, hogy kiélvezhesse a hatalmát..
Németh István
@csak úgy...: @m73: @nezelodo: @Edebácsi: @TASzSz: @balos: @Shikari: > a lényeg az a politikai un. usa és az Eu. vezetéshez nyalósan simuló elkötelezett szar nép - mert tisztelet a kivételnek egy moslék szar gyülekezet - ezt tudja csak produkálni > az utasításnak megfelelően gátolni akadájozni, mocskolódni bármiben! Ez a nyugati kifejlett erkölcsi struktúra megvalósítá-sának minta népsége! > szar moslék tetvek! Sajnos a szemétkedések folytatódni fognak, ame-lynek gyökere az irigység és a mindenkori bosszúszomj, ez náluk különben egy általános népbetegség! "Ha lehet és tudunk átrsunk bárkinek!" > ez mellett a szlogen mellett és szerint élnek - ezért aljasok!
A lényeg; hogy > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
ómió
@m73: Megint legyűrt téged az impotencia, a bárcáskurva anyádat!?
NAttila
@csak úgy...: A finneknél nagyon komoly a demokrácia deficit, ezt megigérték hogy rendbe teszik de vajon hinni lehet-e nekik.
Eladott Ország
A cigány az cigány, kutyából nem lesz szalonna...
memgyar.net/items/21195.jpeg
Aki embernek hitvány , az magyarnak alkalmatlan
memgyar.net/items/10363.jpeg
Clavigo
Valójában ,,maga a Putris egy undorító lény,,furunkulus... Amit tesz,,az már csakegy kis plusz .Saját gusztustalan patkány valóját adja elő ,,mindenhol .Oszt jó napot.
Peller Anikó
Nnna, aktiválták az idióta trollsereget. Gyerünk gecik, pergessétek ezt a jó cikket.
Eladott Ország
@qunta: tegnap 11:34 ♦ Megjöttél Kunta Kinte a polgári körökből?
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1604/20160418gyokerek-a-regi-kunta-kinte.jpg?w=800&h=534&t=5
"Ismert dolog az, hogy a JAS 39-es Gripeneket Svédországtól béreljük, és ezeknek lassan lejár a bérlési ideje, tehát el kell gondolkodni azon, hogy ezt meghosszabbítjuk, vagy nem. Tehát kifejezett nemzeti érdek, hogy a svédekkel jó viszony legyen."
Peller Anikó
Na még, még, még. Gyerünk szarevők, dolgozzatok meg a pénzetekért, szaros románok, elfárasztak az iilllllibsik?
Peller Anikó
Gyerünk a kurvaanyátokat német köcsögök, förgeteges libatömők, beteges marhák gyülekezete, a bán nyomorultul fizetett szemetje itt lehet pergetni a mézet, csicskák.
Peller Anikó
@KisTehen: Húzogassad. Mondjuk a sparhelten.
Clavigo
@KisTehen: Szerintem a Szajjer szívesen " rácsúszna "...( mostanában biztos nem bulikázik )..
Namely
"Ez "undorító volt Orbán részéről"
Szerintem is. Nem kellett volna megszavazni a finn csatlakozást. De mivel -sajnos- jenki gyarmat vagyunk, nem lehetett másképp.
"Hatalmas maflás érkezett Helsinkiből, a finnek nem felejtik el, hogy krízishelyzetben packázott velük a magyar kormány "
Milyen "krízishelyzet" van a finneknél, azonkívül, hogy egy ostoba barom a vezetőjük? (ja, hoppábocsi, ők is jenki gyarmat, tehát az ő vezetőjük is azért ostoba, mert ez a washingtoni parancs).

Ez a finnek haragszanak, "nem felejtenek" mekkora kutyakomédia már: mintha lenne önálló akaratuk, véleményük bármiről is.
:DDD
Namely
@Horizont: "Neked sincs önálló véleményed akaratod mégis itt vagy. "
Ezt légyszi magyarázd el. :)
"Tudsz a nyelvükön ? "
Nem. De ez hogy jön ide?
"Tudod miről van véleményük?"
Nincs olyan. Ők is jenki gyarmat, mint mi.

De elemezzünk egy kicsit. Az amerikaiak kitalálják, hogy mekkora nagy veszély van. Erre e finn kormány azonnal csatlakozni akar a Nato-hoz.
:D
Namely
@Horizont: "A 6 nem szavazat a MI Hazánktól érkezett. Erőlködnek, de minek!!! "
Ezt nem erőlködésnek hívják, hanem önálló véleménynek. Zavar ugye, hogy nekik van. :D
Peller Anikó
@Horizont: putyin a elsőáldozós, kac kac.:)

A MI hazánk telitalálat, az valami Manuál Intelligeci lehet vagy mi a szösz, a jobbik elkorcsosult maradéka (jól van ez undorító volt de legalább releváns).
Namely
@Horizont: kérlek vezesd le nekem, hogy a korábbi állításomból (jenki gyarmat vagyunk), hogy következik az amit kihoztál belőle, miszerint
"Putyinnak semmi köze semmihez ő egy elsőáldozós kisfiú. ".

"Nincs önálló véleményed arra értettem azt szajkózod amit orbán meg a Mi hazánk mond. "
Tehát Orbán azt mondja, hogy jenki gyarmat vagyunk? Tényleg? Mikor? Hol?
A MHM tényleg mondja. De hogy jön ide Orbán?
"Az amerikaiak találták ki? Tényleg na ne mond? "
Igen. Ők kezdnék el ezt szajkózni, mint a vegyifegyvereket Szaddam esetében. És láss csodát, az sem volt igaz, mégis megszállták Irakot. És ott is szépen mentek a csatlósai vele Irakba (pl mi is).
"Jenki gyarmat vagyunk?"
Igen. Azt teszünk, amit ők mondanak. Ha esetleg cáfolni szeretnéd, akkor ne pufogtass olcsó frázisokat, csak írj olyan esetet, amikor lényeges esetben a saját érdekeinkkel ellentétben nem őket támogattuk, nem mentünk velük az imperialista háborúikba, nem szavaztuk meg, amit akartak. Most is itt vannak, érkezett csapaterősítés.
Nézz ki a Szabadság térre, nézd meg a jenki ún nagykövetséget. Szépen megmutatja, hogy ki az úr a háznál. De elnézhetsz pl a Fullánk utcába is, az a másik helytartó.
Namely
@Horizont: de szépen nézd meg pl az EU gazdasági, politikai szerkezetét is, az is totál le van uralva a jenkik által. Nem véletlen, hogy nem képes egyetlen dologban sem előrelépni az EU, nem képes érdekeit érvényesíteni.
Nézd meg, hogy pl 1853-ban hogyan oldotta meg a nyugat a krími válságot, amikor Európa nem gyarmat volt, hanem erős, független országok alkották.
Németh István
@csak úgy...: @Peller Anikó: @Namely: moslék hazaárulóknak az olyan szaroknak, akik a gyurcsány féle és általa elismerten mondott, hazaellenes bandához tartoznak mint ti >> rohadjatok szanaszéjjel! Fingotok nincs arról mit jelent a háború a fegyverkezés támogatása >> nektek más országok népe nem számít? had dögöljenek sorra? hát az anyátok meg a ti az egész családotkkal előbb dögöljetek meg - ha ezt támogatjátok!
AZ USA_NATO aljs gazember banda armadája takarodjon Európából, az Eu vezérkara >> EURÓPA NEMZETEINEK kiárusítója takarodjon a börtönbe - akasztásilag!
Peller Anikó
@Setéth István: ecséém, egyre inkább elhiszem, hogy te tényleg magadtól ennyire gyökér segghülye román bunkó vagy. Még az is lehet, hogy pénzt se kapsz érte. :)

Namely? :)))
lvegh78
jaja meg a finnek meg a brüsszeli gecik meg a propellergecik tetves kurva anyját is... mi sem felejtjük el, hogy közös hitelfelvétel van, de packázik velünk az EU és baszhatjuk a covid helyreállítási pénzeket, még akkor is, amikor az már rég elmúlt. Takarodjunk kifele ebből az EU nevű szarfészekből, benne maradhat nyugodtan a libernyák banda, költözzenek nyugatra a szép új világba, Gyurcsótány is megmondta már hogy "tessék lehet menni", nos tessék lehet menni!
Namely
@Horizont: Milyen összeesküvéselméletet írtam? :) Az, hogy megszállták Irakot, tény. Az, hogy minden alakalommal a jenkik csatlósaként tevékenykedünk, tény. Az, hogy a Szabadság téren szögesdrót, őrtorony, tankcsapda van a jenki nagykövetség körül, tény. Az, hogy a szomszéd utca le van zárva cca 15 éve, tény. Az, hogy a Fullánk utca konkrétan eltűnt, tény. Az, hogy nem ismered a világgazdaság működését, tény. Az, hogy a súlyosan egyoldalú, elfogult mainstream média hatására azt szajkózod, amit ott hallasz, tény. Az, hogy velem ellentétben az állításaidat észérvekkel nem tudod alátámasztani, tény.
Egy bajod van.
Hogy már nem tudsz mellébeszélni, mivel egyenes kérdést tettem fel:
"kérlek vezesd le nekem, hogy a korábbi állításomból (jenki gyarmat vagyunk), hogy következik az amit kihoztál belőle, miszerint
"Putyinnak semmi köze semmihez ő egy elsőáldozós kisfiú. ". "
És erre csak 1 válasz lehet: hogy baromságot beszéltél.
És vagy annyira intelligens, hogy menekülj a válasz elől.

Mint a MHM politikusainak kivételével mindenki. Ez is tény. És a vicces, hogy ezek után is gyávának nevezed majd Orbánt, amikor nem válaszol kényelmetlen kérdésekre. Ez csak feltételezés. nem tény, de a jövő igazolni fogja.
Namely
@Horizont: "Nem beszélek mellé nem menekülök. ja akkor nem vagyok intelligens :)))) "
Mindháromra DE.
"Igen jártam az Amerikai követségnél. És?? "
És annak 2 olvasata van:
1. Azért erődítmény, mert veszélyben van: aka a polgárokra veszélyforrás (tehát pl ott sétálsz az unokáddal és felrobbantok egy jenki nagykövetség elleni támadásnál).
Ebben az esetben fel kellene szólítani őket, hogy menjenek egy védett épületbe a lakott területtől jó messzire (pl kapnak egy kastélyt valahol Bp mellett). Ott lehet építeni várárkot is.
2. Nincs semmi veszély: ebben az esetben bontsanak le mindent, mert indokolatlan, adják vissza a polgároknak a követség melletti utcát és az előtti parkrészt. Mert az a polgárok élettere, és a turizmus egyik frekventált helye. Tudod, imázs, ami nem mellékes.
Csak ennyi. A Fullánk utca ugyanez, csak turizmus nélkül. Mert pl a kínai, stb nagykövetségek nem erődítmények, nem zárják le az utcát, stb. Pedig legalább annyira imperialista politikát folytatnak.
És ez azért van, mert mint mondtam, jenki gyarmat vagyunk, és a politikai elit 2001 óta nem merte megkérdőjelezni az koncentrációs tábor építményt.
"Nem beszélek mellé"
Csak nem válaszolsz még mindig az idézett kérdésre. Ja, hogy az a mellébeszélés minősített esete.
"Tudom te nagyon okos vagy én meg egy buta liba aki butaságokat beszél. "
Nem mondtam ilyet, sőt. Megint mellébeszélsz, hogy ne kelljen válaszolnod.
Ahogyan nagy politikusaink csinálják.
Alfa
orbán és a fidesz-ner nevü szektája, egy terrorista barom képződmény EURÓPA közepén
Namely
@Horizont: " De ez volt Trampli idejében is."
Hogy jön ide Trump? Tudom, ez az érvelésetek: ha nincs érved, akkor "és óbán, és trumpli, és putyin?", csak nem tartozik ide, nem arról van szó. Trump a magyar kormány, aki a magyar polgárok életéért felelős? Nem, ő nagyon helyesen, amerikaiként amerikai érdekeket néz. A "tankcsapda" ügyét a 2001 óta regnáló magyar kormányok nem oldották meg a magyar polgárok érdekeinek megfelelően.
"Lehet az ikertornyok felrobbantása óta félnek. Reális. "
Félnek? Akkor nem kellene országokat megtámadni, zűrzavart kelteni, rabolni, és máris kevesebb félnivalójuk lenne, de ha már megteszik, akkor arra való a CIA, NSA, hogy infókat kapjanak. Ha veszély van, akkor, ahogy mondtam, mivel veszélyben vannak a magyarországi polgárok, valamint az ide látogató turisták, menjenek ki lakott területen kívülre.
HA független ország lennénk. De nem vagyunk azok. Nem kritizálhatjuk a helytartót de ő akármikor azt mond ránk, amit csak akar, uszít, felszólal, demonstrál. Mert megteheti.
"Elköszöntem ebben a témában. "
Jogod van menekülni, ezt nem is vitattam el tőled.
Namely
@Horizont: nem tőlem, hanem attól, hogy válaszolni kelljen kellemetlen kérdésekre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.