Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerda reggel bontotta le momentumos képviselőkkel együtt a fideszes politikusok számára safe spacet-t biztosító, amúgy mondvacsinált indokkal másfél éve a Miniszterelnöki Hivatal előtt éktelenkedő építési kordont.

Hadházy visszavágott az őt igazoltató rendőröknek, és tovább küzd a "hazug propaganda" ellen

Csak Hadházyt kapták le, pedig ott volt a komplett Momentum frakció is. Forrás: Facebook

A rendőrök Hadházyt igazoltatása után menetrendszerűen jelentették fel „gyülekezési joggal visszaélés“ miatt. A szekszárdi állatorvosból lett politikus Facebookján tette helyre a szerinte túlkapást elkövető jardokat.

Igazán megtisztel a Készenléti Rendőrség, hogy csak engem jelentettek fel „gyülekezési joggal visszaélés“ miatt, de azért jegyezzük fel, hogy nem voltam egyedül, a Momentum Mozgalom képviselői nélkül nem tudtam volna lebontani a hajdani Várszínház köré vont kordont, amely a sajtót és a magyar népet hivatott távol tartani a hatalom székhelyétől.

Ami a dolog tartalmi részét illeti: a szerda reggeli (és a korábbi) kordonbontó akció nem gyülekezés volt. Országgyűlési képviselőként, hivatalos minőségükben mentünk oda, hogy fellépjünk egy kirívó törvénytelenség ellen: nem beszélhetünk szabad és fair választásokról addig, amíg a kormány évente legalább 50 milliárd forintot költ önmaga reklámozására és az ellenzék lejáratására. Minden más előtt ennek a hazug propagandának a leállítása és betiltása a demokrácia helyreállításának első lépése!

- összegzett Hadházy Ákos.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

icegygenabro
"nem beszélhetünk szabad és fair választásokról addig, amíg a kormány évente legalább 50 milliárd forintot költ önmaga reklámozására és az ellenzék lejáratására. Minden más előtt ennek a hazug propagandának a leállítása és betiltása a demokrácia helyreállításának első lépése!"
Közben meg dollárbaloldalaznak a gecik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
icegygenabro
"nem beszélhetünk szabad és fair választásokról addig, amíg a kormány évente legalább 50 milliárd forintot költ önmaga reklámozására és az ellenzék lejáratására. Minden más előtt ennek a hazug propagandának a leállítása és betiltása a demokrácia helyreállításának első lépése!"
Közben meg dollárbaloldalaznak a gecik...
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: ez úton tudatom,hogy kedvenc kollégátok az "@Őrnagy: "
diliházi beutalót nyert, már nektek sem kell sokat várnotok... :)
jáger laszló
Hadházy lódoktor mintha a lovakkal imádkozott volna!!!???csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: a beutaló föorvos értesített! :) megnyugtatott,hogy neked és tibi barátodnak is szorít helyet!
csak úgy....
@KisTehen: utoljára még fölfizesselek @PaulaFox: ra? :)
Félix
@csak úgy...: Inkább Szibériába kéne menjenek ezek a derék NER seggnyalók! Ha már annyira megszerették a Sovjet Uniont és annyira nagy ellenségüknek tartják a demokratikus alapértékrendet valló embereket és országokat!
Sámannus
A koszos retkes ruszkikat haza kell zavarni az MTV. Az MTI és a magyar sajtótó termékektől az elektronikus médiáig.
Má úgy bevasalták az MTVA-t, mint egy börtönt. Bedrótozták, poloskázták, mint egy kuplerájt.
Fenyöfa58
@verőce21: MOST jött a hir !!a kormányülést áthelyezték VÉGBÉLPUSZTÁRA !!! A TEK MÁR LE IS KORDONOZTA A KÖRNYÉKET !!!ELÖTTE NEMZETHY FOSODA ÁTADÁS LESSZ !!!ORBANISZTÁN OKJ-ÉS ÁLLAM elnőke aszisztálásával !!! ELŐRE AZ ORMÁNYI UTON !!! VÁR A SZAKADÉK !!!
Sámannus
@Fenyöfa58: Nemzeti fosoda! hatalmas meglátás az avatáson a három főméltóság tojik először, és közben eljátszák az összes himnuszt ami nekik kedves.
simmering73
@verőce21: Akkor dobd ki a tévédet az ablakon, mert hamis híreket sugároz.
csak úgy....
@Philip Marlowe: tudod haver inkább az a barom, aki a kedvenceidnek ilyesmi disznóságokat elnéz és mosolyogva haggya magát meglopni ,átbaxni mint te!
"Csaknem 630 millió forint állami támogatást kapott napelempark-fejlesztésre egy Mészáros Lőrinchez köthető cég, miközben 2021 óta nem lehet Magyarországon kereskedelmi célú napelemes erőműveket engedélyeztetni, rengetegen állnak sorba a lehetőségért. "
hvg.hu/gazdasag/20230327_Meszaros_Lorinc_naperomu_tapgatas
simmering73
@Philip Marlowe: Látom nem vagy képbe vakember. A kevlárbugyis kolostormalacod a te Don Quijote-d, Európa streetfightere.
Csizmás Kond
...tehát országgyűlési képviselőként hivatalos minőségben bontott kerítést...és ezt nevezik visszavágásnak ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: 0rbán hivatalos miniszterelnöki minöségben lop,csal,hazudik?
balos
Innen üzenem a pinter alatt-való rendszaroknak,hogy őket is meglopják a seggtartóik!Hajrá fiúk,ha már a homár az úr a vérmegyékben!
verőce21
Magyarország kormánya továbbra is felelősséget visel minden magyarért..., nem úgy mint a kordonbontók, akik csak a Soros érdekekért szállanak harcba...!
csak úgy....
@verőce21: ezért is növekedett magyarországon a halandóság,ezért a legmagasabb az infláció, és ezért a leg alacsonyabbak magyarországon a munkabérek, mert ...bla bla bla..! malvin, szedd elö az eszed!
verőce21
@csak úgy...: Aki nem tudja azt, hogy a melléknév fokozásánál egybe kell írni a jeleket és ragokat a melléknévvel, az ne akarjon magasabb összefüggéseket okítani...!
Mars vissza az általános iskola 3. osztályába...!
csak úgy....
@verőce21: rögvest grétsy prof. lesz mindenki, ha hülye valamire választ adni! :)
BAnti77
@jáger laszló: laci te! coki...barátilag:
Terminátor
Hu b+!
Az új rendszer szerint Hadházi nem bonthat kerítést.
Régen ez O1G-nek szabad vót a Gyurkó rendszerben.
Mi változhatott? Csak nem a demokrácia?
jáger laszló
Kerítés bontás a horvát határon +engedett!!
A szerb baráti határon viszont szigorúan tilos!!!Erről nem jöhetnek a migránsok,arról +igen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
archive
@verőce21: Nah végre, egyszer jót is mondasz!!!
2007.02.02: A Fidesz képviselői lebontották a Kossuth teret körülvevő kordont.
Orbán Viktor azt mondta, ha bármi jogi problémával kell számolniuk a bontás miatt, lemondanak mentelmi jogukról.
+ 2021.03.15: Soros-ösztöndíjával büszkélkedik új honlapján Orbán Viktor.
archive
@verőce21: Tegnap 18:10-re válasz ("Magyarország kormánya továbbra is felelősséget visel minden magyarért..., nem úgy mint a kordonbontók, akik csak a Soros érdekekért szállanak harcba...!"
Aki Én
@verőce21: ...Soros érdek..., jesszusom, de beteg alak vagy.
Sorosnak csak a gazdádat szabadott külföldről finanszírozni a dollárjaival, igaz húgyagyú vén hülye?
Húúúúúúú, de ijesztően buták vagytok mind a nyolcan...
@Philip Marlowe: Te meg a másik. Tuti tesók vagytok.
Az a baj, hogy apu anyu is tesók :(
NAttila
@icegygenabro: - Miközben a korrupt Hatsz@rházy milliókat sibol el, megpróbálja ráfogni másra. Én azt gondolta hogy rég börtönben van, azok után amennyi bűncselekményt elkövetett eddig.
NAttila
@archive: -Épitési terület keritésének elbontása önmagában is bűncselekmény, amikor ezt parlamenti képviselők kővetik és még súlyosabb, sokkal súlyosabb eset, mivel visszaélnek mentelmi jogukkal.
Aki Én
@NAttila: Mit lopott, milyen bűncselekményt követett el? Te is az a lúzer vagy, aki szerint minden feltárt ügye hazugság?
Te melyik agyas vagy új névvel? Látom a buta ballibsizés már megy. És ezzel be is mutatkoztál, meg is találtuk a helyed a polcon.
icegygenabro
@NAttila: NAAttika ! Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban...
archive
@NAttila: Kormányzati tájékoztatás: "A Karmelita kolostor mellett építési terület van, ahol a szabályokat az építkezés befejezéséig mindenkinek be kell tartania." + infó: A rendőrök építkezésre hivatkoztak és állítólag évekig ez lesz a helyzet. A Színház utca másik oldalán, a Karmelitával szemben ugyanis az egykori Honvéd Főparancsnokságot építik újjá. Az épületet várhatóan 2023-ra fejezik be. És.. Színház utcai szakaszt az építkezés miatt fontos lezárni, akkor az itt dolgozó védett személyeket, így például Orbán Viktort sem szabadna a munkaterület veszélyeinek kitenni, ha viszont egyébként nincs erre szükség, akkor kérdés, hogy miért csak a Karmelitában dolgozók mehetnek arra. Ezért megkeresték a területet kezelő Várkapitányság Nonprofit Zrt.-t és a Miniszterelnökséget is. Választ csak előbbitől kaptak, ebben azt írták, hogy „érdemben megkezdődött a Honvéd Főparancsnokság megújításának daruállítással is járó szerkezetépítési szakasza”, ezért a kivitelező kérte az organizációs terület módosítását.
bence
@Philip Marlowe: ! "Még szerencse , hogy nincsenek nálunk szélmalmok" Hát nagy szerencséjére a puhosnak és a 133 bátornak , mert különben rajta lógnának minden !
icegygenabro
@Maccska: Szívesebben, mint az ELIOS 13 milliárdját pöcsfej...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.