2019-ben a zenész, L. L. Junior hároméves fia egy Budapest–zuglói kereszteződésben az úttestre futott, ahol egy szabályosan közlekedő autó elütötte. A kisfiú a helyszínen meghalt.

Szerdán a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla meghozta ítéletét: az anya barátnőjét, P. Carment jogerősen felmentették – írja a Telex.

A nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolta meg az ügyészség. Miután az első fokon eljáró bíróság felmentette, az ügyészség fellebbezést nyújtott be. A táblabíróság szerdán alaptalannak találta az ügyészség fellebbezését,

és bűncselekmény hiánya miatt felmentette Hopp Csilla barátnőjét – írja a 24.hu.

A tanácselnök, Ujvári Ákos azt mondta, őket is megrendítette az eset, ugyanakkor P. Carmen felelőssége nem volt megállapítható.

Ujvári az indoklásában kifejtette: az anya felelőssége nem volt vizsgálható, mert az ügyészség nem emelt vádat ellene. Elmondta azt is, hogy P.Carmennek nem volt tapasztalata a gyerekekkel kapcsolatban, a baleset idején nem volt gyermeke. És bár sokszor valóban megakadályozhatja a tragédiát, ha valaki erősebben fogja meg a gyerek kezét, vagy felemeli, esetében nem volt megállapítható felelősség, mert az akkori élettapasztalatának megfelelő gondossággal járt el, és fogta a kisfiú kezét.

Forrás: Telex, 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Shikari: Ne légy már hülye! Egy 3 éves kicsiről van szó...
vacsi
Egyébként sose gondoltam, hogy a barátnő felelős lehet.
rokker33
@Shikari: Igen a retkes cigány apja tehet róla a legjobban! Pénz van nevelés az elmaradt...A gyerek látta kárát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.