Az Open AI legfrissebb szoftvere leteszi az ügyvédi vizsgát, logikai feladványokat old meg és egy, a hűtőnkről készített fotó alapján receptötleteket kínál az itthon található maradék felhasználására, mi azonban arra voltunk kíváncsiak mit gondol Orbán Viktorról.

Kifaggattuk Orbán Viktorral kapcsolatban a mesterséges intelligenciát – Meglepő eredmény született
Kép: Pixabay

A technika annyira gyorsan fejlődik, hogy Elon Musk, Steve Wozniak, Yoshua Bengio és más, techszférában jelentős emberek írtak alá egy olyan nyílt levelet, amelyben hat hónapos szünetet kérnek a Chat GPT-4-nél erősebb új mesterségesintelligencia-eszközök kifejlesztésében. 

A Chat GPT-4-et a Microsoft által támogatott OpenAI adta ki ebben a hónapban. A technológia következő generációjával még nem indult meg a kísérletezés, viszont mint láthatjuk szinte tökéletesen dolgozik, ír, fogalmaz és gondolkozik!

A mesterséges intelligencia elmondta, hogy Orbán Viktor 1963. május 31-én született Székesfehérváron, Magyarországon. Jelenleg Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz-KDNP pártelnöke és a magyar politika meghatározó alakja.

Szerinte az Orbán-kormányok politikája:

a szabadpiac és a konzervativizmus eszméjére épül, de sokak szerint az elmúlt években a demokratikus intézmények és az emberi jogok korlátozása is jellemezte a kormányzati politikát.

De nem álltuk meg itt, kitértünk arra is, hogy mik az Orbán-kormány hibái.

Az Orbán-kormány tevékenysége és döntései számos vitát váltottak ki a magyar társadalomban és az európai politikai életben. Azonban az, hogy mi számít a legnagyobb hibának, az a nézőponttól függ. A kormány tevékenysége számos területen vitatható volt, köztük a demokratikus intézmények és az emberi jogok korlátozása, a sajtószabadság korlátozása, az oktatáspolitikai döntések, a civilekkel szembeni fellépés, az igazságszolgáltatás függetlenségének korlátozása és a korrupciós ügyek kezelése.

Egyes vélemények szerint az Orbán-kormány legnagyobb hibája a demokratikus intézmények korlátozása és az ellenzéki pártok megfélemlítése volt. Az ellenzéki pártokat korlátozták a választási kampány során, és az úgynevezett "Stop Soros" törvényekkel is korlátozták a civilek tevékenységét, amelyek az emberi jogok és a migrációs kérdésekkel foglalkoznak.

Mások szerint az Orbán-kormány bevándorláspolitikája és a menekültügyi válság kezelése volt a legnagyobb hiba. Az ország vezetője keményvonalas politikát folytatott, és számos intézkedést hozott a migráció korlátozására és a határok lezárására, ami számos bírálója szerint ellentétes az emberi jogokkal és a nemzetközi jogi normákkal.

Összességében a ChatGPT-4 szerint nehéz megállapítani, hogy mi volt az Orbán-kormány legnagyobb hibája, mivel számos vitatott politikai döntésről van szó. A kormányzati intézkedések és politikai döntések számos kritikát kaptak a magyar és az európai politikai életben, és továbbra is nagy vita tárgyát képezik.

Végül pedig arra voltunk kíváncsiak, mint gondol arról, hogy oroszbarát-e a magyar miniszterelnök. Erre pedig azt válaszolta:

Orbán Viktor politikai kapcsolata Oroszországgal és Putyin elnökkel gyakran vitatott téma. Az Orbán-kormány több alkalommal találkozott Oroszország vezetőivel, és az országban beruházásokat is tettek orosz cégek. Azonban a kapcsolatokat sokan kritizálják, mert azok ellentétesek az Európai Unióval és az atlanti szövetségesekkel való szorosabb kapcsolatokkal.

Orbán Viktor és a Fidesz-kormány korábban is támogatta Oroszországot az Ukrajnával folytatott konfliktusban, és kritizálta az EU szankcióit. Emellett az Orbán-kormány többször is kifejezte támogatását az orosz álláspontnak a NATO bővítése és az EU-s integráció kérdésében.

Ezek alapján a válasz az lehet, hogy Orbán Viktor Oroszországgal és Putyin elnökkel szembeni politikai álláspontja összetett, és nem egyszerűen megfogalmazható, hogy "Oroszpárti" vagy "Putyin-barát".

Az viszont tény, hogy a magyar kormányt számos kritika érte az Oroszországgal és Putyin elnökkel való kapcsolatai miatt, mivel azok ellentétesek az EU-val és az atlanti szövetségesekkel való szorosabb kapcsolatokkal.

- jelentette ki.

Megkérdeztük azt is, hogy mit gondol meddig vezetheti Magyarországot Orbán Viktor és a Fidesz?

Az, hogy meddig vezetheti Magyarországot Orbán Viktor és a Fidesz, nagyban függ a magyar politikai folyamatok és a nemzetközi környezet változásától. A Fidesz jelenleg 2010 óta van hatalmon, és az elmúlt években jelentős politikai sikereket ért el, többek között a 2018-as parlamenti választáson ismét nagy többséget szerzett.

Azonban a Fidesz politikája számos kritikát kapott, mind Magyarországon, mind az EU-ban. Az EU többször is kritizálta a magyar kormányt az emberi jogok és a jogállamiság terén tett lépéseik miatt. Emellett a magyar ellenzék is erősödött az elmúlt években, és több ellenzéki párt egyesült a 2022-es parlamenti választásra. A magyar választók kritikái és az ellenzék erősödése azt mutatja, hogy a Fidesz népszerűsége nem egyértelmű és kihívásokkal szembesülhet a jövőben.

A Fidesz és Orbán Viktor hatalmának hosszabb távú jövője számos tényezőtől függ, például a gazdasági és társadalmi fejlődéstől, az EU és a NATO környezetétől, valamint a nemzetközi geopolitikai helyzettől. A 2022-es parlamenti választások eredménye és az azt követő politikai folyamatok döntő fontosságúak lehetnek a Fidesz és Orbán Viktor politikai jövőjének szempontjából.

- írta.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Félix
@KisTehen: Mondjuk te sem álltál kétszer sorban amikor az eszet osztogatták!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Félix
@KisTehen: Mondjuk te sem álltál kétszer sorban amikor az eszet osztogatták!
go on
Büdös buta bukkó a magyar - balról-jobbról!
Magatoknak köszönhetitek a balsorsotokat, mert buta bunkó parasztok vagytok - ti magyarok!
KisTehen
@go on: neked viszont sürgősen sorba kellene állnod
Nessy
@KisTehen: Látszik, hogy az istálló ablakán nem épp a szellem napvilága ragyog be.
go on
IIlyen segghülye,önsosrsrontó nép, mint a magyar nem létezik Európában!
Ezt a ki-bebaszott lúzer népet...
Ezt már tanítani kell!
go on
@KisTehen: Vérbuta matyar paraszt, nem állok le veled álló szócsatákba.
A magyar nép tündöklésén és bukásán ajvékolok.
Az meg van neked darabra, hogy még mindig a zsidók a legolkosabbak, te hülye mondvacsinált keresztény?
Aki Én
@KisTehen: te valami eszelősen buta faszparaszt vagy, az itteni sivár életeddel.
KisTehen
@Aki Én: nem sikerült felülmúlnod :)
go on
@KisTehen: Ha te csak fele annyira lennél seggfej, mint én már Nobel-díjat kaptál volna.
De az van, hogy nem kaptál Nobel-díjat...
Maccska
@go on: @go on: tevebaszó kibuclakó go home!
KisTehen
@go on: vagyis nagyon nagy seggfej vagy :)
KisTehen
@go on: b+ ... nem érzed mennyire ciki vagy? :)
go on
@KisTehen: nmazért íróok neked, hogy válaszolj, baszd meg!
Az baj, hogy TE nem érzed, hogy memnyire ciki vagy - náci propagandista !!!
Maccska
OpenAI csak azt nem tudja hogy 2022 már elmúlt.A választáson is már egy éve túl vagyunk.
KisTehen
@go on: én viszont azért írok neked, b+

HAHAHA
Maccska
@go on: mi bajod a nácikkal,komcsi?
go on
@Maccska: És vannak a fideszes férgek, csak úgy...
KisTehen
@go on: hallod @csak úgy:? fideszes féreg vagy

HAHAHA
go on
@KisTehen: @Maccska: Mi ez az ösztűz? Ti, fideszes propagandisták, most tényleg próbáltok megfogni, Szerencsétlenek!
Hülyébbek vagytok, mint gondoltam.
verőce21
Orbán egyelőre 2030-ig tervezi a hatalomban maradását Mo.-on. Az EU fennmaradása nem biztos, hogy megéri ezt az időpontot.

Majd akkor ráérünk gondolkodni rajta, hogyan tovább...? Addig lipsik csak gyártsák az elméleteiket...!
Nessy
@verőce21: Ennyire haragszik az ország lakóinak nagy részére?
KisTehen
@go on: téged nem megfogni kell, hanem mutogatni

HAHAHA
verőce21
@Nessy: miért haragudna...? Magyarország kormánya továbbra is felelősséget visel minden magyarért...!
go on
Zsidó vagyok, baszd meg, az átlag magyarnál minenképpen okosabb.Ezzel tudsz együt élni
csak úgy....
@verőce21: ezért is növekedett magyarországon a halandóság,ezért a legmagasabb az infláció, és ezért a leg alacsonyabbak magyarországon a munkabérek, mert ...bla bla bla..! malvin, szedd elö az eszed! :)
KisTehen
@Nessy: az áruló dollárbaloldalra mindenki haragszik
KisTehen
@csak úgy...: brü-hü-hü

"Svédország az elmúlt 30 év legsúlyosabb inflációjával küzd"
csak úgy....
@KisTehen: legalább van kiért aggódnod,te seggfej! :)
gumikacsa
Meg van az ellenség!
Csak menj ellene!
gumikacsa
Már nem érdekel semmi ezen a világon - túl buták az emberek!
verőce21
@csak úgy...: @m73: Nektek kettőtöknek együtt, megvan a hat osztálya...?
almalibre
Milyen meglepő, a mesterséges inteligencia összegyüjti a rendelkezésre álló adatokat (cikkeket), majd levonja a következtetéseit.
ómió
Hát, akkor, elég "efftársias beütésű intelligencia" ez!
NAttila
@KisTehen: - a ballibernyákok saját fekáliukba dagonyáznak és a terjedő bűzt másra fogják... igazi bolsevik trükk!
NAttila
Ha ráengedték a MI-t hogy a fake news csatornából tájékozodjon, akkor érthető hogy ez lett az eredmény. Miközben Magyarország a legdemokratikusabb jogállam az EU-ban, szólás és médiaszbadság van. Természetesen a magyarellenes idegen ügynökök mindenhol gyaláznak minket, érdemes megnézni, hogy itt a kommentelők közt is hányan gyalázkodnak, gyalázzák a magyar kormányt és a magyar népet.
Aki Én
@NAttila: Ki a ,,ballibernyák"?
Csak nem egy új Shikari?
Köztetek egy intelligens, tájékozott, értelmes darab sincs?
NAttila
@Aki Én: - A ballibernyákok azok a mélyen tunyaságban élő tudatlan vagy agymosott prolik ahova te is tartozol. Iskoláztalan, primitiv a belvárosi proli fertőben dagonyázó drogos libsik és alkesz balosok.
Aki Én
@NAttila: ...gondoltam.
Akkor te is egy agyhalott balfasz, ami mondjuk nem volt kérdés ezzel a szókinccsel és érvrendszerrel.
Amikor azt mondtuk kell az erősítés, nem pont rád gondoltunk :)
Yoda69
Miért meglepő az eredmény? Ezt mind tudjuk, es azok is, akinek 1 bitnél több ketyeg az agyában.
Csak az ostoba fideSS fanok, a fizetett roman trollok es a NER tagjai gondoljak ezt máshogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.