Két napja mi is beszámoltunk arról, hogy Bencsik András jó hírként, mosolyogva tálalta a HírTv-ben, hogy Ugandában kivégzik a melegeket, ha összeházasodnak.

Eltűnt a HírTV videója ahol Bencsik "nem kommunista" András jó hírként ünnepelte, hogy  halálra lehet ítélni a melegeket

Ám a 444.hu most már hiába kereste a YouTube-on a Bayer Zsolt-féle Sajtóklub legutóbbi adását, amiben Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője jó hírként tálalta, hogy Ugandában kivégzik a melegeket, ha összeházasodnak. 

Bencsik „bubu”-ként hivatkozott a melegekre. Az adás főbb részéről ezen cikkünkben olvashat bővebben. Vasárnap Bencsik azt mondta:

Van egy jó hírem is. (...) Ugandában a parlament egy LMBTQ-ellenes törvényt hozott, tehát a bubukat, ha összeházasodnak, kivégzik. Az amerikaik tombolnak. 100 százalékos egyetértéssel hozta meg ezt az ugandai parlament, amiben az a gyönyörű, hogy ez egy jelzés. Az egész világon az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az LMBTQ. A bubuk az új szentek. És akkor azt mondják erre az ugandaiak, hogy mi meg jól lenyakazzuk őket, hogyha itten próbálkoznak összeállni kettesével. Ez egy üzenet, hogy Afrika nem csak hogy nem vesz részt ebben a szemétségben, hanem szembefordul. Mert Uganda csak egy ország, de ők voltak a legbátrabbak, vélhetőleg a többi is követi.

- mondta.

A Telex elmondása szerint az adás miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz is bejelentés érkezett.

Bencsik „Nem-voltam-kommunista” András 1990 előtti szakmai munkássága, amely a korabeli honvédelmi minisztérium szakfolyóiratától az MSZMP Somogy megyei lapján és a Csepel Művek lapján át a Népszabadság címoldaláig vezetett, és svábbogaraknak nevezte az ellenzékieket, valamint oroszoknak drukkol a háborúban és ezzel a nyílt oroszpártiságnak is új szintjét hozta.

Ám valószínűleg már a Fidesz számára is erős volt ez a kijelentés, hiszen a Fidesz-alapító politikus szerint Szájer esete nem egyedi a pártban.

Kardos József szerint a Fidesz megalapítói között egyfajta véd- és dacszövetség alakult ki annak idején, a meleg párttagoknak a Fideszen belül nem volt takargatnivalójuk.

Külön kiemelte, a volt európai parlamenti képviselő nem csapta be a családját.

A családja tudott erről. Ez nem arról szólt, hogy ő bárki háta mögött kettős életet élne. Ő a nagy nyilvánosság előtt élt kettős életet. Én nagyon becsülöm a feleségét és a lányát is, mert az utolsó pillanatig kitartottak mellette

– mondta Kardos, aki azt már a Blikknek árulta el, hogy szerinte

Szájer József házassága nem falházasság, hanem egy normális család, felvilágosult, értelmiségi emberekkel. Szeretik egymást.

Nagyon jól tudta Orbán Viktor és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van. Így fogadták el, ez nem volt probléma. Szerinte magánemberként a mai napig nincs ezzel problémájuk.

A probléma az lett, hogy ez kiderült.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Terminátor
A nemkommunista Böncsik eltűnt?
Nincs olyan szerencsénk!
go on
www.orulunkvincent.hu/a-neonaci-bencsik-orjongese-avagy-a-magyar-konzervativ-ertelmiseg-kussolasarol/

Hol a faszban van a magyar éretelmiség?
Vagy nincs is?
A régiekből élők... de a régiekkel élni sem tudók?
Ha ma Magyarországon már nincs értelmiség, akkor mi lesz később a szétvert, meggyalázott oktatás után?

És a buta magyarok csak ülnek azon gondolkodva, hogy mit egyenek holnap a legolcsóbban és nézik bambán csámcsogva lapos aggyal a lapos tévén, hogy Franciaországban, meg Németországban miként tüntetnek a polgárok.

A buta magyar paraszt megérdemli az ezer éves ki-bebaszott balsorsát !!!
ómió
Nahát, András! Eztán kusikálj a véleményeddel! Végtére is "szólásszabadság" van!
ómió
@m73: Ne impotenskedj, bolsi szarkupac, hanem dugjad má' a bárcáskurva anyádat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.