David Pressman szerint a magyar kormányt nem Trump-barátsága, hanem a demokratikus értékekhez való hozzáállása miatt nem hívta meg Joe Biden a demokráciacsúcsra. A demokratikus deficitre a nagykövet azt a példát hozta fel, hogy a magyar kormány nemrégiben újra meghosszabbította a veszélyhelyzetet, és ezzel a különböző veszélyhelyzetek már több mint 2547 napja érvényben vannak Magyarországon, és ezalatt a kormány rendeleti úton, a magyar parlament kikerülésével hozhat törvényeket.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahíveknek ez így megfelel. Ezért szavaznak ezekre újra és újra...
Béla333
A hülyemagyar maffiahíveknek ez így megfelel. Ezért szavaznak ezekre újra és újra...
go on
Orbán vezette parlament, egy geci !!!
Béla333
Majdnem 7 év...! És az ellenzéki képviselők még mindig ott ücsörögnek biodíszletként...
Peller Anikó
@Mirabilis: Minek mennének be, arra nincs szükség. Minket nem képviselnek, fogalmuk nincs mire szavaznak, ők csak akkor mennek be ha szavazni kell, azt meg úgyis megkapják mire kell szavazni. Nekik ezen gondolkodni netán megérteni nem kell.

A megértéshez itt vannak a marhák, a macskák meg a németromán sikarik. Ők értenek mindenhez és el is magyarázzák nekünk, jobban mint egy mesterséges uninteligencia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.