A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, hogy az országos választmány elnökségének egyhangú döntése alapján újjáalakult a korábban egyhangú döntéssel feloszlatott csepeli szervezet.

Újjáalakult a csepeli Fidesz: Németh Szilárd lett az elnök, a polgármestert és az alpolgármestert is kizárták
Kép: Facebook/Németh Szilárd

Az alapszabály alapján az elfogadott ismételt tagfelvételi kérelmet benyújtók tagsági jogviszonyát folyamatosnak kell tekinteni – emlékeztettek.

Az országos választmány elnöksége két korábbi tag, Borbély Lénárd csepeli polgármester és Ábel Attila csepeli alpolgármester ismételt tagfelvételi kérelmét nem fogadta el. Morovik Attila csepeli alpolgármester pedig ismételt tagfelvételi kérelmet be sem nyújtott, ami kilépésnek minősül.

Így ők hárman a továbbiakban nem tagjai a Fidesznek, nem képviselhetik a Fideszt, nem nyilatkozhatnak a Fidesz nevében, nem használhatják a Fidesz jelképeit, nem tagjai a Fidesz-KDNP önkormányzati frakciójának, nem tartoznak politikai közösségünkhöz

- írták.

A tagság titkos szavazással választotta meg a csepeli szervezet elnökségét, Németh Szilárdot elnöknek, Fürcht Nórát és Szalony-Jacsó Szixtint alelnöknek. A csepeli önkormányzati Fidesz-KDNP-frakciót továbbra is Bercsik Károly vezeti – olvasható a közleményben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Szalony-Jacsó Szixtin... milyen név már ez basszus.
Űbereli a honvédelmi kaszinóminiszter nevét, pedig az sem piskóta.
ómió
@Dr. Proktor: Nafene! Te már a témáidat is az efftársi főnökeidtől kapod!? Csak nem Ursula von der Pfizeréktől!? Nálam az ilyen nem gyakorlat!
ómió
@Dr. Proktor: "Szó megszakad, hang fennakad..."?
drrotf
A közmondásban lehet bízni, mindig az erősebb kutya b.szik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.