Borbély Lénárd csepeli polgármester közleményt adott ki.

Megszólalt a Fideszből kizárt csepeli polgármester: Németh Szilárddal való vitája miatt oszlatták fel a csepeli Fideszt
Borbély Lénárd, Csepel polgármestere beszédet mond a csepeli Sport- Szabadidő- és Rendezvényközpont (volt Ifjúsági Tábor) felújításának megkezdése kapcsán Budapesten 2022. július 18-án. Új családbarát, sport- és rekreációs területet hoznak létre a Kis-Duna-parton 2023 végére. MTI/Kovács Anikó

Németh Szilárd kezdeményezésére feloszlatták a csepeli Fideszt, amely a mai napon újra megalakult. Ennek 21 év után már nem lehetek a tagja. A kettőnk között fennálló vitában én Csepel és a csepeli emberek érdekét képviseltem, és ez ide vezetett.

Ebben a vitában a két legfontosabb kérdés a Kis-Duna-part beépítése volt, a másik a Munkásotthon megőrzése a csepeliek javára.

A polgármesteri munkámat teljes erőmmel folytatom, és kizárólag Csepel érdekében járok el. Ehhez pedig továbbra is kérem az itt élők támogatását.

Ettől függetlenül a jobboldali világnézetem, a nemzetről, hazáról, családról és az isteni gondviselésről nem változott meg a véleményem és soha nem is fog.

- mondta el, és hozzátette azt is, hogy továbbra is ahhoz a szellemi közösséghez tartozik, akikkel közösen dolgoztunk az elmúlt két évtizedben.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ha meg tudná enni azt a pacalt amit rezsiszilárd főz, akkor öribarik lennének...
...igen, megértem, ehhez gyomor kell..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hát, ilyenkor nem tudja az ember a "részleteket"!
drrotf
Borbély nem ismerte a mondást a csárdáról meg a dudásokról, nem tudta ,hogy hány dudás fér meg egy csárdában!Most megtudta!
jáger laszló
Polgi: szóltam
Sziszi: vettem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Maccska: Hát,ha egy nyílas geci mondja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.