A Magyar Közlönyben megjelentek az új rendelet.

Orbán elintézte! – Ők a kivételezettek, akik ingyen mehetnek orvosi ellátásra

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A 24.hu foglalta össze, hogy Orbán Viktor rendelete szerint az Észak-pesti Centrum Kórház – Honvédkórház egészségügyi szolgáltatásaira csütörtöktől jogosult:

a Nemzet Színésze és vele egy háztartásban élő házastársa, élettársa,

a Nemzet Sportolója és a vele egy háztartásban élő házastársa, élettársa,

illetve az igényjogosult elhalálozásakor a vele egy háztartásban élő házastárs, élettárs.

A Honvédkórházban az eredeti rendelet szerint a honvédelmi, rendvédelmi alkalmazatottak és a vasutasok (illetve hozzátartozóik) mellett eddig ellátásra jogosult volt például a védett személy és jogszabály alapján állami vezetői juttatásként egészségügyi ellátásra jogosult személy, illetve a Corvin-lánc Testület tagja, valamint közeli hozzátartozója is.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A Magyar Közlönyben megjelentek az új rendelet."

Ez már tényleg paródia...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,A Magyar Közlönyben megjelentek az új rendelet."

Ez már tényleg paródia...
Qqberci
Akkor TB alapján már nem is lehet menni ingyenes orvosi ellátásra? Vagy menni lehet, csak kapni nem?...
Eladott Ország
A többi állampolgár meg hanyatló...
uploads.disquscdn.com/images/bc5a0a356a45f1b75b23b864479c0cf608f1a3f57f19e9db071d2ba9baeb8593.jpg?w=800&h=400
„Úgy mentsenek ki a lángban álló házból, úgy húzzanak ki a vad, dühöngő árból, éhhalál küszöbén úgy kapj majd kenyeret, ahogyan a néppel bántál, úgy bánjanak ők is veled!” (Kotzián Rudolf: Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled) A magyar föld is kihány téged, te geci!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/329325683_591795516129438_3307113320359100301_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=unZ5suVaC3wAX-ZsUeZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBypsMScuA2AIMBZdPhga562oPomkTeRW0ubrVRlpwIaA&oe=6429742C
Eladott Ország
Ne felejtsük a szavazáskor ezeket a tényeket: Az Orbán kormány csökkentette 3 hónapra az álláskeresési járadékot, ami 9 hónap volt. Az Orbán kormány emelte fel az ÁFÁ-t 27 %-ra, ami 20%-volt. Az Orbán rezsim csökkentette a táppénzt 60 %-ra, az idejét fél évre, emelte a TB hozzájárulást, csökkentette a munkakeresési járadakékot 3 hónapra, ami 9 hónap volt. Rohadt már a paradicsom nem sárga, elhúzhatsz a farhátra. A forint a világ harmadik legrosszabbul teljesítő valutája volt az elmúlt három hónapban, csak az 50 százalékot zuhanó török líra és a chilei peso teljesített rosszabbul.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272202334_123170863551415_8088674425397426051_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=z3ujLmIpRrsAX9lbY54&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD96JLXedF9icFItmnKtV5Lh4zAnMQoRhWHuErFkfdJRQ&oe=642B233E
Béla333
A többi meg csak nyugodtan dögöljön bele a hazai egészségügybe, az már a mocskokat nem érdekli!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 10:56 ♣ Lázárjankó szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér.
nyuggerpasi
Orbán szerint ne éljen az,aki nem neki énekel,aki nem úszik,fut,ugrik világcsúcsot,vagy nem tud egy egyeneset rúgni a labdába. És ennek tapsol és szavaz 3 millió átvert, agymosott szegény magyar. Nem kívánok én semmit Don Vittóriónak,még levegőt sem.
Gazella
Tök mindegy. A kifejlesztett mesterséges okosintelligencia chatbot, rengeteg ember munkáját elveszi. És ez hamar meg fog történni.
vacsi
Érdekes! Én pl. még soha nem fizettem az orvosnak...
Clavigo
@Philip Marlowe: Akkor zongorázzál inkább.. A lényeget úgysem érted,Fülöpke. .. ( csak krumpli legyen...a többi nem számít )..
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: ma, 11:54
Eléggé gyengén játszanál.
Abban az esetben ha nem tartozol a megnevezettek közzé akkor kaphatsz ugyan kiemelt ellátást pénzért.A kórházakbam van ugyanis hivatalosan fizetős betegellátás,Megkapsz mindent hivatalosan soron kivül pénzért,ismét ideírom pénzért.Na a fentiek,ezért nem fizetnek.Még szerencse,hogy a fidesz a vizitdíj kapcsán azt ordibálta orbánnal az élen AZ EGÉSZSÉGÜGY NEM ÜZLET.elfelejtette odatenni ,csak a kivételezetteknek nem.
Te meg szopjál és fizess,mert megérdemled.
Béla333
Ha nem kivételeznének saját magukkal, a mi pénzünkből, akkor biztos vagyok benne, hogy pillanatok alatt megoldódna a hazai egészségügyi ellátás összes problémája!
Csak így nem sürgős a mocskos politikusoknak, hogy normális legyen az egészségügyi ellátás, ha ők VIP ellátásban részesülnek!
Aki Én
@Philip Marlowe: @vacsi: AGYASOK!!!
Csak szólok, hogy VIP ellátásról szól a cikk, mielőtt még jobban lejáratnátok magatokat.
Bár tudnám, hova még...
Terminátor
Philip te itt vagy!
Hun vannak a többiek?
Sikari, stb.
Mögijedtek?
Szar a téma nekik is?
jesz
mint tudjuk nincs új a Nap alatt...ilyen vip ellátást kaptak a jobbak régen is, csak akkor Kútvölgyi kórháznak hívták...oda bejutni is dicsőség számba ment...
jáger laszló
Nem mellékesen ők a nemzet lelki szegényei sőt áldozatai Ó be sajnálom őket!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Philip Marlowe: 10:28 Minek örülsz, te szellemileg alultáplált?
Yoda69
A magyar ember meg varja ki a varolistat. Zoldhalyog mutetre peldaul 6 honap, holott akinel kimutattjaka az zold halyogot, az kezeles hianyaban 1-2 honapon belul megvakul.
gina
Ócska putris, neked a nép jóléte a cél, hogy vinne el az ördög, de az sem akarja a patályát veled bepiszkolni, megint azokat helyezi elönybe akik , meg tudják fizretni a privát kezelést, alja szemét patkány !!!
gina
Remélem a legszebb privát klinikán fogsz szenvedni te zsiros mocsok !!!
csipetke
@Qqberci: 10:06 Ez csak a Honvéd kórházra vonatkozik. Akiket felsoroltak,azok mehetnek oda.
csipetke
@Horizont: 11:36 Ez csak a Honvédra vonatkozik, oda mehetnek ellátásra. De nem VIP, csak ellátják őket eztán ott is. Meg persze az egész fidesz bandát az összes pereputtyukkal.
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr tudja, hogy mi a kötelessége.
Rábízhatják lipsik is a saját és a gyermekeik életét. A nyugdíjat, fizetést, megélhetést, munkahelyet, lakhatást, orvosi ellátást, oktatást, rezsiszámlát, stb.
Emmersson71
Pont a Nemzet Színésze és a Nemzet Sportolója van erre rászorulva a havi nettó 630 ezres juttatással!
jáger laszló
Látjátok feleim
A Magyar Nemzet így becsüli + a nemzet nagyjait!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Hát ilyen amikor a geci kimutatja a foga fehérjét!Aki nincs a listán az menjen a várólistára,ha siet a fizetősbe,ha nincs rávaló akkor a temetőbe és ássa meg a sírját az ingyen parcellába!A család barát tömeggyilkos!A szálasi,csak egy népet írtott "szeretettel",ez a fideSS geci társaság az egész népet!
Aki Én
@verőce21: 17:39, és már be vagy baszva, vén hülye...
telegdilaci
@Aki Én: Szerintem inkább gyalázatos,és ez a Fidesz csürhe beszél kettős mércéről,amikor velük szemben alkalmazzák és mi van azoknak az egészségügyi ellátásukkal,akik nem tartoznak a kivételezettek körébe dögöljenek meg nyugodtan,amikor már egy labor vizsgálatra is hónapokat kell várni egy MRI-vizsgálatra 6-hónapot,jó esetben az orvoshoz kontrollra a lelettel újabb 3-4 hónap várakozás!
Aki Én
@telegdilaci: Vannak az egyenlők, meg az egyenlőbbek.
Egy normális, jól működő egészségügyben ez rendben lenne.
csipetke
@Horizont: 16:47 Külön VIP részleg is van a "nagyoknak", mindennel IS felszerelve,ha netán befekszenek. De akiket most bevettek a brancsba,azok valszeg csak sima ellátást kapnak,de ennek az úri népnek nyilván nem kell időpontot kérni,mint nekünk,mezei halandóknak
bence
Ez a féreg egyszemélyben dönti el , hogy ki mire jogosult . Gyalázatos !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.