Az ajándékok hozzáadása egy rendeléshez számos előnyt kínál mind az ügyfelek, mind pedig az eladók számára, mutatunk is egy példát a gyakorlatban. 

Az ajándékok ereje: Miért érdemes ajándékot adni egy rendeléshez?

Az ajándékok fokozzák az ügyfél elégedettségét és hűségét. Az ügyfelek nagyra értékelik az ajándékokat, és ha egy eladó egy ajándékot ad, akkor az ügyfelek nagyobb valószínűséggel térnek vissza a jövőben, és ajánlják az eladót másoknak is.

Az ajándékok használata szintén nagyszerű lehetőséget kínál az eladóknak a vásárlási élmény fokozására. Az ajándékokkal való meglepetés és meglepetés érzése növeli az ügyfelek elégedettségét és pozitív emlékeket hoz létre.

Az ajándékok használata emellett segíthet az eladóknak a vásárlások ösztönzésében is. Az ügyfelek nagyobb valószínűséggel fognak többet vásárolni vagy a kosarukat töltik meg, ha azt látják, hogy az eladó értékelni fogja őket egy ajándékkal.

Az ajándékok hozzáadása egy rendeléshez előnyös mind az ügyfelek, mind az eladók számára. Az ajándékok fokozzák az elégedettséget és hűséget, javítják a vásárlási élményt, ösztönzik a vásárlásokat, és hatékony marketingeszközként is szolgálhatnak.

Nincs ez máshogy most a LEET webshopjában sem, hiszen a Mogyival együttműködésében Húsvét alkalmából ingyen mogyoró- és napraforgó-különlegességet küldenek ajándékba a Leet Shop rendelések mellé. 

Húsvét alkalmából minden Leet Shop rendelés mellé 1 csomag CRASSSH! csípős mogyorót és 1 csomag BIT nem csípős napraforgót küldünk ajándékba.

Aki esetleg nem ismerné, a CRASSSH! a Mogyi mogyoró- és napraforgó különlegessége, mely a roppanós tésztabunda mellett egyedi ízeket is kínál. A teljesség igénye nélkül létezik fűszeres csirke, chili & lime, sajt & jalapeno, paradicsom, hagyma-tejföl, magyaros, bacon, chili, sajt, salsa-lime, sőt wasabi ízű kivitel is.

Ezek közül a nagy újdonság a BIT, ami tésztabundában különleges ízesítéssekkel kínál napraforgómagot.

Az ajándék minden egyes Leet Shop vásárlás mellé jár, amennyiben rendelésedet március 27 és április 30 között adod le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.