Az egyesület célja, hogy segítsen közelebb hozni egymáshoz a pártokat és a civileket, a politikusokat és az értelmiséget.

Donáth Anna megalapította a Holnap Magyarországa Egyesületet

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Ha felhatalmazást akarunk kapni ennek az országnak a vezetésére, világos jövőképet kell mutatnunk az embereknek. Foglalkoznunk kell a jövőnkkel, azzal, hogy milyen országot szeretnénk magunknak holnap és holnapután. De ha olyan jövőt szeretnénk, amelyben mindannyian jól érezzük magunkat, azt csak közösen tudjuk kitalálni: politikusok, civilek, értelmiségiek, kutatók, szakértők és hétköznapi emberek. Új szövetséget kell kötnünk egymással, és áthidalnunk az elmúlt évtizedben létrejött távolságot. Felismernünk, hogy sokkal több van, ami összeköt minket, mint ami szétválaszt”

– írta Facebook-oldalán Donáth Anna.

Donáth azt írta, hogy a Holnap Magyarországa Egyesület és a Momentum április 14-én közös konferenciát szervez “Akkumulátorgyárak helyett emberközpontú gazdaság” címmel.

A konferencia témája „a Holnap Magyarországa Tervben körvonalazott emberközpontú gazdasági modell kialakításának lehetőségei”.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Én pedig remélem nem fog párttá alakulni,mert azokból már Dumát lehet rekeszteni!!
Nem megosztani kell ,hanem segíteni a szimpatikus pártokat!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:00 ☻ "virágozzon a demokrácia!" fidesz bűnszervezet/szekta nélkül!
„ Az Amerikai Egyesült Államokban két nagy párt van, a Republikánusok és Demokraták. Miért kettő? Számtalan kísérlet történt más pártok alapítására, e pártoknak azonban sohasem sikerült győzelmet aratniuk a választásokon, újra és újra helyreállt a kétpártrendszer. Valószínűleg azért, mert az Egyesült Államok társadalmát rendkívül sok politikai, etnikai, vallási, regionális és gazdasági érdekellentét osztja meg. Az a párt, amelyik csak egyetlen csoport vagy régió érdekeit kívánja képviselni, nem remélhet győzelmet: a választási eredmények ugyanis nem az arányos, hanem a többségi képviselet elvei szerint alakulnak ki. Ezt nevezik Máté-effektusnak, arra a bibliai idézetre utalva, amely szerint akinek van, annak adatik (…) de akinek nincs, az is elvétetik tőle, amije van. (Máté evangéliuma, 13:12)”
jesz
Donáth apuka lesz a kérdező-felvételiztető...majd ő megmondja, ki alkalmas...na nem lesz olcsó, de talán megéri...
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: ma, 15:19
de jól tudod,csak nem egy bukott kommunistával van dolgunk a személyedben?
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 15:32
Na kiszóltál már a seggből te fing.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 14:33
A fidesz nevü bandádban ilyen probléma nincs ott a rogán tóni nyugodtan költhet százmiilárdokat a hülyítésetekre az adófizetők pénzéból..Meg is látszik rajtatok a siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.