Minderről Jevgenyij Sztanyiszlavov, Oroszország budapesti nagykövete számolt be a RIA Novosztyinak adott interjújában.

Magyarország is rajta van az oroszok "barátságtalan országok" listáján

Fotó: Gavriil GRIGOROV / SPUTNIK / AFP

"Magyarországot Oroszországgal szemben barátságtalan országnak minősítették a szankciókhoz való csatlakozása miatt, de a párbeszéd csatornái továbbra is nyitva állnak"

- mondta a nagykövet. 

"Tény, hogy Magyarország minden brüsszeli oroszellenes szankciócsomagot aláírt, ss azokat szigorúan be kell tartania. Éppen ezért Oroszországgal szemben barátságtalan országként van kategorizálva, amellyel szemben válaszlépéseket lehet tenni”

– tette hozzá Oroszország budapesti nagykövete, aki szerint a szankciók egyre negatívabb hatással vannak az Oroszország és Magyarország közötti együttműködés minden területére, beleértve a gazdaságot, a politikát, a kultúrát és az emberi kapcsolatokat.

Forrás: mandiner.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Toporzékügyi petike rendelje be ezt a túlmozgásos keljfeljevgenyíjt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Toporzékügyi petike rendelje be ezt a túlmozgásos keljfeljevgenyíjt.
Toller Béla
Azt nem értem az egészben hogy miért van felháborodva ez a mi dagadtunk a meghívás elmaradásán a demokrácia fórumára ? Mi köze van neki ahhoz ? Maga szerint is illiberális, azaz antidemokrata, és amit csinál, az is az. Nem hívták meg Bident sem az amerikai u.n. konzervatívok gyülésére sem, ahová pedig orbán elreptette magát. Az oroszok meg sohsem voltak orbán barátai, mikor jön már rá végre (a kinaiak sem azok, előre táélkoztatnám, mert szijgyártótól ugyan nem fog értékelhető észrevételeket kapni az életben). Csak fizessen a kis hazánk rubelben, a szokásos kétszeresét, ha nem háromszorosát !
jesz
ez a nagykövet csak azt mondta amire utasították...méghogy szankciók? Egy lófaszt! Az oroszok egyre több gázt-olajat adnak el az unijó felé...

Persze mindenki pironkodva, sűrű szempillarebegtetéssel nézi a köldökét...nincs itt semmi baj...ha feketeseggűnek nyílvánít Moszkva, az nem baj, csak jöjjön az a qurva gáz és olaj...
Eladott Ország
Akkor érdemes volt Putykó seggét nyalni?! A ruszkik az energiát fegyverként is használják. Amenniben a ruszkik által épülne fel Paks 2 ( a Jóisten mentsen meg tőle) semmilyen biztosíték nincs arra nézve, hogy csillagászati árat kérjenek el a fűtőelemekért vagy egyszerűen megtagadnák a szállítást. A tervezett kettő gázüzemű erőműnél dettó a helyzet, ami a kínai akkumulátorgyarmat megvalósításához szükséges.
ila51
Most akkor van druzsba , vagy nincs ? Most tanulok oroszul , kínaiul , igaz hobbiból .
verőce21
Hát, az m1-en nem így mondták...!
Ez csak szöveg kifelé.
Mutatni kell...
csak úgy....
@verőce21: igen, ebben igazadvan! az 0rbán kormánynak van egy különleges adottsága, ök szívesen nyalnak nyilvánosan putyinnak, de az sem probléma nekik ha csak titokban nyalhatnak! :) erre ti, nagy magyarok piszoku büszkék lehettek!
nem boldog a magyar ha nem szaros a szája!
justhpeter
Az én "barátságtalan" listámon is rajta van Putyin, de én - a Toporzékmanó val és kormányával ellentétében - kommunikációs kapcsolatban sem állok vele.
kereső
Kóbor apácák megtévesztése.Majd, ha a magyar kormány kiutasitja az orosz kémbankot, nem a roszatommal épitjük paks2-t, nem vétózzuk meg a személyi szankciókat..Élből megszavazzuk Svédország NATO csatalkozását, és nem állunk útjába Ukrajnának a NATO-ban,az Euban...
Eladott Ország
@ila51: ma, 17:08 ♦ Szopasenkó van és nemváltó műtét...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274864805_491143969299229_5082933935761611612_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=noIpD6KAafsAX9IqQWZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBmyb2IvjiqjJkvz4Dmm2u4nTIMP6Ar5NhIVhNlSZ4SNw&oe=6429F742
Az előnytelen gáz szerződésért, mivel mi kapjuk a legdrágábban Európában, a futsalos csirkefejűt' ( több másért is) bíróság elé kell állítani a rendszerváltás/kormányvátás után!
namihami
Fogaztál, Vitya? Kárba vesztek az eddigiek?
Clavigo
@KisTehen: múúú- uuuu-úúú,,,te barom...
Félix
@Clavigo: A tehén az egy ,,drága állat,,! De ez a nyomorúlt...
Félix
Mondjuk ezért nagy kár volt nyalni Oroszországnak pártolni az aljas háborúját! És be áldozni az összes még meglévő bár igencsak megtépázott nemzetközi szimpátiát! Akár a több évszázadra vissza tekintő lengyel-magyar barátságot és a V4 ek et s annyi minden mást még! Ennek a kormánynak nevezett ostoba tolvaj semmirekellő bűn bandának!
Terminátor
Szarul érezném magam, ha putykó barátaihoz köllene tartoznunk.
O1G azért tehet úgy mintha a putykó békéjét támogatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.