A közgyűlés feloszlatása a reformkor kezdete volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
múltba révedő nemzethy buzernyákok...röhejesek vagytok,ezzel is meg az ispánnal is...!..hány liter kumisz után jött az ötlet..?..
Nessy
"Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér?
Messze jövendővel komolyan vess öszve jelenkort;
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl!" (Kölcsey: Huszt)
Igaza van a költőnek! Mi értelme van a vissza nem térő Nagy Magyarország térkép miatti vitáknak a szomszédos országokkal? Nem a múltat kell vissza álmodni, visszahozni, hanem a jelenben modern oktatás, tudomány, kutatás, fejlesztés, modern gazdaság politika, egészségügy stb. révén a jövőt építeni! Mert így megállunk, miközben az idő, a jelen, elrobog mellettünk,
drrotf
Jó lenne ha mai a helyi ügyekben az önkormányzatok megkerülhetetlenek lennének a területükön élők helyi ügyeiben.Ám most pont az ellenkezője történik.A helyi önkormányzatok nem tudják a módosított jogszabályok miatt a helyi emberek érdekeit érvényesíteni, egyre jelentéktelenebbeké válnak ezek a helyhatóságok.Nessy véleményével teljesen egyetértek, a rég múltba való merengést ábrándozásnak tekintem, s tudjuk hogy az ábrándozás az élet megrontója!Nem ábrándozókra van szükségünk, hanem alkotókra, s a haza fényre derül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.