Az állami megállapodások következménye lehet. Január volt zsinórban a negyedik olyan hónap, amikor az adatot közlő uniós országok közül Magyarországra érkezett a legdrágábban az orosz földgáz – írta a G7. Az importárak Európa-szerte csökkentek, ami nem meglepő, hiszen a gáz tőzsdei jegyzése is jóval alacsonyabb lett az elmúlt hónapokban, márpedig jellemzően az orosz gáz díja is ehhez van kötve. S bár a köbméterenként 556 forintos januári átlagár alig több mint fele az októberi szintnek, az Eurostat adatai szerint a Magyarország által fizetett földgáz ára így is a legmagasabb volt az EU-ban. Az uniós átlag közel 30 százalékkal maradt el ettől, de még a második legdrágábban vásároló szlovákok is csak 491 forintot fizettek egy köbméternyi orosz importgázért.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na most toporzékolj Peti! Köpj fel és állj alá!
Szemét mocskos hazug tolvaj maffiasereg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 20:43
Hazudozzál csak kis trollocska.
simmering73
A barátságtalan országokat szoptatja az orosz maci.
simmering73
@KisTehen: Agyas tőgyös. Mikor zárják az istálló ajtaját? Hosszú volt ez a nap neked. Teljesen leamortizáltad magadat.
namihami
@KisTehen: 20.43:. Udvariasan kérdezném, hogy vajon mi köze van a gáz gáztőzsdei, a nekünk számlázott és a szállítás célirányának egymáshoz?
Mert azt nem szeretném feltételezni, hogy eddig is igaz volt a szijjártói ""30%-osár"", csak erre js alapított a Fidesz és vezetője egy ""svájci kereskedőt"", miként azt már egyszer lejátszotta?
Nessy
Külügyérünk tud ám üzletet kötni! Csak mi gebedünk bele a kiadásokba! Nekik biztos megéri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.