Filemon Mihály, Nyírmártonfalva „lombkoronás” polgármestere úgy érzi, megsértette őt a II. kerület azzal, hogy felajánlotta a lombnélküli lombösvény szerkezetének hasznosítását.

Vérig sértődött – Kigúnyolták a lombösvényes polgármestert?

Fotó: Facebook/CivisBiciklis

Örsi Gergely, a II. kerület polgármestere a Facebookon ajánlatot tett a lombnélküli lombkoronasétány alapanyagának hasznosítására, ezt Nyírmártonfalva első embere úgy értékelte, hogy gúnyolódnak vele – írja a 24.hu.

"Mivel Budapestre amúgy sem érkeznek ilyen jellegű uniós források, a „építmény” pedig szemmel láthatóan teljesen értelmetlen, ezért örömmel átvennénk az ott felhasznált anyagokat, hiszen a II. kerületben található erdő, rengeteg védett természeti érték" – szólt Örsi nyilvános üzente a közösségi oldalon.

Nyírmártonfalva polgármester, Filemon Mihány 60 milliós támogatást kapott magánszemélyként arra, hogy lombkoronasétányt építsen. A szerkezet elkészült, csak közben eltűntek a lombok, ugyanis tarra vágatta az erdőt. Így a puszta közepén áll egy lombok nélküli lombösvény.

"Úgy látszik, hogy Magyarország egyik leggazdagabb önkormányzatának polgármestere – a külföldi szervezetek pénzéből megrendelésre dolgozó Momentum – bizonyára már sokat bizonyított, értelmes és tehetséges fiatal politikusa megteheti, hogy lenézzen és meggyalázzon egy vidéki közösséget és annak polgármesterét!" – kezdte hosszú írását Filemon, amit a II. került első emberéhez intézett. A levélben egyebek mellett az uniós pénzek főváros és vidék közötti elosztását, és az önrészes támogatási rendszert emlegette fel, és felhívta Örsi figyelmét arra is, hogy ő 30 éve gazdálkodik közel 200 hektárnyi saját területen, embereknek ad munkát és jelentős mennyiségű adót fizet a költségvetésbe.

Örsi viszontválasza sem maradt el, állítja, nem állt bántó szándék bejegyzése mögött, a „60 milliós uniós támogatásból épített lomb nélküli lombkoronasétány mögött rejlő önzetlen szándékot”.

"Éppen ellenkezőleg, abban bízva kerestem meg levelemmel, hogy együttműködhetünk erdei élőhelyek, turistautak jobbá tételében azzal, ha hasznosítjuk a lomb nélküli lombkoronasétányának faanyagát, mert helyszíni képek és videók alapján úgy tűnt, mire az erdő körbenövi az Ön lomb nélküli lombkoronasétányát, az építmény már az enyészeté lesz" – magyarázta a II. kerületi polgrmester.

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Horizont: Pont erre gondoltam. Inkább fogná be a buta pofáját.
Ezek tényleg abnormális idióták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: tudom,hogy pirulós vagy öreg tolvaj de az ellen is van orvosság! :)
ne lopj és akkor nem lesz ciki! - ez a "lopás téma" megmarad míg elnem lesztek számoltatva,de nem úgy mint a hitvány fidesz a hitvány szocikat, rendesen fillérre!
verőce21
@csak húgy...: Ki mondja ezt? Egy senki...!
csak úgy....
@verőce21: ezzel nyugtatod magad? :) -leszel te még vezetöszáron,te öreg tolvaj!
érdekes,hogy a lopásaid ténye ellen már nem is tiltakozol!
verőce21
@csak úgy...: Ne legyél már nevetséges...!
csak úgy....
@verőce21: szili kati + te, ti vagytok nevetségesek! :)
Yoda69
"Úgy látszik, hogy Magyarország egyik leggazdagabb önkormányzatának polgármestere – a külföldi szervezetek pénzéből megrendelésre dolgozó Momentum – bizonyára már sokat bizonyított, értelmes és tehetséges fiatal politikusa megteheti, hogy lenézzen és meggyalázzon egy vidéki közösséget és annak polgármesterét!"

Miert takarozik filemon a "videki kozosseggel"? Ok egy arva vasat sem kaptak a 60 millios tamogatasbol, es raadasul meg a lombkorona latvanyat sem elvezhetik a lombosvenyrol, mivel nincsegy szal fa sem a kornyeken.
Ugy latszik hogy az a NER lovagok sajatja, hogy mindig a magyar emberek moge bujnak. orban is allandoan a nepre hivatkozva magyarazza vallalhatatlan donteseit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.