Marosi Beatrix, a tanárokat kirúgó tankerületi vezető ahelyett, hogy válaszolt volna a Telex kérdéseire megrángatta a riporter kameráját.

Nem akart válaszolni a tankerületi vezető, megrángatta a Telex kameráját – Videó

Marosi Beatrix menekül a Telex kérdései elől. Fotó: Youtube

A Telex szermélyesen kereste fel Marosi Beatrixet, a Belső-Pesti Tankerületi Központ vezetőjét, hogy válaszoljon a nagy érdeklődésre számot tartó kérdése: miért kellett azonnali hatállyal távoznia a Kölcsey Ferenc Gimnázium öt tanárának? Marosi Beatrix nem volt hajlandó válaszolni – számol be a Telex.

Az országban számos tanár – köztük a kölcseysek is – polgári engedetlenségi mozgalomban vettek részt, így tiltakoztak az oktatásban uralkodó szörnyű állapotok ellen. Marosi tankerületéhez tartozik az Eötvös és a Vörösmarty Gimnázium is, ahonnan szintén kirúgtak egy-egy tanárt polgári engedetlenség miatt. A Kölcsey, az Eötvös és a Vörösmarty kirúgott tanárai munkaügyi bírósághoz fordultak.

A Telex a bel-pesti tankerület vezetőjével egy ferencvárosi nyilvános rendezvényen találkozott, ahol meghívott vendégként köszöntőt mondott. Marosi a Telex korábban írásban elküldött kérdéseire egyszer sem reagált, így személyesen szerettek volna tőle válaszokat kapni.

Például arra, hozzájárul-e ahhoz, hogy a diplomájához kötődő plágiumgyanút érintő vizsgálatot lefolytathassa a diplomát kiállító Kodolányi János Egyetem. Az egyetem elévülésre hivatkozva érdemi vizsgálatot nem folytatott le. Szerintük a vizsgálat csak akkor végezhető el, ha a diplomamunka készítője ehhez hozzájárulását adja, ami mind ez idáig nem történt meg.

Marosi a kérdéseket sem volt hajlandó végighallgatni, így arra sem válaszolt, hogy mikor válaszolna az írásban tett felvetéseinkre. Mindeközben a Telex munkatársának kezéből próbálta kirángatni a telefonját, amivel felvette volna a beszélgetést.

Forrás: Telex
Fotó: Youtube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gyáva ember! Döntést mer hozni az irodája falai közt, de a döntését már nyilvánosan nem nem meri vállalni! Nincs bátorsága szembenézni az elbocsájtott tanárokkal, és megindokolni, hogy pont őket miért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@KisTehen: tudjuk!te sem bunkó!:-)
m73
@Shikari: a fogadat kéne kiverni te szánalmas féreg! A kurvaanyádat!:-)
m73
@Shikari: a zsidó fónagyodnál nem zsidóztál te pedofil köcsög!te leszel felrúgva a kurvaanyádat!:-)
Clavigo
@Shikari: Te is inkább kapálnál,,bazd meg .! De te még ahhoz is hülye lennél ..Bugsy. ( meg bunkó is vagy ráadásul )
ómió
A Telexes efftársaknak már egy felmondás se érthető!?
Shikari
@Clavigo: @m73: @Pálinkás Pál: Mi van hülyegyerekek? Felröffentetek?:-)
A kurva anyátoknak visítozzatok! :-)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.