Az ellenzék szerdai kordonbontásánál Fónagy János annyivel értékelte a Momentum elnökének akcióját: „Ahelyett, hogy kapálnál, bazmeg”. Erre reagált most Orbán Viktor, aki nem sűrű szokott kommentelni, de most ezen hatalmas és fontos ügy érdekében kivételt tett. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Fónagy János, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium 81 éves parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes szerdán dühbe jött a kérdezősködéstől a Karmelita előtt, ahol a Momentum kordont bontott.

Jaj, de szorgalmas vagy... ahelyett, hogy kapálnál, b.zdmeg

- ezt mondta Fónagy János, Gelencsér Ferencnek, a Momentum pártelnökének a Karmelita kolostor előtt. Gelencsér a kordonbontás után, szerdán fél 11 körül ment oda a Karmelitából kilépő fideszes politikushoz, akinek a sajtószabadságról szóló tábláját próbálta odaadni. Fónagy ezt a jelek szerint zokonvehette ezt, a próbálkozásra ugyanis a fenti bazdmegelős mondattal reagált.

Orbán Viktor kommentelt az ügyben

A 444.hu szúrta ki elsőnek, hogy a Gazdaságfejlesztési Minisztérium káromkodó államtitkára miatt a nem sűrűn kommentelő magyar kormányfő kivételt tett, és kommentet írt a Facebookra. Fónagy János bazdmegelős reakciója a miniszterelnöknek annyira megtetszett, hogy a jelenetet kiposztoló megafonos Bohár Dániel influenszer posztja alá odaírta:

Irigyellek, János!

Orbán váratlant húzott és kommentelt – Irigyli Fónagy Jánost, aki így szólt be a kordonbontó ellenzékinek: "Ahelyett, hogy kapálnál, b.zdmeg"

Fotó: Facebook/Bohár Dániel

Forrás: 444.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha valaki nyilvánosan trágár suttyó, azt a kormányfőnek személyesen kell megdicsérni.
Ez így van rendben :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ha valaki nyilvánosan trágár suttyó, azt a kormányfőnek személyesen kell megdicsérni.
Ez így van rendben :(
jáger laszló
Nem kell szégyellni
Kapálás ,kaszálás, ásás,gereblyézés hozzátartozik a paraszti munkához!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Maccska
@Aki Én: szerintem az ellenzék suttyóskodik a primitív óvodás módszereivel.
Értelmesebb dolgokkal nem tudnak bekerülni a médiába.
csak úgy....
@Maccska: tibim, ami szerinted úgy van az nem biztos, hogy fedi a valóságot! :)
szerintem te nagyon buta!
Nessy
Minő magas intelligencia szint. Valahol a Marianna árok fenekén. Itt az volt a bunkóság, ahol, akinek, ahogy mondta! De most ez a trendi! És meglepődünk, hogy már a közbeszédben is kezd elharapózni.
Maccska
@csak úgy...: a választók majd eldöntik,kecskebaszó.
Maccska
@Nessy: ha az ellenzék kiprovokálja,akkor megkapja az igazságot nyersen.
csak úgy....
@Maccska: kecskés, azt tedd hozzá,hogy 0rbán gyogyós,krumpliscigány,analfabéta többsége! -mint pld. te! :)
szegény hazám
Nem kell bántani az öreget. Hozta a formáját. Ennyit igazán megengedhet magának az Ózd Munkásőr egyik századának parancsnoka. Nem véletlen, hogy a kisz-titkár malac 81 évesen dolgoztatja.
Nessy
@Maccska: Ezek szerint,ha egy ellenzéki politikus meg mer szólítani egy kormánypárti politikust, az provokáció! Érdekes magyarázat a modortalan viselkedésre.
Nessy
Érdekes, anno a kordonbontás vélemény nyílvánítás volt. Valamint Orbán megmondta, majd jönnek a jogászok, oszt jó napok!
Béla333
A KISZ-es irigyli az öreg kommunistát...
Na ja...
Horizont
Azon jobban ki vagyok akadva, hogy 81 éves !!!
Shikari
Miért nem kőtörést említett! Attól még ma is sikoltoznának ezek a tájidegen kútmérgezők! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
"Szép is az, amikor az elvetélt, féloldalas rendszerváltás után több mint harminc évvel, az egykori pártállam szekértolóiból lett, mindenkit zsigerből kommunistázó 80 éves nemzetikeresztények érvek és ellenérvek ütköztetése helyett ilyen módon hajtanak el a vérbe 30 éves, demokratikusan megválasztott ellenzéki politikusokat. Jut eszembe, kemény parlamenti munka, amiért nemrég brutális fizetésemelés is járt. Tekintsük meg Fónagy János államtitkárt, ahogy épp elalszik a parlamentben. A többi otthon alszik , ő még bemegy aludni ezért a kis pénzért !"
www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2001606169857936
"Olyan keményen dolgozott az államtitkár úr, hogy egyszerűen képtelen volt ébren maradni. Mit meg nem tesznek az állampárt politikusai azért, hogy több millió magyar állampolgár jobb életet élhessen. Elképesztő szorgalom és kitartás ez, nem más. Jár a vastaps Fónagy János Úrnak, így nagybetűvel."mMég jó, hogy Fónagy úr nem kamion- vagy buszsofőrként keresi a napi betevőt, ahol ilyen bóbiskolások katasztrofális következményekkel járhatnak.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 11:52 ☺ Fónagy a Sztahanovizmus csúcs. Ezek kibírják ilyen munkatempóval, ha 70 évre felemelik a nyugdíjkorhatárt, mert soha életükben nem dolgoztak, a pofázáson kívül.
csipetke
Viktor putyinovics csak megerősítette,hogy ez a fidesz színvonala. Nincs a léc magasan. Ezt még a sötét fidesz-birkák is meg tudják ugrani erőlködés nélkül.
Eladott Ország
A wikiről: " A rendszerváltás előtt a Fónagy János a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, ahonnan 1985-ben lépett ki. " Takonygerincű senkiházi gyáva szar alak vagy, János. Mindig az voltál, mindig az leszel. Ja és nem kötelező az EU-ban élni, takarodjál vissza a Szovjetunióba szerintem. Ott van rád nagy szükség ma is. Hazudott erről is, mert azt állította máshol, hogy "Fónagy János Az MSZMP-ből azért lépett ki, mert a tervezett társasági törvényt a PTK módosítása nélkül akarták megalkotni, s ez végül spontán privatizációhoz vezetett". A társasági törvény az 1988. évi VI. törvény volt, tehát ezek szerint 1988-ban léphetett ki. Az már nem olyan jól mutatna az életrajzában. Egy nyolcvanéves vénember mi a lófaszt keres még akármilyen kormányzati pozícióban? Az EU-s forrásokat és a pénzt, ami elvesztette közpénz jellegét. Fónagy: " ő nem szavazott Magyarország csatlakozásakor az Európai Unióba való belépésre" A többség erre szavazott, úgyhogy a téma túltárgyalva. Nos ilyen szarháziak vannak kormányzati pozicióban, de a szaros pofájuk az qrva nagy!
csipetke
@Maccska: 10:59 Na ki is volt sok-sok évvel ezelőtt,aki kordont bontott? Ne törd a fejed, mert megárt. Elárulom neked.- viktor putyinovics,és a kondája.. Ezt a szerinted suttyó,óvodás mentalitást azóta se nőtték ki, pedig már a nevükön se ártana változtatni,mert se nem fiatalok, se nem demokraták. Lehetnének mondjuk Kiugrott Köpönyegforgató Komcsik szervezete.
Aki Én
@Shikari: Előkerültél, Maccskajancsi?
dr. prédikátor
FEJENAGY!!! te meg bazd meg a körösztény kurva anyádat te ingyenélő vén agyament szarházi!!!
Aki Én
Egyébként miért irigyli? Van ő is akkora suttyó.
Sőt...
Clavigo
Te is inkább kapálnál, te,putris Surmó... Mindenki jobban járna..
m73
@Shikari: na megjöttél te pedofil köcsög? A kurvaanyádat!:-)
Maccska
Egy órán belül visszaépítik a kordont.
Ami egyébként építési kordon.Rá van írva . Ezért szabálysértés.
m73
@Maccska: bárki bármit oda írhat,te nagyon barom!
jáger laszló
OV azt üzente Fónagynak
Te vagy mégis a Jani baszd +!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Az engedély nélküli házépítő efftársatok (Tordai effti?) bontásába kéne "besegítenetek", efftársak!
Lepényleső
...és milyen jó lenne ha most mindenki kapálna,aki egyszer is kordont bontott,rugdosott szét,- akár rendőrségit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.