Oroszország hozzáadta Magyarországot is az úgynevezett „barátságtalan országok” listájához. A listát a háború kitörése után hozták létre, és a rajta szereplő országokkal szemben számos szankciót vezettek be az oroszok. „Üdv a klubban” – üzente a cseh külügyminiszter, miután Magyarországot is a barátságtalan országok közé sorolták az oroszok.

Olyan gúnyos üzenetet küldött Orbán kormányának a cseh külügyminiszter, hogy beleremeg a Karmelita

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j, elöl) belügyi kormánykabinet-ülést tart a Karmelita kolostrban 2023. március 25-én. A kormányfővel szemben Pintér Sándor belügyminiszter (b) Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b2), Héjj Dávid kormánybiztos (b3). Jobb szélen Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Jevgenyij Sztanyiszlavov, Oroszország budapesti nagykövete közölte egy interjúban, hogy Magyarország is felkerült a listára. A diplomata azt mondta, hogy

Magyarországot az oroszellenes szankciók jóváhagyása miatt nyilvánították „Barátságtalan országgá”.

Sztanyiszlavov hozzáfűzte: a budapesti kormány egy „pragmatikus” álláspontot képvisel a háború kérdésében, és „nem enged a NATO és az EU részéről történő nyomásgyakorlásnak”.

Jan Lipavský gúnyosan reagált

Üdv a klubban

- írta kárörvendően a Twitteren Jan Lipavský cseh külügyminiszter arra reagálva, hogy Oroszország már Magyarországot is a barátságtalan országok közé sorolta.

Lipavský a bejegyzésben még azt is felajánlotta, hogy szívesen megosztják az eddig szerzett tudásukat, mivel „mi vagyunk az egyikek a két leghosszabb ideje szolgálatban lévő tagállamból”.

Ezzel a a cseh külügyi tárca vezetője arra utalt, hogy országa elsőként került fel az Oroszországgal szemben barátságtalan országok listájára

- írja a Szeretlek, Magyarország portál.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Giovanni Alba: mivel 0rbán elhagyta az országot még az idö is görcsötkapott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@KisTehén: 20:03, Akik itt tanulnak azok eddig is szívesen maradtak ha már felszedték magukra a nyelvet. A kerítésen átmászó, gumicsónakon tömegelő fekák meg arabok nem tanulni jönnek és főleg nem dolgozni, alakahbár. Mákszemnyi agyukkal olyanok mint a román csicskák, nem jók semmire, legfeljebb gyerekcsinálásra. A sivatagban nem a munkáról álmodoztak. Az 'egyetemeiken' csak egyetlen dolgot tanultak, alagakkbár. A törökök legalább dolgozni jöttek európába.
ómió
"Felébredt" a cseh "külügyér"!? És efftársiasan ebbe kell "beleremegni"!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:08 ♣ A román cigányod nyalja Putler seggét, nem a cseh külügyminiszter , mit "efftársozol," te hülye fideszes barom! A páriává váltunk a cigány geci miatt az egész világ előtt, hogy rohadnátok meg b+! Lejárattátok az országot a qrva anyátokba!
ómió
@Eladott Ország: Már Böszme vezér zsebmetsző efftársadat is összekevered a "Zorbánnal", bolsiék idiótája!? Netán efftársiasan direkt hazudod rá!? Neki voltak - talán "sutyiban" még vannak is - "privatice" kapcsolatai a Putyinnal, szarkupac efftárs! Vagy azokat már "sikerrel" hazudtátok rá a "Zorbánra", fajgörény!? Az meg, hogy a tetvesbolsi fajtádnak az idegen seggek nyalása az "alaptézise", amit manapság nem tapasztaltok, az még nem az ország lejáratása, szarkupac! A bárcáskurva anyád nem tanított meg téged gondolkodni!?
Németh István
@m73: te seggfej, mert te nem lehetsz genlemanyus, de azért mondhatnál a témával kapcso-latos önvallomást is! Mivel viszont, te egy szar tóth vagy - abbol is van kivállóság, de te egy szar fos alak vagy - a magyar területeket akarod a cseh moslékoknak átjátszani, mert a moslék tesód ezt akarja, hogy mi is háborúpártiak legyünk s alkalmas helyzetben akár bevonúlhasson magyar területre "szétnézni" Mert ugye egy kiprovokált háborúban őket is kicsit megrongálná az adok- kapok, de a valószínűségét úgy ítélik, hogy az a számukra kedvezőbb lehet >> és területet sze-rezhetnek maguknak! Ha tudnál - de nemtudsz gondolkozni akkor rájöttél volna erre is; te görény fasz de csak okádod a szólamaidat, pöcskirály! (DE azért tudd az orosz honvédelem; úgy fogja szétzúzni a mamár csaknem fizetésképtelen usa és a tönkretett Eu. mindenféle igyekeze-tét, hogy Magyarország ismét méltó lesz régi hirnevéhez!)
A lényeg hogy az usa-nató szemét csűrhe takarodjon európából és az Eu.vezetése a börtönbe- akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.