Máig kellett volna teljesíteni az Európai Bizottság az igazságszolgáltatásra vonatkozó négy "szupermérföldkövét", amelyek nélkül biztosan befagyasztva marad sokezer milliárd forintnyi uniós forrás. A kormány megpróbált ügyeskedni, azóta viszont nagy a csend, és azt sem tudjuk, hogyan állnak a tárgyalások. De nem is a pénz elbukása lenne a legnagyobb baj, ha nem valósulnának meg a kért átalakítások.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...mint a Szabad Európának nyilatkozó uniós források kiemelték, az idő mindenképp nagyon szorít, mert fennáll annak a veszélye, hogy ha nyár elejéig nem születik kedvező döntés a jogállami feltételességi eljárás és a helyreállítási alapok ügyében, akkor a téma hosszú időre lekerülhet a Bizottság napirendjéről a 2024 tavaszán esedékes európai választások miatt."

A mocskos maffiózóknak ez nem gond, hiszen már szárazra lopták az országot...A többi őket csak jelszavakban érdekli...: "Nekünk Magyarország az első!"
Addig, amíg szabad a rablás a hatalomban. Ha át kellene alakítani a rendszert, hogy ne tudjanak lopni, akkor már nem annyira fontos nekik Magyarország boldogulása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.