Kovács Kokó István világ- és olimpiai bajnok, egykoron (talán valamennyire még manapság is) fideszesnek elkönyvelt ökölvívó volt a Partizán Youtube-on futó műsorának vendége pénteken.

Kovács Kokó István: "Orbán Viktor szerette a bunyómat, szeretett engem is"

Kokó és Orbán Viktor viszonyával kapcsolatban Gulyás Márton műsorvezető a 2002-es Fidesz nagygyűléssel indított (ahol Kokó az első sorban ült). A 90-es évek nagy nemzeti hőse itt arról beszélt, hogy roppant mód imponált neki, és szerinte egyébként mindenkinek imponálna, hogy az aktuális kormánypártnak az első embere ilyen szinten követte a pályafutását.

Orbán Viktor eljött a magyarországi versenyeim előtt az edzésekre; kijött Münchenbe a világbajnoki mérkőzésemre; bejött az öltözőbe gratulálni; Orbán Viktor a vereségem után felajánlotta, hogy ha el akarok vonulni, akkor a kormánynyaralóba elmehetek

- sorolta a miniszterelnök jó cselekedeteit Kokó, majd így összegzett:

Szerette a bunyómat, szeretett talán engem is, meg azt, amit képviseltem a szorítóban.

A rendre felmerülő pártszimpátiájával kapcsolatban Kovács István kijelentette, a 2002-es Orbán-vereség után gratulált Medgyessy Péternek, és biztosította arról, hogy szurkol neki.

"Én nem voltam, és nem vagyok fideszes. Mégpedig azért nem, mert ez egy »izmus«. A feltétlen lojalitás a politikában nem elvárható, hanem kötelező. De a kormányzó pártokkal kapcsolatban lojális én nem tudok lenni. Nekem nincs olyan, hogy kormányzó párt(ok). Nekem emberek vannak"

- vallotta meg Kovács István.

A beszélgetés során elhangzik az is, hogy Kokó – bár korántsem ért egyet mindenben vele – továbbra is Fidesz-szavazó.

Forrás: Partizán

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kokós, neked szétverték az agyadat. Büszke lehetsz a maradékra.

Erre mondják ha ha hallgattál volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR PRÉDlKÁTOR
Azta... Hirtelen mintha a német sándor hitgyülis lett volna a fotón...
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: na mi van te baxatlan nagy marha,szellemi toprongy,kihagy az 1 bites agyad???menj legelni a birkák közé!!!
rohács1926
@Yoda69: 05.26.
Alapvetően jól látod a dolgokat, de én, mint egykori amatőr ökölvívó, hagy tegyek néhány pontosítást. Kovács István Hameddel (a Herceggel) sohasem mérkőzött, bár ők ketten voltak a pehelysúly nagy sztárjai, és sokan vártuk, hogy megmérkőzzenek. Kovács 2001 januárjában Antonio Díaz kiütésével megszerezte a WBO világbajnoki címet és következő címvédő mérkőzésén Pablo Chacon volt az ellenfél. Sajnos Kokó főleg nem a mérkőzésre, hanem a MÉRKŐZÉS UTÁNI GYŐZELEM MEGÜNNEPLÉSÉRE készült. Ez lett a veszte. Bár az első négy menetben fölényben volt a védekező Chaconnal szemben, de ütései önmagához képest puhák és pontatlanok voltak. Aztán jött Chakon, Először egy jobbegyenessel padlóztatta Kokót, amely után még magához tért, de aztán jött a bal horog, ami után hiába állt fel, már nem volt magánál és így Chacon lefiniselte. Kovács nagy karrierjének itt vége lett, nem is próbált igazán visszatérni az élvonalba.
jáger laszló
Kokó hol vagy??
Vajon hová mehettél??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@rohács1926: Köszönöm a kiigazítást.
koszpeko
@Yoda69: @jesz: akkor kapcsoltam el koko meccsről a tévét amikor nekiállt kokizni gyengébb ellenfelét.
Egyik kedvenc youtube videóm amikor Chacon pofán baszta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.