A Fidesz kedvenc humoristája véleményezte a versenytársait.

Nacsa Olivér szexista kommentel szúrt oda Pottyondy Edinának, de Bödőcs Tibornak is nekiment

Nacsa Olivér a KarcFM Bezzeg című műsorának vendége volt, ahol többek között a hazai humorista szcénáról is kérdezték. Pottyondi Edina kapcsán elmondta:

Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában (...) A nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.

A beszélgetés közben szóba került Bödőcs Tibor is, akiről Nacsa megállapította, hogy zseniális, de sajnos a baloldal szócsöve lett.

Most mondjam azt, hogy nekem ezzel van bajom? (..) Zseniális tehetségnek tartom, és tulajdonképpen, ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi (..) politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs

– tette hozzá a 444.hu szemléje szerint.

Forrás: 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
A Bagi-Nacsa duó a nyomába se léphet a szánalmas műsoraikkal egyik Showder-klubosnak se. Viszont orbán nyalogányai lettek. Lehet hogy ez a két nyomi is Kossuth díjra hajt?
csipetke
@Maccska 06:41 Tévedésben vagy vénfarok,vagy vénasszony. Senkit ne nyanyázz le,ameddig nem tudod,hány éves, másrészt gyökér bunkó dolog. Bár igaz,ezzel hozod a fideszes színvonalat, nincs túl magasan. Még te is megugrod.
A Bagi-Nacsa kettős baromi unalmas, és aki az ellenkezőjét állítja,arra ítélném,hogy két-három órát nézzék egyhuzamban
ómió
Pedig Bödőcs efftárs is "zseniálisan keresi" az efftársi igazságot, aminek a helyén, viszont, mindig hazugságot talál!
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Te viszont egy végtermék vagy a Fidesz X@ROS-seggnyalója vagy úgy látszik jól fizet a seggnyalás ha már a humorból nem tudsz megélni,már senki nem kíváncsi rád!
Pálinkás Pál
@telegdilaci: mit makogsz..?...
ma, 10:35...berúgtál már reggel..?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.