Bödőcs szerinte zseniális, de sajnos a baloldal szócsöve lett. „a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
miért vannak annyian a fideszben, akiknek jobb lenne kussolni, hogy ne adják hírül mindenkinek, hogy ök mekkora seggfejek? -esetleg az okoskodó butaság valami pártfeladat?
lampa laz
O-lika, ti szátokból viszont soha egyetlen jópofi (vicces)szócska sem jött ki. A paródiának nevezett imitáláson is kizárólag csak ti tudtatok vihogni. Sosem szerettem az előadott ismeretlen műfajú műsoraitokat. Inkább olvassátok a kommenteket, sokkal jobbak azok, mint amit ti valaha is produkálni tudnátok. Fidesznyaló barmok, gyengék vagytok mint fűben a harmatos fos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.